Pavel M Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tak pokud by Bolero automaticky dostalo od 22KT Smartlink, tak já jsem jedině rád (jdu do výroby 23KT ). Kdyby to bylo třeba ještě doobjednat (o tom pochybuji), tak to se dozvíme příští týden z nových ceníků a ještě bude čas to do konfigurace přidat. Smartlink má obsahovat i samotný Mirrorlink, takže se zpětnou kompatibilitou bych neviděl takový problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 take si myslim, ze by to mela byt ciste SW zalezitost, proto nechapu, proc by nemohli udelat pouze SW upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeludek Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Myslim si, ze s objednavkou v nasom pripade sa oplati pockat. Uvidime, ake budu odozvy na Smartlink a podla toho uvidime, ci Bolero, alebo Amundsen (tu bude tiez dolezita cena a aktualizacia map). Inac nevsimol som si tu ziadnu temu, ktora by vyhovovala mojej otazke, tak sa skusim opytat tu. Majitelia slovenskych aut maju ake menu ovladania? Slovenske, ceske, nemecke, alebo anglicke? Este doplnim jednu otazocku. Nakolko so Skodovkou nemam zatial ziadne skusenosti, viete mi napisat rozdiel medzi Mirrorlink a Smartlink? Editováno: 10. Duben 2015, autor: zeludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ja mam ceske a smartlink obasuje mirrorlink apple car a android car cize je to rozsirenie. Mirrorlink dokaze zrkadlit iba niektore aplikacie android car cely android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeludek Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Vdaka za info. Ja poznam len Audi MMI, toto bude pre mna uplne nieco nove. Myslis, ze potom vdaka Smartlinku by mohli byt spustene aj dve aplikacie? Napriklad navigacia a hudba? Alebo tiez len jedna ako pri Mirrolinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 nevidim duvod, proc by neslo pouzit vic aplikaci i pri MR (HW to zakazany neni a SW by to take nemel byt problem). Vzdyt MR jako takove je vlastne zalozeno na VNC, tak ze by melo fungovat vse. Zde je spise otazka, do jake miry to SA upravuje! A to je asi ten problem... Mozna se tady najde nekdo, kdo bude umet flashnout samotne BOLERO a odmaze vsechny blbosti od SA - toto jenom typuju, nevim zda to SA upravuje nebo ne, ale podle toho co vim o MR bych to videl na to, ze prave SA upravuje SW a pouzivani MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Asi to tak bude videl som Video na YT a tam to islo cez ML len na inom radiu. Normalne pustil aj hudbu aj navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 presne tak. Zkusim rozhodit site a zjistit, zda tam neco davaji... Pokud se nepletu, tak radia delaji v panasonicu, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) V ETCE už se objevil Amundsen i "nová" verze bolera. Láme se to v datu 25.5.2015(MR2016). Nové jsou jak zobrazovací tak hlavní jednotky. Jaký je tam rozdíl nevím. Nové díly mají "A" na konci. Nové jsou i jednotky Swing a Blues. Bůhví jestli je tam nějaká HW změna. Editováno: 11. Duben 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jio1 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Co mam rozumiet pod pojmom lame sa to k25.5? Kombi style s DSG som objednaval pred tyzdnom ale este stale neviem kedy ide do vyroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Pokud jsi objednával před týdned budeš mít modelový rok 2016, čili vyroben po 25.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jio1 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 ok. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Bože můj, to jsou kašpárci. Už jenom to označení dílu v ETCE s A na konci jednoznačně ukazuje pouze na novou revizi, nic víc. Vůbec mi nedává smysl, aby udržovali software pro Bolero s ML a pro Bolero se SL. No uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 http://m.mobilenet.cz/clanky/auta-a-mobily-skoda-fabia-s-mirrorlink-a-smartgate-18361 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Kecy a kecy skutek utek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ahojte chcel by som pridať do tejto témy odpoveď zo slovenskej strany Škoda auto, kde som sa cez kontaktný formulár pýtal, či v mojom aute, ktoré som objednal 8.4. s rádiom bolero vo verzii style plus bude automaticky systém smartlink. Odpoveď ma teda celkom sklamala viete o situácií na slovensku niekto viac? Pýtali ste sa svojho predajcu a mal v tom lepší prehľad? Dobrý deň pán Moravčík,V prvom rade mi dovoľte poďakovať za Váš prejavený záujem o vozidlo značky ŠKODA.Vaše vozidlo bude vyrobené po KT 22, čiže by malo obsahovať Smartlink. Avšak podľa dostupných informácií pre slovenský trh bude k dispozícia len služba MirrorLink.Apple Carplay aj Android Auto sú dostupné len pre niektoré trhy, kde to Apple a Google podporuje, nezáleží od ŠKODA AUTO.V Cenníkoch, katalógoch a ďalších materiáloch pre slovenský trh komunikujeme naďalej len MirrorLink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Mam take objednanou F3 a mel jsem tam mit Bolero s MirrorLinkem a prodejce mi volal, ze budu mit modelovy rok 2016 a dochazi tam ke zmeme, ze MirrorLink je zruseny a Bolero v zakladu nema nic a lze za 3300 dokoupit SmartLink. Nechal jsem tam teda hodit Amundsena. Takze pozor, automaticky to ten SmartLink nenahrazuje, musi se za nej priplacet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 JJ to je pravda, ale když je v paketu Multimedia plus, tak tam už to je komplet i se smartlinkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 já měl také pouze bolero a prodejce mě ujistil, že mirrorlink ve voze bude, tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Takže jsem si dnes opět zjištoval, jak to bude u Samsungu s MirrorLinkem a jejich odpověd byla. Zatím žádný ze samsungů toto nepodporuje a dle toho co tam měli napsáno , se vyvíjí aplikace pouze pro Samsung S5 a S6 a s !!! NOTE 4. Takže zajímavé je, že i starší Sonny a HTC to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Misto mirrorlinku, tam meli dat i miracast, to by mi uplne stacilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 tjn, co se tyka ML a telefony podporujici tak to jsou tyto: Sony Z2 Sony Z3 Sony Z3 compact HTC M8 Co jsem zjistoval tak nic vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 bude ich viac ale až casom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Tohle ukazuje, jak je Mirrorlink nepromyšlená věc, ani Nexus 5 přímo od Googlu evidentně nemá podporu Mirrorlinku. Někde v CZ recenzi infosystému nový Fabie jsem četl, že Mirrorlink je vyspělejší verze Android Auto nebo Apple Caplay, ale mě to přijde naopak. Někdo měl dobrou myšlenku, ale zapomněl to někam dotáhnout. Naproti tomu Android Auto bude pravděpodobně podporovat každý telefon d Androidem 5.0, pokud to nějakým způsobem nrzablokuje výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 a to je prave ono. ML jako takove je super vec, ale skodovka to proste zakazuje. Videl jsem jak na sony radiu (podporujici ML) pripojili Samsung Galaxy S2 a normalne to fungovalo. Nemyslim si ze tohle je problem primo ML! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.