marseli Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Byl jsem v autoriz. Servisu Škoda a tam mi podle vinka zjistil, ze se dá smartlink dokoupit nějakým klíčem. Ale pak tam byl servisní technik, který řekl, ze pokud nemám na Bolero ikonu (ted Nevim jestli říkal smartlink nebo mirorlink) ze ani to dokoupení klíče neotevřeme tu funkci. Chci jen používat Apple CarPlay. Mam Fabia 3 vydání 10/2016. Nevíte jak to tedy je? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Aby ti slo Apple CarPlay, musis mit Smartlink. Pokud na tvem HW nejde dodatecne aktivovat, mas smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marseli Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 A dá se nějak zjistit podle čísla rádia apod. Jestli opravdu to nepůjde? Ten ve škodovce podle vín mohl objednat ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Jak ti řekli v AS. Pokud tam ikonu nemáš, tak máš smůlu, pokud ano, stačí aktivovat klíčem. Já mám tu smůlu že ji tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 no, mě spíš překvapuje to, že v Boleru MR 2017 ten Smartlink vůbec není, aby se dal aspoň dodatečně aktivovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marseli Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Tak to je fakt na pytel, kolik by stalo cca nové rádio origo Škoda s podporou smartlink? Vyplatí se to vůbec? Je fakt divny, ze tak nový rádio to nemá. Myslel jsem, ze je to jen softwarová věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 mně pořád nejde do hlavy, proč by u tak mladého auta neměl jít smartlink dodatečně aktivovat, vždyt je to přece jen otázka přehrátí jiného softwaru nebo je to jinak ? jinak měnit rádio se samozřejmě neoplatí, neboť cena se pohybuje kolem 15.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marseli Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 I to jsem ochotný zaplatit, ale musím nejprve zjistit všechny možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Tady zřejmě relevantní odpověd na Tvůj problém nenajdeš. Poradím Ti..sám mám zkušenost, že někdy v autorizáku sami hned nevědí a sám víš, že jeden ti řekl, že ano, druhý zase že ne. Osobně mám stejnou zkušenost z jednoho AS, kde jsem chtěl informace ohlědně aplikace android auto a byli úplně vedle, ani vedoucí nic nevěděl a já jsem o tom věděl více než oni, protože mi říkali úplný bludy, protože už jsem měl info přímo ze škodovky. Takže zavolej si přímo do škodovky na oddělení infotaimentu a mobilních aplikací, tel. 800 160 606, pan Černohorský. Velice ochotný, mluvil jses ním několikrát. Nikoho znalejšího ve škodovce na tohle nenajdeš a prober to s ním a uvidíš, co ti řekne, hlavně měj připravený VIN vozu, který bude určitě chtít. Dej pak vědět, jak to vypadá, samotného mi to zajímá, protože mi pořád nejde do hlavy, že by u 8 měsíců starého auta s Bolerem to dodatečně aktivovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohnizmar Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Já mám taky zkušenost se smartlinkem. Tu ikonku v rádiu taky nemám. Byl jsem v Porsche Plzeň. Aplikaci objednali, dali mi termín. Čekal jsem tam tři hodiny. Pak přišel někdo ze servisu a řekl, že se jim to nepodařilo aktivovat. Že to budou řešit s automobilkou. Po týdnu mi volal, že se mu ozvali s tím, že smartlink není s mím Bolerem kompatibilní. Servisák byl z toho celkem otrávenej, protože podle jeho slov jim tam ta aplikace zůstala na skladě a není možný ji vrátit ani použít jinde. Jinak datum výroby mám srpen 2016. A chtěli za to 5500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marseli Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Tak pan Cernohorsky potvrdil vše co zde zaznělo. Když to nemá z výroby zadáno tak to dodatečně nelze dodělat. Dokonce tvrdil, ze ani výměna rádia za jiné není mozná. Tak jsem fakt zklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 @marseli díky za info, to zní až neuvěřitelně, že ani výměna rádia není možná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 (editace) Pokud peníze nejsou problém (asi 15990,-), tak by možná pomohla firma ZENEC https://www.youtube.com/watch?v=Kchi1Mf4gOw Editováno: 1. Červenec 2017, autor: Mexican Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Tenhle modul Adaptiv jsem měl v posledním modelu Passatu a musím říct dobré,jednoduchá montáž plug in play,slot na SD,výstup na USB ze kterých jdou filmy v růchných formátech-více jako umí orig.columbusy a Discovery,navigace slušná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 (editace) Ahojte... Mam otazku... mam objednanu combi vo verzii style paket style plus... Je tam uz defaultne? chcel by som pouzivat androidauto... ked som konfiguroval ambition tam pod polozkou radia bol aj mirrolink za priplatok... v style mi to konfigurator vobec neponukol ako moznost... Edit: Nikto nič takže, som dnes volal do showroomu a povedali mi, že mirrollink resp. smartlink je vo vybave style uz v zaklade, aj ked to nikde nie je vidiet v nakonfigurovanom vozidle. Editováno: 10. Červenec 2017, autor: ronskispeed doplnenie zistených údajov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Dobrý den, dovolil jsem si pro případné zájemce o Mirrorlink otevřít zájmovou skupinu na facebooku a mám pro vlastníky Mirrorlinku ve voze Fabia dobrou zprávu. Vše, co tam uvidíte pro vozy Škoda Superb III, Octavia III lze zprovoznit na na Fabii s Mirrorlinkem, případně Smartlinkem!! Takže odkaz na FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/ a odkaz na video - případně přes profil na další vychytávky v rámci konektivity: https://youtu.be/4awEgQ1XXkI https://www.youtube.com/watch?v=4awEgQ1XXkI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Ahoj, podle konfigurátoru smarlink není v základu, ale stojí 3500 jako dodatečná výbava, takže jestli to tam chceš, tak mu zavolej ještě jednou a řekni ať se podívá a informuje lépe a ať ti to tam přidá. Zkus se mrknout do konfigurátoru na škoda.cz sám a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 No ja ti neviem... niekde som cital, ze u vas v cechcach sa vybavy mierne lisia od tych slovenskych... v slovenskom konfiguratore mi smyrtlink pri vybave style vobec nikde neponuka, v ambition uz ano... takze to vyzera ze tam uz bude priamo s bolerom... je to MR2018.. a uz som to konzultoval s predajcom a ubezpecoval ma ze tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 To mi vůbec nedošlo, že si Slovák a je to tam vlastně jinačí. Tak to bude možné, že to tam už máte. Omyl na mé straně, promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 v pohode ved sa nic nestalo... trosku je to divne, ze robia rozdiely medzi vybavami v CR a SR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Na tom neni divneho nic - obsah jednotlivych vybavovych stupnu si definuje importer te ktere zeme jak uzna za vhodne, nikoliv vyrobce v MB. A je to i logicke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Dnes, som mal možnosť na Huawei P10 vyskúšať MirrorLink na mojej Fabii III a funguje super, jediné čo treba je mať na P10 nainštalované Oreo a One App. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Dobrý den zkoušel jsem přes kabel sygic navigaci ale jen problikne a nezpustí se, co s tím? Děkuji za rady, ostatní apk. chodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Telefon? Verze Androudu? Byl to Sygic car navigation a ne pouze Sygic navigace a gps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Byl to Sygic in car tel. Galaxy S7 a soft Nugat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.