Září 26, 201410 r jestli je to stejné jako v ostatních škodovkách, tak vycvaknout rámeček a pod mín jsou šrouby
Září 26, 201410 r Zobrazovací a řídicí jednotka infotainmentu „Blues“ a „Swing“ Potřebné speciální nářadí, zkušební a měřicí přístroje a pomocné prostředky t Odjišťovací přípravek -T10057- Zobrazovací a řídicí jednotka infotainmentu tvoří jeden celek. Demontáž – Vyjmout datové nosiče, které zůstaly v jednotce. – Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Zasunout odjišťovací přípravky do otvorů v zobrazovací jednotce -viz obr.- až dojde k slyšitelnému zacvaknutí. – Tahem za přípravky -šipky- zobrazovací a řídicí jednotku vyjmout.
Září 26, 201410 r Potřebuješ vytahováky,jinak se nikde nic nešroubuje.Já už to měl v létě venku,páč jsem, blbec, strčil SD kartu do CDromky. Vytáhnul mi to borec v servisu,zadarmo;-)
Leden 4, 201510 r Mno tak s těma SD kartama, je to asi zakleté, páč mě to trvalo 3dny a mám ji tam taky :-D
Březen 3, 20196 r Tak jsem taky v klubu Přehrávajících SD karet v mechanice na CD . Chcu se jen zeptat co všechno se vymaže, když se rádio úplně vyndá a odpojí,? Nebo jsou ty dráty na připojení dostatečně dlouhé, aby se to rádio dalo rozdělat v autě bez odpojení a dělat to raději tak? Zítra jedu pro ty vypichováky, které budu mít raději doma, protože náhoda je blbec a karta může skončit v mechanice někdy zas. Upraveno Březen 3, 20196 r od Fosgen
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.