Březen 2, 20169 r cidlo chladici kapaliny na termostatu - vymenit system paliva - tankoval nebo tankujes hodne casto po okraj vicka ? nejspis ti umira prvni lambda,.... nedela ti problemy nejak motor, poskubavani, nepravidelny chod a atd .... neblbne ti ukazatel paliva ?
Březen 2, 20169 r ahoj diky ukazatel paliva jde nebo sem si nevsiml ze by ukazoval spatne motor obcas zacuka ale ne nejak znatelne obcas dotankuju uplne po vicko ale vetsinou se kontrolka motoru rozsviti treba v pulce nadrze dnes jsem vymazal chyby zitra vynenim to cidlo teploty a uvidim jestli jeste neco naskoci
Červen 29, 20169 r Zdravím. Při startu mi kontrolka (žlutý volant s vykřičníkem) hlásí chybu. Pokud motor chytne a klíček se ihned po chytnutí pustí zpátky,chyba zmizí a posilovač jede v pohodě, pokud však motor chytne a já klíčkem dále vytáčím, byť třeba o půl vteřiny, nestihnu klíček pustit, tak chyba přetrvá a posilovač nefunguje. Dnes jsme to napíchli na diagnostiku a toto je výsledek: Asistent řízení - Diagnostika 01288 - +30, posilovač řízení - signál příliš nízký - přerušovaný Za každou radu či nápad předem děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.