Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 2 hodinami, Horza napsal:

Dneska jsem už aplikaci Škoda Connect v CarPlay našel. Bohužel mi nefunguje. Asi to bude chtít další aktualizaciemoji23.png

musis si pridat auto v aplikaci na telefonu.

Vloženo

pro Android Auto uzivatele. Podarilo se mi ji rozchodit znovu cesky. :-)  alespon a Android 10 - Galaxy A7(2018).

v Google Play vyhledat aplikaci Google. Odinstalovat, tim v telefonu zustane zakladni verze a ta uz mluvi cesky :-) 

Vloženo (editace)

@JiVi áno, táto finta je už dosť dlho známa, funguje aj na starších Androidoch. Len nezabudni vypnúť aktualizácie aplikácie Google, lebo hneď po prvej aktualizácii ti to opäť bude spíkovať! :)

Akurát majiteľom najnovších mobilov to asi fungovať nebude, lebo oni od výroby už možno budú mať tú novšiu "postihnutú" verziu Googla, ktorá nepozná slovenčinu/češtinu..

Editováno: , autor: brrrrm
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Díky už jsem koupil Baseus magnetický a vše ok. Ještě se zeptám, necháváte kabel stále připojení do USB? Mám se svítící koncovkou a říkám si zda mám/nemám. Vím že to nic nežere, ale...

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Hezký den, 

mám Octavii III, infotainment Amundsen a rád bych v něm aktivoval SmartLink. Nemá prosím někdo aktuální zkušenost s cenou aktivace v autoservisu? Zajímá mě, jestli to má cenu..

Předem moc díky! 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

U iPhonů to je tak, že pokud ten stroj carplay podporuje, tak jsi v pohodě. Ty problémy, co bývají, bych řekl, že jsou spíš infotainmentem, který si občas postaví hlavu a "funguje" si po svém. Mně třeba při navigaci přes waze a zapnutém radiu při delším stání s nastartovaným motorem vypne zvuk rádia. Případně občas odmítá telefon na kabelu rozpoznat.

Vloženo

Upřesnil bych, je to klasický crowfunding na Indiegogo (myslím, že to běží i na Kickstarteru). Ano, v tuto chvíli to je v prototypové fázi, finální výrobek pro podporovatele bude v 3/21. Neznám nic obdobného na současném trhu. Mám také objednáno.

Neměl bych s tím žádný problém, za posledních 10 let jsem přes Indiegogo crowfunding dělal již řadu skvělých věcí. Ano, vždy to trvá, někdy i o něco déle. Ale cena je o dost nižší než plánovaná prodejní.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pokud by měl někdo zájem, prodávám svůj Carlinkit 2.0 - adaptér z drátového Apple CarPlay na bezdrátový pro všechny vozy s již vestavěným drátovým Carplay. Zájemci pište na 736245322

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...