MilanHos Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 To vyrobili více mpi motorů než je skutečný zájem, že k takovému kroku přistupují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Jedna věc je jistá, motory se ve velkém nevyrábí na sklad. Takže vliv může mít i krátkodobý výkyv poptávky. První vlna podpory 55kW MPI v závěru roku se dala částečně zdůvodnit nedostupností 44kW varianty. Když budu spekulovat, tak bych tipoval, že jde o souběh víc věcí: - Kvůli konjunktuře nižší poptávka po základní motorizaci, která je navíc v 55kW variantě jenom o 15 000Kč levnější než 70kW TSI - Na druhou stranu ale také nasycení trhu - Celkové dražení a tím pádem odpis části cílové skupiny. Fabia se ve většině výbav cenově dostala na úroveň začátku roku 2008 před první vlnou zlevňování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Jestli nebude důvodem nějaký výpadek u 1.0 TSI, viz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Ted si vemte, ze cista marze na aute neni ani ve vysi te slevy 30 000Kc a prakticky kazdy TSI nahrazeny MPI je porad ztrata. A to jeste 55kW MPI vyskrtli z verze Style, takze jestli neni potichu vracena, zasahuje to i do vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Díval jsem se na tu akční nabídku na Fabii na motor Mpi tj. 30.000,- Kč. Nebylo by to špatné, kdyby to bylo na jakékoliv skladové i nově nakonfigurované auto (Active a Ambition dle webu Škoda) . Trochu problém, že Škodovka opětovně nějak mlží a podmínky se dozvíme jen u autorizovaného prodejce, takže zájemcům nezbyde, než zajít osobně do prodejny, asi ty podmínky nebudou jednoznačné, ale variabilní dle vůle prodejce ? Mohlo by mi to připomínat podmínky, kdy jsem kupoval svoji Fabii a taky byla akce při výkupu ojetého auta na protiúčet. Nevím přesně, ale asi to bylo 20.000,- Kč. V důsledku podstatně nižšího nacenění mého ojetého auta prodejcem ( asi kompenzace za těch 20.000,-) jsem raději auto nechal v jeho bazaru na volný prodej a za cca 14 dní bylo auto v pohodě prodané za podstatně vyšší částku než mi nabídl a to i s jeho 20.000 tisícovým bonusem. Beru tedy, pokud bude sleva na to Mpi těch 30,000,- bez nějakých dalších podstatných podmínek. Jinak to může připomínat akci "Nechci slevu zadarmo". Ozvěte se popř. někdo, kdo navštívil autorizovaného prodejce, jak je tomu ve skutečnosti . Ono koupit např. novou Fabii Active 44 kW za 264.900,- nebo ze 234.900,- je rozdíl, ale nevěřím, že to takhle bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Bonus za vykup a jeho realna vyse je zavisly na tom, kolik nabidnou za auto. U prvni akce nebylo mozne obe dve akce kombinovat. Na otazku, jestli dostanes vez dalsiho Fabiu za 234 900Kc je odpoved ANO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 (editace) Díky, dobrá zpráva. Pořád přemýšlím pro moji partnerku o nějaké nové škodovce do města. Přemýšlel jsem nad Citigo Trumf, ale ta Fabia za 234.900,- by byla výborná alternativa. Editováno: 23. leden 2019, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 před 1 hodinou, bojler napsal: Ted si vemte, ze cista marze na aute neni ani ve vysi te slevy 30 000Kc a prakticky kazdy TSI nahrazeny MPI je porad ztrata. A to jeste 55kW MPI vyskrtli z verze Style, takze jestli neni potichu vracena, zasahuje to i do vybavy. To je otázka, ono stále jedno prodané MPI je další auto co bude jezdit na servis, než neprodané TSI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 (editace) No podle poptávky to spíš vypadá, že výrobní linka na motory Tsi nestíhá vyrábět a linka na Mpi nemá do čeho píchnout. Takže než bychom honem propustili nějaké zaměstnance z linky na Mpi (což zpravidla odbory nechtějí ani slyšet), nebo než linku předěláme na žádaný motor, tak třeba zatím nějak zkusíme zvýšit odbyt, teď např. tou slevou. Samozřejmě je to jen moje teoretická úvaha, ale zpravidla pokud je po něčem poptávka, tak to se určitě nezlevňuje. Pro zájemce o motor Mpi do města a okolí, v současnosti jen dobře. Editováno: 23. leden 2019, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Dneska jsem jel kolem ŠA a Straka a stala tak FIII FL s nápisem "od 214 000". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Minulý týden v Autonově kromně 1 tsi všechny ostatní F3 mpi. I jedna před FL. Spíš to vidím na to, že TSI cpou do vyšších modelů a f3 ostrouhala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 V Autonově už ani nemají tak zajimavý vybavený modely jak tomu bylo před 3 rokama, kdy jsem tam jezdil na čučku ma F3 MC. Asi mají autosalony více zvýhodněné ty základní výbavy než full co bývaly dřív předváděcí vozy. A teda smrdí tam o to dýl. Myslel jsem že se podívám na FL a tu tam ještě ani neměli! Byl jsem tam někdy září-říjen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Jednu full fl tam mají. Zelenou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 (editace) Na konci 11/18 objednána style combi 81 kw. Dodání březen/duben 2019, u Šmuclera v Plzni sleva šrotovné (protiúčet) od Škodovky, sleva od VW financial a sleva od dealera, celkem 72 tis. Editováno: 23. leden 2019, autor: Hanzcz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 (editace) Ty slevy když už zmiňuješ bych tady spíš konkretizoval, takhle dohromady to nic neřekne. @milanxxtak to se tam budu muset na ni zajít podívat ? Editováno: 23. leden 2019, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Jsou všeobecně známy, ale 20 tis. od leasingovky, 25 tis. protiúčet (šrotovné) od Škodovky, 24.800 od dealera a 2 tis. mobilita. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 (editace) To není špatné ta část od dealera. 20 000 od leasingovky je taková sleva nesleva, je to spíš kompenzace toho co zaplatíš navíc. Editováno: 24. leden 2019, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Furt lepší jak drátem do oka, ale ta čekačka je fakt na dlouho. Co vím , tak skoro po osmi týdnech ještě není auto v plánu výroby. Jinak na slevu protiúčtem stačí jakýkoliv auto a poté kopie TP o vyřazení z registru. Tak to udělám já, protože do stávajícího auta manželky už investovat nebudeme. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Takže skoro 27 tisíc dolů jen od dealera? To je fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 @Hanzcz No jo no píše se tady na fóru, že se čeká na motory 1.0tsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 před 7 hodinami, MilanHos napsal: @Hanzcz No jo no píše se tady na fóru, že se čeká na motory 1.0tsi. kde sa to tu píše? zaujima ma to, lebo mam objednanu fabiu style 1.0 tsi 81 kw zaciatkom septembra (09/2018) a dodanie januar/februar 2019 (01-02/2019). predajca ma informoval, ze auto malo iat do výroby az v 20 kalendarnom týždni s cim nesuhlasil a riesil to cez importera.... deje sa niečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 No zatím byla jen zmínka, jinak se nic většího neví. https://forum.skodahome.cz/topic/133133-dodací-lhůta/?page=18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 před 14 minutami, MilanHos napsal: No zatím byla jen zmínka, jinak se nic většího neví. https://forum.skodahome.cz/topic/133133-dodací-lhůta/?page=18 ďakujem. tiež sa mi dostala do uší takáto info, tak som zvedavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) Tak manželka už má vybráno. 1.0TSI 81kw Style plus. Černá metla. Cena 282900kč. Jsem zvědav kolik nabídnou za naše Monte Carlo 1.2TSI r.v. 2011 s naj.55tkm :-) Editováno: 2. Únor 2019, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 @Jay Kay Dobrá volba motoru, i výbavy, ať je co nejdříve doma a dělá jen radost ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.