Drapa Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Ale iOS ten bezdratovy CarPlay podporuje, neni podporovany na starsich autech, pry ho podporuje jen Scala, Kamiq a O4, takze Jailbreak neni potrebny, jen jde o ten doplnek pro auto. Kdyby to nebylo tak drahe, tak bych do toho sel i za cenu nefunkcnosti. Ale 5k je dost, v cine neco podobneho maji taky, ale i tak za to chteji 3k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Tak jednoduche to neni. Carplayi se venuju uz od zacatku, takze uz leccos vim. Pokud vuz wireless CP primo neumi, ocekava tedy pripojeni kabelem pouze s iPhonem, nic jineho ho nemuze nahradit (ani iPad). Pokud podporuje bezdratove CP, spoji se pomoci vestaveneho bluetooth a wifi opet pouze primo k iPhonu. Tohle udelatko by se tedy muselo kabelem spojit s vozem, ktery ho bude vnimat jako dratovy a zaroven s telefonem, pro ktery se bude tvarit jako bezdratovy CP. To muze byt pomerne slozity a vypocetne narocny retezec. Mam jistou teorii, ze v te krabicce mozna vlastne jedou CarPlayje dva - jeden bezdratovy, ktery prijima data z iPhonu a druhy kabelovy, ktery je predava do vozu. Oba dva si pak mezi sebou predavaji data. Tim spis by vsak bylo pravdepodobne, ze cele toto pripojeni nebude zrovna stabilni a bez zpozdeni. Ale chtelo by to zkusit. Taky se ale nabizi jednodussi vysvetleni - fake. Tezko rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 A nevis nahodou, zda kazda Scala ma bezdratovy CP? Ne a ne se pripojit jinak nez kabelem, uz jsem z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 (editace) Co koukam do konfiguratoru tak asi ne. Bezdrátové smartlink je v paketu média. nebo paket connectivity. Editováno: 19. Listopad 2019, autor: komodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 V 19. 11. 2019 na 20:51, Drapa napsal: A nevis nahodou, zda kazda Scala ma bezdratovy CP? Ne a ne se pripojit jinak nez kabelem, uz jsem z toho jelen. Rozšířit 10 sekund hledani a hle https://youtu.be/aRG05tuEC4o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Bezdrátový smartlink tam připlacený je, to video jsem právě taky viděl a tak mě to zarazilo. Měl jsem za to, že to jde bezdrátově pouze pro Android. Auto je spárováno s iPhonem přes Wi-Fi i přes Bluetooth a stejně to nejde, vždy je možnost CP zašedlá. Zkusím se pak zeptat v servise, je to jedna z prvních Scal, tak třeba to bude řešit nějaká aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomBRQ Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Zdravím, uvažuji, že bych si nechal v autorizáku odblokovat SmartLink. Při nedávné objednávce na výměnu oleje jsem se o tom nezávazně bavil s technikem a ten zmínil, že zákazníci s Androidem mají často problémy s funkčností a stabilitou. Při pročítání tohoto tématu se mi zdá, že to nejspíš nebude tak špatné, tedy pokud člověk použije kvalitní a krátký USB kabel a nainstaluje si Android Auto, jenže spousta lidí tady píše o Boleru ale já mám Rapida 2018 se Swingem s Bluetooth. 1) Jaká je vaše zkušenosti se SmartLink a Android Auto na SWINGu? Funguje spolehlivě, něco na co si dát pozor? 2) Nějaká možnost jak/kde (Brno) bych mohl svůj telefon (Motorola Moto G5) s nainstalovaným Android Auto vyzkoušet než koupím za 5k zajíce v pytli? Appku mám v nejnovější verzí i s češtinou a spustit jde, ještě bych chtěl vyzkoušet spojení s autem a použití Google map & Waze. 3) SmartLink na eshopu Škody momentálně výjde na 5003,- (prý zlevněno z 5 252,-), nevíte jestli tam bývá někdy v akci ještě levněji? Co jsem koukal tak v akci tam občas mají daleko výraznější slevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 ahoj Tom, som tiez z Brna, tak sa kludne ozvi cez PM, a viem ti ukazat , ako to funguje,. akurat teda nemam SWING ale Bolero, ale aspon to budes vidiet.... Tiez som to riesiel neskorsim odblokovanim, cenu som mal myslim rovnaku ako ty... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clovicek30 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Mam Octavku (2019) se Swingem a smartlinkem a vse jede naprosto bez problemu. Telefon s Android Auto naviguje, prehrava hudbu, telefonuje, sms to cte v pohode...Kabel mam 0.5m dlouhy, nijak jsem ho neresil, prostě jsem vzal prvni, co jsem doma nasel. Sparovani pokaždé napoprve. Jen jsem se chtel zeptat, jestli jde nejak zmenit - zmensit to navigacni okno pri navigaci pres google mapy, pripada mi, ze je to zbytecne velke a zabira to misto pro mapu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Obávám se, že velikost okna nezměníš. Je to tak v aplikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 V 10. 12. 2019 na 17:10, TomBRQ napsal: 2) Nějaká možnost jak/kde (Brno) bych mohl svůj telefon (Motorola Moto G5) s nainstalovaným Android Auto vyzkoušet než koupím za 5k zajíce v pytli? Appku mám v nejnovější verzí i s češtinou a spustit jde, ještě bych chtěl vyzkoušet spojení s autem a použití Google map & Waze. Rozšířit Jsem z Brna, klidně ti předvedu, jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 Presel jsem z Android Auto na Carplay a mimo celkoveho zlepseni stability mne prekvapilo, ze pres carplay funguje navigace pres waze i v tunelech. Nevi nekdo, na jakem principu to funguje - napada mne, ze waze ziskava data z tachometru auta pripadne iphone pouziva senzor zrychleni pro odhad rychlosti...? Nikde na netu jsem o tom nic nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 CarPlay pouziva aj polohu dodavanu autom samotnym (tie iste data co su vyuzivane zabudovanou navigaciou) Na urovni iOS systemu to kombinuje s datami o polohe z mobilu samotneho (GPS a ostatne senzory) a toto potom podhodi ostatnym apkam pouzivajucim polohu - takze na urovni apky samotnej nie je treba ziadny dalsi vyvoj aby dokazala vyuzit data z vozidla. AndroidAuto ako platforma samotna by tiez malo umoznovat vyuzitie dat z vozidla pomocou SDK. To znamena ze to zatial nerobi tym sposobom ako CarPlay a je to teda ponechane na vyvojara aplikacie, ci a ako si spravi spracuvanie dat z vozidla. Co sa tyka Waze tak myslim, ze povodne chceli pockat, kym AndroidAuto neposkytne vo svojom "fused location provider" obdobny sposob ako to robi CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 Je to i timhle..A malo by to fu govat aj na androide.https://www.automobilrevue.cz/rubriky/clanky/pro-ridice/diky-sluzbe-waze-funguje-navigace-i-v-tunelech_47065.htmlOdoslané z JSN-L21 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 Google mapy fungují i bez GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 Google mapy po strate GPS dopocitavaju predpokladaný pohyb v tuneli. Nedokážu presne detekovat rýchlosť a polohu bez Carplay. Waze beacons je potrebné nainštalovať do tunelov. V Brne také majú. U nás nie. NDS sa k tomu stavia odmietavo. Využívať to môžu aj iné apky, je to otvorený systém, myslím že okrem Waze to používajú oba Google maps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 (editace) Slava, po 5ti letech AA oficialne v CR v Google Play... Editováno: 17. Prosinec 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 (editace) ne, neni. je stale nedostupna. Pozor, neplest si to s AA pro Android 10, kde je aplikace uz je soucasti systemu Editováno: 18. Prosinec 2019, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Fakt ji mam normalne k dispozici. Asi to uvolnuji postupne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Vraj ak bol používateľ prihlásený do Play Store na Androide 10, tak sa mu AA sprístupní aj na ostatných zariadeniach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Google mapy berou i polohu z auta v AA, Waze ne. U aut s pokoveným sklem je rozdíl docela znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Ahoj, má už někdo další AA v GP? Zatím je asi @Martin Bednář jediný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Po upgradu telefonu na android 10 jsem tam AA už měl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Jj, ale on psal, že to má i na starším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 (editace) Jj, Android 9 a stale mam AA k dispozici v GP. Ale kolega to tam nadale nevidi. Vubec netusim, cim to je... Mozna jeste na porovnani, verze obchodu play: 17.9.17-all (0)(PR)284629082 Editováno: 31. Prosinec 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.