komodo Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Tak dnes se to nějak rozjelo. I kdyz začátek cesty Nebyl úplně ok. Ale furt si nemuzu pomoci ze aplikace OneAPP byla o 100% lepší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 je fakt, ze oneApp mela tlacitko play a mohla zrychlene prehrat (posouvanim bodu po mape) otacky/rychlost/pretizeni atd po cele ceste. Nevim, jeslti to nekdo pouzival, ale bylo to zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjank Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Potřeboval pbych prosím poradit, zdali nemá někdo podobnou zkušenost. Vlastním octavii III 12/2015, nechal jsem si aktivovat smartlink. Aplle carplay funuje bez problému, ale pokušel jsem se připojit několik androidových telefonů, a to bez úspěchu. Po zapojení se telefon vždy začne nabíjet, ale i po spuštění aplikace android auto se telefon nepřipojí a auto se tváří, jako by telefon vůbec nerozpoznalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Co to napíše, když na rádiu klikneš na Android Auto? Kabel máš určitě i datový nebo jenom nabíjecí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjank Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Na to prave kliknout nejde, jsou vidět loga AA, CarPlay a mirror link, ale jsou v podstatě neaktivní... kabel mám datový, zkoušel jsem to se stejným vybavením v Superbu a vše bylo ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) To bude telefonem, resp. systém auta nevidí telefon, nebo v připojeném telefonu nevidí Android Auto nebo Mirrorlink. Máš v telefonu nainstalované Android Auto? Podporuje tvůj telefon Mirrorlink? ... pokud je to Samsung android 9 nebo 10, tak ty od 1.6. Mirrorlinik nepodporují. Editováno: 3. Červen 2020, autor: Wdog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Vjank - ak si z okolia brna , tak sa mozme stretnut a pozreme, resp odskusas u mna. Ja mam tiez 2015 srpen - takr modelovy rok 2016.Inak by to malo ist, popr zmaz vsechny pripojeni v aute a skus znova.Tiez by bolo fajn napisat tvoj telefon, verzi androidu atd...Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjank Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Telefon huawei nova 3, verze androidu 9.0 pie (ale zkoušel jsem i samsung a5, umigidi a honor 9) V telefonu se po připojení spustí Aplikace android auto, ale na obrazovce nic a ani v seznamu zařízení telefon není viditelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Zkus odpojit a znova připojit kabel při zapnutém rádiu a pak to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjank Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 vyzkoušeno, bez úspěchu.. myslíte, že při případném obnovení továrního nastavení by zůstal smart link aktivní, když byl aktivován až dodatečně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ak dobre viem, tvoj telefon nevie smartlink. Iba AA.Mas staihnutu spravnu verziu AA podla architektury procesora?Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ty jsi na začátku psal ze se ti po připojení začne hned nabíjet. Nemáš v nějakém vývojářském menu nastaveno aby se po připojení pouze nabijel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjank Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Bohužel nemám, jak už jsem říkal, odzkoušel jsem to na letošním Superbu a vše fungovalo bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 A nejsi z Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjank Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 nejsem, mám záruku gold+, tak zajedu asi do servisu a nechám to zkontrolovat odborníky. Chtěl jsem jenom vědět, jestli někdo nemá podobnou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinezz Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Zdravim, nasiel som navod ako nahrat Android Auto (https://vosveteit.sk/nainstalujte-si-android-auto-aplikaciu-do-vasho-smartfonu-uz-dnes-navod/) do smartfonu, ale pozeram, ze je to neoficialnou cestou. Da sa nejak oficialne nainstalovat? Chcel by som mat appku pravidelne aktualizovanu totiz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 poridit si telefon s Android 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Přesně tak, nebo svůj smartphone na A10 upgradovat, pokud to nabízí. Android Auto se poté nainstaluje zcela automaticky, je to součást operačního systému pro vybrané jazykové verze. Od A10 je i pro českou verzi oficiálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 V 31. 5. 2020 na 15:46, komodo napsal: Škoda Connect je tragédie , a už to týden řeším přímo se SA . Vůbec nic tam nefunguje. Nemeri to trasu, nepočítá to kilometry , vůbec nic. Škoda OneAPP sice funguje děla pořad to samy , ale trasy se ukládají už jenom do přístroje. Když se ti to smaže tak už se to po obnově nevrátí, protože jsou odstrihnute servery škody. Viz foto jak funguje úžasné nová apka. Koukám že ani počitadlo km ti nefachčí, to se to bude prodávat, s takovýmhle nájezdem :D To vypadá, že jim to programoval Jirka ze 3.B :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ano vypadá to tak. Pridavam další fotku po nové aktualizaci. Aplikace začala trosku fungovat ale pořad žádná sláva. Viz obrázek občas letim hory nehory. Bohužel mám obavy ze problém bude v iOS , je to stejný jako s aplikaci erouska, pokud se mt uspi tak se uspi i aplikace Connect. A přestane vysílat polohu. Pokud zůstane mt viz aplikace Connect běžet a telefon pořad svítí tak to jede. Ale jezdím třeba do Ostravy a nemůže mi telefon běžet 400km. Nejsem magor abych ničil LCD. Android ten problém nebude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Jedine povolit na vzdy pristup k poloze aplikaci skoda connect. Bude to fungovat potom jako aplikace we connect go od Volkswagenu, kde musi byt v zastrcce OBD dataplug. Bohuzel to zere i tak strasne moc baterky. Mi se porad ve skoda connectu nic neukazuje ani po druhe aktualizaci [emoji2373] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Ano to by bylo řešení, ale v tuhle chvily to ta aplikace neumožňuje ( nebo iOS to neumí nevím) . Budeme muset počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Dneska jsem už aplikaci Škoda Connect v CarPlay našel. Bohužel mi nefunguje. Asi to bude chtít další aktualizaci[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Tak to mě funguje , zobrazuje to widget Turba, otáčky, atd. po připojení spust ještě aplikaci v mobilu pak by to mělo fungovat. Stalo se to i mě ale když jsem tu mr*ku spustil i na telefonu tak se to chytlo. Pardon za vyraz ale proste je to hrozná aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 No právě, že jsem to měl spuštěné i v mobilu tu aplikaci. Chtělo to po mě znovu přihlášení, ale stejně to nakonec nefungovalo. Zkoušel jsem to i na iphonu 6 se starším iOS a taky to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.