lac1kam Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 a určite by nepomohlo vymeniť rádio? (Nemyslím "displej", ale jednotku pod ním?) Napr. bars aj za model s navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Myslim,ze Fabia ma jednotku nie pod displayom,ale na lavej strane vedla odkladacej schranky.Chraneny komponent,bude treba niekto ozaj dobry,kto to dokaze obist,spojazdnit a nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 před 22 minutami, lac1kam napsal: a určite by nepomohlo vymeniť rádio? (Nemyslím "displej", ale jednotku pod ním?) Napr. bars aj za model s navi. když jsem psal o tom, že ani výměna rádia by nepomohla, tak jsem myslel to, že bys výměnou rádia stejně nezprovoznil smartlink, který je prostě spárovaný s Vinem a přes to nejde vlak, už to pár lidí zkoušelo, dokonce v AS to zkoušeli, ale smartlink se zprovoznit nepodařilo. Jinak u Bolera máš jednotklu zvlášt, jak už se tu píše..je vlevo vedle odkládací schránky. Takže výměna za jinou jednotku třeba z octávie by možná šla, ale nevím, jak je to náročné na zprovoznění. Vím o tom, že v FB skupině někdo ukazoval, jak má v F3 jednotku s Octávie s Columbusem a navigací, ale zda to jde do každého auta netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Vyměnit jednotku Bolera problém není, dokonce můžeš dát jednotku Amundsen a nechat panel Bolero (nebudou sice sedět popisky, ale fungovat to bude). jediné co je třeba udělat je kódování a odstranit ochranu komponent (když na to přijde, dá se tam dát i jednotka z Columbuse). Ale pro zprovoznění Smartlinku je třeba buď aktivace v ŠA (což nikdo u auta, které nemá možnost aktivae spárovanou s VIN neudělá), nebo nechat upravit FW Bolera. Jsou borci co to umí, nebo na Alegru hledej jednotky které mají u sebe "Unblocked" nebo podobné. Bohužel pak je cena trochu jinde a otázkou je, jak moc se to vyplatí a jestli není lepší potom nechat nainstalovat Android modul k současnému rádiu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Výměna swingu a Bolera nepomůže. U Bolera možná u vyššiho ročníku auta kdy už mohl být smartlink. Jinak nepomůže žádný swap. Prostě server v německu nevygeneruje soft do bcm kde je licence. Cesta amundsen je možná, žádný swap jen je poléčená jednotka. Ale bavíme se o 1500eur bez úpravy palubky po swingu. A na swing už je také cesta ale riziková že se může poškodit radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Diky za vsetky postrehy, nuz, nepotesili ste ma, pozriem si este tu moznost android modulu, nema niekto link na nejaky "overeny" produkt? Dakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheMerixo Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Pekný deň prajem, vlastním Fabiu III, r.v. 02/2015 s rádiom Bolero a aj s funkciou Mirrorlink. Keď pripojím môj Iphone X cez USB tak Mirrorlink na to nezarraguje. Kedysi v Octavii 3 mi sa mi to nastavilo samo, lenže tam bol columbus a smartlink . mám nejakú šancu softver Bolero aktualizovat? Na ofic stranke škody si môžem stiahnut len loga rozhlasovych stanic. Zajtra skusim pripojit starší iphone 6s ako to zareaguje Niekto rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Pokud máš pouze Mirrorlink tak: - Je to mrtvá technologie, už nefunguje - Podpora byla pouze pro Android Pro iPhone potřebuješ Smartlink s CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Podľa čísla rádia ide o jednu z prvých trojkových Fabii, tam bola podpora len pre už mŕtvy Mirrorlink a žiadna aktualizácia nepomôže. Tam potrebuješ nejakú väčšiu investíciu... jednu z týchto: https://forum.skodahome.cz/topic/145763-roz%C5%A1%C3%AD%C5%99en%C3%AD-android-pro-origin%C3%A1ln%C3%AD-infotainment/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Ahoj kluci. Jelikož je tady toho psáno mnoho a já se v tom absolutně ztrácím potřebuji shrnutí. Kupuji Fábku 2018 kde je předplacen SMARTLINK. Telefon mám Samsung A70 s konektorem USB-C. Co vše mi bude fongovat, kde co mám stáhnout. Chtěl bych ideálně zrcadlení telefonu a navigaci v rádiu. Musím si koupit originál kablík od Škoda, nebo stačí takový jako k nabíječce? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 (editace) Ak v aute naozaj budeš mať Smartlink, budeš mať podporu pre Mirrorlink, Android Auto, CarPlay: Mirrorlink - v dnešnej dobe je mŕtvy, síce tam funguje offline Sygic, ale Samsung postupne ruší jeho podporu vo svojich mobiloch - možno to už nebude fungovať ani tebe, treba vyskúšať. AndroidAuto - ak máš Android 10, musíš cez Google Play stiahnuť appku Android Auto a budeš tam mať navi cez Waze alebo Google Mapy. Ak máš starší Android, musíš cez apkmirror.com stiahnuť aplikáciu Android Auto a nainštalovať manuálne. V priebehu budúceho roka by mali doraziť aj ostatné navi ako je Sygic a spol. CarPlay - to čo Android Auto, len je to určené pre iPhony.. Kábel treba skúšať... mne to s originálnym káblom k mobilu nešlo, fungovalo to až s dodatočne kupovaným originálnym káblom, ale napr. mi to teraz funguje aj cez aliexpress kábel s magnetickou koncovkou. Editováno: 30. Září 2020, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Káblíky je třeba si vyzkoušet, co a kde stáhnout se tad XXX krát opakuje i u jiných modelů se smartlink. Pravděpodobně budeš mít problémy jako já, ale na foru jsem opravdu všechno našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Vyzkouším a uvidím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Zde (odkaz) najdeš hodně informací o mirrorlinku, situaci s telefony Samsung atd. ... stále to jde, ale je třeba si s nastavením telefonu pohrát. Já osobně mirrorlink na Boleru i nadále spolehlivě používám (plné zrcadlení), telefony Samsung A3 2016 a S7 egde, ale není to úplně jednoduché. https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Tak se mi to podařilo :). Funguje navigace Google , spotifi atd. Bral bych raději mapy.cz a hlavně kdyby to šlo spojit i bez kabelu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Mapy.cz fungují přes AndroidAuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 (editace) Už? Ale, a od kdy? Mě jde přes AA konečně spolehlivě Waze a mapy Google. Editováno: 1. Říjen 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Myslim klasicke mapy ne google mapy. A bez kablu asi nic ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Teoreticky by to mohlo ísť aj bez kábla, ak si kúpiš nejaký wireless dzindzík za cca 100-150 eur. Pokukaj Smartlink témy pri iných modeloch... a potom daj vedieť, či to funguje aj na trojkovej Fabii. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Bez nějakého vehementu navíc to zrcadlení bezdrátově neumí a není zaručeno, že se spáří. Když si přečte forum jak mu tady bylo 2x doporučeno tak to zjistí taky. AA umí zatím jen Waze (mimo google maps) a už jsem si na něj zvykl a konečně mi po dlouhé době funguje bez potíží. Mirrorlink je mrtvý formát jak jsem se dočetl na jiných forech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 (editace) @ben06@octavia_66_tdi Klasické mapy.cz od seznamu. Když jsem jezdil začátkem června s Karoqem našich s AndroidAuto (nebo jsme v tu dobu měl Apple, už upřímně nevím, ale myslím že už ne), tak to tam bylo a i co jsme zkoušel, tak to fungovalo. Od té doby jsme to ale nezkoušel, mapy.cz používám na turistiku, né na autonavigaci... EDIT: Tak se omlouvám, asi jsem v tu dobu zrovna zkoušel SEčko a umí to Apple https://www.svetandroida.cz/mapy-cz-podpora-carplay-android-auto/ Editováno: 1. Říjen 2020, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Japko, no to jsme asi jinde. Kdyby se tazatel podíval do diskuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 co furt máš s tou diskuzí , dokážeš si představit jaké je číst příspěvky jeden po druhém? každý píše něco jiného a i když mám na to čas nedohledám stejně co potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 (editace) Dokážu, stačí proletět posledních pár stran. Jen pohodlnost. Furt se tady nakonec ptají někteří dokola na to samý, jak si chceš vyselektovat co je správně? Editováno: 1. Říjen 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimbop Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Zrcadlení mobilu se mi podařilo s aplikací aamirror. Bohužel aplikace myškoda tvrdošíjně trvá na připojení přes mirrorlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.