JiVi Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 před 2 hodinami, Horza napsal: Dneska jsem už aplikaci Škoda Connect v CarPlay našel. Bohužel mi nefunguje. Asi to bude chtít další aktualizaci musis si pridat auto v aplikaci na telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 pro Android Auto uzivatele. Podarilo se mi ji rozchodit znovu cesky. :-) alespon a Android 10 - Galaxy A7(2018). v Google Play vyhledat aplikaci Google. Odinstalovat, tim v telefonu zustane zakladni verze a ta uz mluvi cesky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 [mention]JiVi [/mention] Co to znamená? Mám to takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 (editace) @JiVi áno, táto finta je už dosť dlho známa, funguje aj na starších Androidoch. Len nezabudni vypnúť aktualizácie aplikácie Google, lebo hneď po prvej aktualizácii ti to opäť bude spíkovať! :) Akurát majiteľom najnovších mobilov to asi fungovať nebude, lebo oni od výroby už možno budú mať tú novšiu "postihnutú" verziu Googla, ktorá nepozná slovenčinu/češtinu.. Editováno: 6. Červen 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Tak se snad u Android Auto blýská na lepší časy: https://www.svetandroida.cz/android-auto-navigace-tretich-stran-oznameni/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Nemá někdo tip, zda existuje nějaký magnetický kabel/koncovka, skrze kterou by fungovalo AndroidAuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 S týmto mi ide na S8+ https://www.aliexpress.com/item/32996058719.html USB-C varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Náhodou někdo tip na wireless adaptér pro Android, který je odzkoušeny/funkční a běží přes něj AA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 V 21. 8. 2020 na 9:20, brrrrm napsal: S týmto mi ide na S8+ https://www.aliexpress.com/item/32996058719.html USB-C varianta Díky, bohužel mi nevyhovuje zahnutá koncovka (90°). Náhodou, někdo tip na kabel s rovným zakončením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 (editace) Třeba tady si vyber, zkontroluj v popisku, aby podporoval i data, ne jen nabíjení: Marjay OfficialFlagship Store Editováno: 30. Srpen 2020, autor: Kuchar7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Díky už jsem koupil Baseus magnetický a vše ok. Ještě se zeptám, necháváte kabel stále připojení do USB? Mám se svítící koncovkou a říkám si zda mám/nemám. Vím že to nic nežere, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Crowdfunded dongle brings wireless Android Auto to more cars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArateR Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 (editace) Nemá někdo, prosím, otestováno tohle? RE-STREAM Editováno: 23. Září 2020, autor: ArateR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamiquickie Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Hezký den, mám Octavii III, infotainment Amundsen a rád bych v něm aktivoval SmartLink. Nemá prosím někdo aktuální zkušenost s cenou aktivace v autoservisu? Zajímá mě, jestli to má cenu.. Předem moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Cena vyzerá byť furt rovnaká... 5000+práca: https://forum.skodahome.cz/topic/134715-smartlink-rapid/?do=findComment&comment=2487328 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCFC Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Ahoj, mel bych dotaz ohledne Apple car play. Mate nekdo zkusenosti s funkcnosti s iPhone 11? Mam radio Bolero. S iPhone 8 vse funguje bez problemu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Ahoj, mám iPhone 11 Pro a Amundsen. Občas je se spojením problém, ale jinak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 U iPhonů to je tak, že pokud ten stroj carplay podporuje, tak jsi v pohodě. Ty problémy, co bývají, bych řekl, že jsou spíš infotainmentem, který si občas postaví hlavu a "funguje" si po svém. Mně třeba při navigaci přes waze a zapnutém radiu při delším stání s nastartovaným motorem vypne zvuk rádia. Případně občas odmítá telefon na kabelu rozpoznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Někdo tip na zařízení - propojení AA bezdrátově s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 (editace) Bring wireless Android Auto connection to your car https://www.youtube.com/watch?v=wDg_g9tJQlo Editováno: 9. Listopad 2020, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Bohuzel je to zatim jen prototyp a nekoupis to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Upřesnil bych, je to klasický crowfunding na Indiegogo (myslím, že to běží i na Kickstarteru). Ano, v tuto chvíli to je v prototypové fázi, finální výrobek pro podporovatele bude v 3/21. Neznám nic obdobného na současném trhu. Mám také objednáno. Neměl bych s tím žádný problém, za posledních 10 let jsem přes Indiegogo crowfunding dělal již řadu skvělých věcí. Ano, vždy to trvá, někdy i o něco déle. Ale cena je o dost nižší než plánovaná prodejní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtietz Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 (editace) Na Apple se uz prodava Carlinkit 2.0 , tak snad bude brzy i na AA .. Editováno: 10. Listopad 2020, autor: jtietz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 MySkoda konci ... takze zustane jen Skoda connect na umirajicim MirrorLinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Pokud by měl někdo zájem, prodávám svůj Carlinkit 2.0 - adaptér z drátového Apple CarPlay na bezdrátový pro všechny vozy s již vestavěným drátovým Carplay. Zájemci pište na 736245322 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.