Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hľadal som, hľadal som, ale nenašiel som tu nič o odkladacích schránkach v zadných dverách. Môj Comfort 10/2001 ich tam nemá, sú tam len tie priehlbiny v tapacírungu. A keď niekto s väčšími nohami dozadu nastupuje a nedajbože je mokro, mám celý bledomodrý tapacírung zablatený... Neviete niekto, kde a za koľko tieto "poličky" zohnať??? Dík!!! :palec2:

Tuším, že v Eleganci jsou standardně

• 1 rok později...

Já našel tenhle odkaz http://vltava2000.cz/martinek-auto/goods-2...abia-dezen.html jen by mě zajímalo, zda je to ta povrchová úprava, kterou mají všechny plastové díly ve Fabii - takový ten co vypadá jak bublinky.

Mám černé výplně, takže bych nerad objednal co by bylo jak pěst na oko. :doh

A má někdo nějakou zkušenost s montáží? :help:

Ja je v puvodnim comfortu taky nemel, kupoval jsem je ve skodovce. Byly tusim puvodne na felicii, ale sedly tam jak prdel na hrnec - uplne presne! Uchyceni na samorezne srouby.

Co to stalo penez????Nebolo to lacnejsie???

Zdravim

Upraveno od Standis
citace posledního příspěvku je zakázána

Covece nepamatuju si presne, ale co si tak nejak vybavuju, tak to stalo asi 250 Kc. Ale fakt tam sedely jak kdyby byly z vyroby.

Na tom odkazu, co jsem daval je maji za 300,- Kč

Je to v sekci Fabia a ma to Fabia dezen tak do toho jdu :)

Hm, ted jsem prosel objednávacím procesem a poštovné je 154 šprdliku :( takže celkem to je za 454 kč

Tak ted nevim, možna si pro to zajedu do liberce za 350 do schon-tuning :)http://www.schon-tuning.cz/SKODA/Fabia/252...abia-dezen.html

Takže ještě rozmýšlým.

Jo a mimochodem jaký to má číslo dílu, že bych se poptal na originální díly(příslušenstí) přímo ve škoda servisu?

Upraveno od Drewie

• 6 měsíců později...

Dají se někde koupit samotné černé kapsy do zadních dveří do Fabie I ? Chtěl bych je zkusit napasovat do Passat-a B5... Díky za info.

Ve Škodovce je to jen komplet s tapecem a na vrakovištích v mém okolí nemají... Tedy mají, ale jen z výbavy classic nebo ambiente a oni jsou snad jen v eleganci.

Ale díky za reakci.

Ahoj PASAT

dej si inzerát do bazaru

udělej si výlet do prahy

Kapsy na zadných dverách boli len pre Elegance, a ako samostatný ND sa nikdy nepredávali. Takže jediná možnosť je kúpiť celé zadné tapecy aj s tými kapsami...

Jak vypadaji ty zadni kapsy na zadni dvere???

Asi takto :

post-3116-1233557163_thumb.jpg

Aha, tak tohle mam v Ambiente, tudiz se davaly i tam. ...a je to vcelku nevyuzitelne, protoze se do toho nic nevleze, a co by se tam vlezlo (treba mapa) tam zas nedrze, protoze je to plytke.

• 9 měsíců později...

Dají se sehnat i neorigo:

http://www.martinek-auto.cz/katalog/nahled04.jpg

Mimochodem, ta na obrázku výše je právě ta neorigo, není tak mělká, jako ta originální. Já tam dávám reflexní vesty.

Upraveno od Carlo

• 4 roky později...

Ahoj,mám dotaz. :) Mám F1 a chybí mi na zadních tapecech ty plastové kapsy a chtěl bych si je dodělat  Nevíte jestli jsou lepené nebo přišroubované?? Díky :)

post-90342-0-32976800-1411501027_thumb.j

Je to součást tapecu, napevno přivařené. (je to podle druhu výbavy) některé mají jiné ne.

O pár příspěvků výš máš i odkaz na net!!!  Kde sehnat.

Upraveno od Combi2002

Díky,už jsem si toho všiml.Já jsem původně zakládal nové vlákno,tak nevím jestli mě někdo přesměroval nebo jak :) Zkusím ještě vrakáč.

Přesměroval jsem tě já a kvituji, žeš to prostudoval i bez nápovědy. :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.