Květen 28, 20196 r Jeden som si stiahol a nainstaloval. Nefunguje mi to a najhorsie na tom je, ze neviem co robim zle. Preco to nefunguje.
Květen 28, 20196 r @brrm Skusal som kliknut na ten link a stiahnut si AA, avsak Samsung to odmietol nainstalovat. Takze nic... ale dakujem za snahu a ochotu.
Květen 28, 20196 r Android Auto v našich končinách na Google Play nenájdeš, čiže všetko toto z Google Play odinštaluj a použi link apkmirror, ktorý som poslal vyššie. Z neho si vieš stiahnuť stále aktuálnu verziu Android Auta, pre tvoj mobil potrebuješ arm64 verziu. V mobile budeš musieť potvrdiť inštaláciu z cudzieho zdroja. Prvé spustenie AA odporúčam spraviť priamo v mobile, až keď ti všetko správne nabehne, môžeš pripojiť cez auto. edit: Musíš potvrdiť inštaláciu aplikácie z cudzích zdrojov.. Upraveno Květen 28, 20196 r od brrrrm
Květen 28, 20196 r V poriadku, zatial dakujem. Skusim to zajtra "rozchodit" podla instrukcii, dnes uz nestiham. Ozvem sa neskor. Vcera som skusal stiahnut AA (arm64) z linku od @brrrrm no instalaciu mobil nechce ani za svet povolit. Uz som prehladal cely mobil 2x a povolil som aj "mimozemstanov" a stale nic. Takze bojujem dalej. Dnes som svoje trápenie s mapami (WAZE) ukončil. @Martin Bednář mi poradil čo stiahnuť do mobilu a za to vám pane VEĽKÁ VĎAKA! Vo vozidle som skúšal Waze, hudbu a My Škoda app. Použil som na skúšku dva Samsung káble (AC/DC nabíjačku a aj autonabíjačku). Už ai len zvyknúť na vizualizáciu. Keď prídem domov prilepím aj fotografie. Včera mi to cestou domov blblo, pomohol restart mobilu. Upraveno Květen 30, 20196 r od robon
Květen 31, 20196 r Tak jsem do toho nakonec šel a po roce přemýšlení jsem si nechal SmartLink aktivovat za cenu 5.350,- Kč. Musím říct, že Waze na AA je docela dobrá věc a taky je podporovaná aplikace TuneIn. Za mě zatím spokojenost :-) .
Červenec 2, 20196 r A poprosim primo odkaz na stazeni arm64-v8a Je tam asi 14 moznosti stažení a nevim jake vybrat. Dekuji
Červenec 2, 20196 r Třeba tuhttps://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-3-5918-release/android-auto-google-maps-media-messaging-4-3-591854-release-android-apk-download/
Červenec 2, 20196 r Je Edit: jo tak ne, zmýlili mě, že ač neangličtinář tak s ní nemám problém. Takže není to na překážku. Pro užívání ani nepoznáš
Červenec 4, 20196 r Ahoj, mám problém se spuštěním Android Auto v telefonu po připojení k infotainmentu, telefon mi napíše takovou hezkou hlášku "Platforma Android Auto zaznamenala chybu. Chyba komunikace 8 - Software auta neprošel bezpečnostními kontrolami aplikace Android Auto." (viz přiložený screenshot displeje telefonu). Já mám telefon Samsung Galaxy A5 (2017) a zkoušel jsem ho připojit do Octavie z roku 2018, která má infotainment Swing. Do telefonu jsem nainstaloval aplikaci Android Auto z odkazu apkmirror výše - prvně jsem zkusil arm64-v8a verze 4.4.592344 a potom jsem zkoušel i starší verze a i v7a a chová se to pořád stejně. Zkoušel jsem to připojit i ve VW Golfu a tam to fungovalo bez problémů. Nevíte náhodou někdo, v čem je problém a jak by se tato chyba dala eventuálně vyřešit?
Červenec 4, 20196 r tak jak ta hláška říká - velmi pravděpodobně rozdílný čas nebo datum mezi telefonem a rádiem
Červenec 4, 20196 r jj, teraz som skúsil v aute nastaviť rok 2006 a vybehla mi táto istá hláška. Vrátil som rok 2019 a všetko funguje.. ono tie chybové hlášky treba občas naozaj čítať!
Červenec 6, 20196 r AA ve sve posledni verzi 4.4.xxxx umi na mobilu zobrazit rychlost a nabizi hlaseni dopravnich situaci. Ale na obrazovce infotaimentu se mi tyto moznosti nezobrazuji. Mate to take tak?
Červenec 7, 20196 r před 20 hodinami, Martin Bednář napsal: AA ve sve posledni verzi 4.4.xxxx umi na mobilu zobrazit rychlost a nabizi hlaseni dopravnich situaci. Ale na obrazovce infotaimentu se mi tyto moznosti nezobrazuji. Mate to take tak? ano, stejně
Červenec 8, 20196 r Ahoj, díky za rady a otestování, čas jsem samozřejmě kontroloval, ještě jsem si říkal, jestli jsem nezapomněl zkontrolovat rok, ale vše bylo nastaveno v pořádku. Dneska jsem to zkoušel píchnout do Karoqa a tam se mi to v po chvilce rozběhlo. Opět jsem to zkusil píchnout do Octavie a stejná chybová hláška, opět kontroluji čas a datum a vše ok. Po chvilce jsem zkusil zapnout klíčkem zapalování kvůli změně nastavení infotainmentu, že bych zkusil něco změnit a světe div se, android auto se rozběhl. Takže záhada vyřešena, pokud bude mít někdo podobný problém (viz hláška v mém předchozím příspěvku nahoře), zkuste zapnout zapalování, pokud ho máte ještě na klíček.
Červenec 14, 20196 r martos81 > zvláštní, fabie mě v takovém případě na boleru hned upozorní hláškou "zapněte zapalování"
Červenec 20, 20196 r Bohužel, hláškou "zapněte zapalování" ten infotainment upozorní pouze pokud jdeš do nastavení a chceš tam něco změnit. Ale pro spuštění Android auto do nastavení jít nemusíš, zmáčkneš pouze APP a pak na obrazovce vybereš Android auto. Ale každopádně je to divné, že to neupozorní na nic. Jak jsem psal výš, u jiných aut se mi to nestalo, i když je pravda, že tam byly jiné infotainmenty.
Červenec 20, 20196 r Nemáte někdo tip na "zalomený" USB kabel ideálně s koncovkou "C" taky zalomenou?Všechny co jsem našel (na Aliexpres) jsou zalomený doprava, ale to asi nebude díky umístění zásuvky v OIII to pravé ořechové.
Červenec 20, 20196 r Jasne, dlouho jsem hledal a objednaval z ciny az jsem nasel v Datardu. Nejlepsi co jsem zatim objevil jsou kabely USB C od GoGenu. Kabel ma na obou koncich uhlove konektory a oba symetricke... jak samec velkej USB 3 tak samozrejme Ccko na druhe strane. Mam tyhle kabely uz u vseho, od GoPro az po bezdratovou nabijecku. Delka 1metr.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.