Uhlíř Petr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ahoj, řešil jste tady už někdo změnu podsvícení budíků? Našel jsem na foru jen octavii I a nevim jestli to neni jine.. Pripadne zvladnu takovou vymenu? S pajkou umim jen bych potreboval vedet jaky typ diod si musim koupit rad bych to zmenil na bilo, nevite o nekom kdo to za rozumnou cenu dela? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 ahoj, já teda nevím, jak se to předělává, ale jezdím s jednou O1 kde to majitel má předělaný na bílou a po pravdě, já bych to asi nechtěl. Ve dne to je sice pěkný, dobře čitelný, ale jak se sešeří, už bych hledal stmívání, děsně to bije do očí. Já jsem rád za zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 s-talker, a tady v hospode je krasne obsahle vlakno na todle to tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.