LukášCBR Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 M_ike> Po zapnutí Siri CarPlay plně funkční. Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Neni zac Mozna by to mohl @Pawouk pripnout, at to kazdy hned najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Téma je přece dávno připnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petosamko Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 (editace) Preco mi nefunguje auto android ? Predtym mi to fungovalo, mal som verziu 2,2 a odkedy vysli nove nejde mi pripojit. Tie nove nainstalujem ale funguju mi len v telefone z radiom mi to nespoji. Cez miror.mi to spoji v pohode. Dakujem za radu Editováno: 7. Srpen 2017, autor: Petosamko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Možná záleží na telefonu, verzi Androidu atd. Jaký máš telefon a systém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Petosamko: odinstaluj úplně aplikaci a znova ji nainstaluj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petosamko Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Telefon mam sam.A5 2016.android 7. Skusal som viac krat odinstalovat a nainstalovat znova ale funguje mi to len na tel. Na radiu mi to nenabehne. Co predtym mi to islo v pohode. Viete poradit neaku verziu ktora by mala fungovat, alebo aku pouzivate na android 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 no, na me MirrorLink pusobi podobne jako DLNA .. taky standard, ale kazdy si to tak nejak implementuje podle sebe ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 (editace) Mně funguje verze 2.3.716604...pak je samozřejmě třeba ještě zvolit na rádiu, že chceš jet přes AA, ne přes ML...tzn. vycouvat do prvotní nabídky autorádia. Editováno: 7. Srpen 2017, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petosamko Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Zdenek Pastorek. Prosim ta nemas link skadial to stahujes? To ze treba zmenit pripojenie z ML na AA je mi jasne kedze som to uz pouzival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 (editace) mrkni na ulozto.cz - to radio jsem chtěl jenom připomenout...občas se na takovou podstatnou drobnost zapomene Editováno: 7. Srpen 2017, autor: Zdenek Pastorek edit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petosamko Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Takze AA2.3.716604 som stiahol zo stranky APK MIRROR a pise mi ze nie je kompatybilna s tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Zkus to ještě vylézt do nastavení -> aplikace -> AA a promazat mezipaměť a všechny ty blbosti, pak to odinstaluj a uvidíš. Eventuálně vygoogli která verze funguje s Tvým mobilem. Já osobně mám S7 Edge s holandským softem. Takže přesně podle sebe Ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Petosamko: Stahni nejnovejsi verzi.Pro tvuj telefon by to melo byt toto http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-5-7286-release/android-auto-2-5-728604-release-android-apk-download/Aktualizuj vsechny aplikace od googlu.Snad ti to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petosamko Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Lasse dakukem, ale velmy to nepomohlo pise ze apka nie je kompatibilna z tel. Neviem mozno ze je problem v tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petosamko Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Skusal som teras s7 edge a funguje na AA 2.3 ako pisal Zdenek Pastorek. Takze chyba bude v tel. Takze teras len najst chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Pro instalaci správné verze aplikace je třeba znát, jaký typ architektury je Váš procesor ( podobně, jestli máte na pc Windows 32 nebo 64 bit ! ) Google play store to identifikuje automaticky a nainstaluje Vám správnou verzi. Pokud ale stahujete apk. soubor z jiného zdroje, musíte stáhnout tu správnou verzi jednak pro verzi Androida ( 5,6 nebo 7 ), ale taky pro Váš typ procesoru ! (ARM, ARM64 apod.) Jaký typ máte - nejlépe identifikovat např. pomocí programu Droid Hardware Info ( z google play store). http://itechify.com/2016/07/13/identify-correct-architecture-for-android-apk-arm-arm64/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inkwired.droidinfo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Zdravim Vas panove, budu mit zrejme otazku, kterou jste tady jiz diskutovali, nicmene po precteni vsech vlaken, mam stale pocit, ze neznam odpoved. Mam Skoda Fabia 3 (model 2017, vyroba 12/2016) a mam radio Bolero. V nabidce MENU nevidim ikonku SMARTLINK a tak sem nevahal kontaktovat: 1. Autorizovaneho Prodejce 2. Kamarad co dela ve Skoda Auto projektaka v oddeleni Skoda Connect Portal. Dotazoval jsem se na moznost "Dokoupeni/Aktivaci" SMARTLINK na mem voze, jelikoz sem byl presvedceny, ze polozka za 3000Kc (konfigurator) nebude predstavovat zadny zasadni problem. Ze to bude ciste Software vec, cili budu se jednat o prehrani software toho Bolero radia. Odpoved, kterou sem dostal od dvou zdroju se samozrejme lisi. 1. Autorizovany prodejce odpovedel, ze to neni mozne. Konzultoval i s nekym ve Skoda Auto. 2. Znamy se dostal primo na cloveka, ktery se venuje Skoda Entertainment systemum a tady ta odpoved je takova, ze kazde Bolero Radio je vybaveno touto funkci. Jsou dve variany. a, Smartlink Ikonka je viditelna v nabidce MENU, ale neni aktivni. Zde je treba zakoupit aktivacni klic. b, Smartlink Ikonka neni viditelna v nabidce MENU. V tomto pripade je treba dekodovat Radio Bolero a nasledne aktivovat Smartlink. Bylo mi i receno, ze by autorizovani prodejci meli vedet, jak na to. I pres tuto informaci, kterou mam se Skoda Auto, mi autorizovany prodejce nemuze pomoci. Dale se pokousim to resit pres sveho kamarada, tak uvidime, jaky bude konecny vysledek. Budu rad, kdyz se nekdo z Vas podeli o Vase zkusenosti v teto zalezitosti. Nekde na forum sem i celt, ze za 6000Kc to bylo provedeno. Me by zajimalo, jestli to bylo provedeno na variante A ci B, kterou tady uvadim. A pripadne, jaky autorizovany prodejce to bych schopny udelat. Diky moc za Vase komentare, David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Pokud mas takovouto informaci od znameho ze SA, zasel bych k jinemu delearovi a vysvetlil mu problem presne jak ti popsal reseni kamarad. Ja uz se takhle snazil dodelat mirrorlink na mr2015 columbuse a donutil jsem prodejce vytahnout vsechny jejich pristroje na zprovozneni atd. Takze ono to pujde jen je trosku primackni nebo jdi k jinemu ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 bozskydave: a uspěl jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 no, pokud mi je známo, je ta problematika trochu složitější. Autorizovaný servis koduje radio pouze on-line připojením diagnostiky k serveru Škody-auto. A tam je uložená konfigurace, s jakou byl automobil předán do obchodní sítě. Takže, pokud byl prodám bez výbavy "smartlink" není ji tam tak jednoduché ji doplnit. Kvuli různým updatům se Škodě nechce příliš měnit oficiální nastavení vozu, rozdílné od toho, jak opustilo fabriku. Takže, přesně, jak je psáno výše, pokud je funkce pouze prošedlá, je to ve výbavě a lze dokoupit aktivaci, pokud tam chybí, asi bude složité ji tam oficiálně doplnit, ne-li nemožné. Mám trochu podobný problém - SUPA 5/2015 pouze s MirrorLinkem bez SmartLinku a neexistuje software, který by tam uměl smartlink doflashovat, prostě k dané MIB2 jednotce této verze to dohrát prostě nelze - snažil jsem se to řešit až na úrovni vývojového oddělení Škody a marně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 dodělat jde za 5.800,- Pár zákazníků už to u nás dělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Habi001: To je dobre vedet, nicmene bych potreboval vedet "Kde"? Diky za info pripadn i kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morkon Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Ahoj, funguje smartlink na Swingu 6.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Dobrý den, existuje metoda, jak dostat zvuk telefonu do reproduktoru auta? Zobrazení telefonu na obrazovce mě nebere. mám OIII 10/2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.