elkanera Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Koukni sem: http://www.skoda-auto.cz/models/nova-fabia/konektivita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Tak to je pecka :-) http://androidportal.zoznam.sk/2016/01/cena-connected-car-award-skoda-smartgate/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Minuly tyden jsem kupoval novou Fabii a prodejce mi doporucoval at si radsi ML nekupuji, ze to jsou zbytecne vyhozene penize. Pry to jeste poradne nefunguje a momentalne se jeste ceka na certifikaci od Google a jinou nez Sygic navigaci pres to spustit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Už není součástí instalace Mirrorlinku Android Auto? Protože to celkem funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Tak jako důvod pro pořízení Mirrorlinku vidím právě ono Android Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Apple carplay taktéž bez problémů. Už i google maps pro iOS podporují offline mapy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Android Auto jeste ofiko neni pro cesky trh a Skodovka do te doby ani nebude prodavat jako doplnek ML, takze pokud ho nemas uz pri koupi, tak se musi cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Od 22KT se neprodava MirrorLink, ale SmartLink (coz jsou tri funkcnosti pro ruzne platformy - Mirrorlink, Android auto a Apple Carplay). Oficialne posledni dve nejsou ze strany Gogolu a Applu podporovane na nasem trhu, ale realne podle zdejsich ohlasu docela dobre fungujou. Jako funkcionalita Smartlinku ted tedy papirove zustava jen Mirrorlink a je to tak i prodavano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Muzes tedy prosim hodit nejaky odkaz na eschop kde SL koupit? Na skodovackem eshopu ho nemuzu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Mohl by prosím někdo vyfotit informace o systému. Nejlíp víc lidí. Hlavně aby tam byl vidět software a hardware. Nemám mirrorlink a chci vidět jestli tam je rozdíl. Děkuji. Nejlíp více lidí. Klidně mi to pošlete do zpráv, ať se to tu nezasira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wishmaster Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 cavte, mam tento problem so Sygicom. Pokial Sygic nie je pripojeny cez mirrorlink , funguje bez problemov. Ked vsak pripojim mobil (HTC One M8) k Boleru zrkladleny obraz sa pocas jazdy seka a nejde plynule co sposobuje problem pri navigovani. GPS signal je v poho napr. pri Android Auto a jeho Google Maps problem nemam. Skusal som aj rozne USB kable a stale to iste. Mal niekto podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Takže dle vyjádření několika servisu vyjde dodělávka smartlink do Bolera kde není na 5700kc. Celkem dráha sranda. Ale co se dá dělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Ahoj, koukal jsem v menu a je tam Surround a ještě Virtual Subwoofer. Proč to nejde aktivovat? Auto má Škoda Surround. Do návodu jsem koukal, ale tohle jsem nenašel. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Virtual subwoofer a Surround funguje jen u externích medií(USB, SD), pokud máš zaplé radio tak to ani neaktivuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Jo tak, no, měl jsem zaplé rádio a pak snad hudbu přes BT. V návodu jsem to nenašel, tak mě popravdě nenapadlo, že to může být tímto. Je rozdíl znát? Mě přijde, že to i takhle hraje dobře, určitě lepší než jsem měl Bolero v O3 Style Plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Poznat to je. Hlavně ten subwoofer. Jinak bolero hraje opravdu moc hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Dobry den priatelia som uplne novy na fore. Rad by som vedel, ci sa da v systeme Bolero dodatocne aktivovat funkcia DAB+ zmenou SW alebo pridanim njakeho modulu ? Dakujem za pripadnu odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Reeshanek: Tak jsem to zkusil přes flashku a už to šlo. Docela to zvuk změnilo k dobrému. Díky za tip. Ještě jsem zkoušel nějak propojit Honor 6 se SMART systémy, ale nešlo to. Podpora pro Honor 6 asi zatím není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Android auto je nyní už vždy součástí smartlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Jojo, smarlink = mirrorlink, android auto a apple carplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 A pomaká vůbec něco s Honorem 6 a droidem 5.1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Včera jsem měl možnost zkusit jestli funguje mirrorlink u telefonu LG G4 (s androidem 6.0 Marshmallow). Po dost velkém boji se nakonec zkušební verze Sygicu rozeběhla. Co mě překvapilo je, že obrazovka mobilu při jízdě nezhasla, přitom ale na dotyk nereagovala. Když jsem telefon tlačítkem zhasnul, odpojil se. Je to standardní chování? Ptám se těch co jim ML funguje: Svítí vám displej telefonu při zrcadlení, nebo zčerná a vše běží jen na Boleru? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Ahoj, no mě telefon zhasne a vše běží na Boleru mám Samsung Galaxy S6 edge plus s androidem 6.0.1 Marshmallow, ale taky bojují s připojením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Já dnes zkusil ty Škoda aplikace na různá měření a je to zajímavý, ale znovu už to asi zkoušet ani nebudu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.