Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

v pohodě, ptal jsem se proto, jestli by ti případně nemohl někdo pomoct vzdáleně, v tvým případě bude ale jednodušší zajet přímo za někým kdo se tim zabývá a hlavně ví co dělá.

Mnohem jednodušší :-D nikdy me nenapadlo ze to budu potřebovat :D ty mas nejake funkce dokodovane?

mám to co ty a k tomu dotankování a laptimer v maxidotu, napájení řidičových dveří i při otevření a po vypnutí zapalování,aby šlo ovládat okno.

Corner, CH/LH mlhovkama namísto potkávacích, pohasnutí led osvětlení SPZ při otevření kufru (to jsem zvládl až s pomocí Ferdy), vypnutí denních světel při zatažený ručce a vypnutí upozornění na otevřené dveře při zapnutém zapalování a to je myslím všechno.

jak  presne je dotankování s realitou???

plusminus 5 litrů....je to po pěti litrech odstupňovaný

Spis bych rekl -10l. Je to fakt jen hruby odhad. Kdyz ukazuje moznost cerpani 30l, tak tam naleju dobrych 40l.

před 1 hodinou, cz pida napsal:

plusminus 5 litrů....je to po pěti litrech odstupňovaný

Před hodinou, epo napsal:

Spis bych rekl -10l. Je to fakt jen hruby odhad. Kdyz ukazuje moznost cerpani 30l, tak tam naleju dobrych 40l.

Tak tak moc presne to nieje :D ale tak na oko staci :D 

este jedna otazka :-) mam svetelny senzor bez dazdoveho senzora a chcel by som aktivovat ze ked si pustim stierace tak sami pustia svetla po 30 sukundach ci ako to je pisane v navode lenze mne to dako nefunguje alebo to plati len pri dazdovom senzore :-/ a po vypnuti stieracov by sa to malo vypnut... 

Pojde to ci nie ? Dakujem 

Podívej se sem najdeš tam informace, budeš potřebovat senzor a dokódovat.

Mohl by mi prosím někdo poradit jak aktivovat i druhou zadní mlhovku. Nikde se mi to nepodařilo najít. Předem díky :-)

No, nedival jsem se, jak to tam Fabka ma, ale soude podle jinych aut tam zadna druha zadni mlhovka neni

Řek bych že tam je, akorát drát jí bude scházet.

Tak u Octávie to šlo normálně aktivovat přes VCDS. Myslím, že je to tam řešené změnou napětí a ne dalším vláknem žárovky (ale ruku do ohně za to nedám ;-) )?

Upraveno od Gimli007

Vycházím z toho, s čím jsem se setkal já. OC1 žárovka byla drát nebyl a CITIGO to taktéž. Žárovka byla bez drátu.

Prosím není tu někdo z Kolína na kódování? Prosím dnes zítra? Děkujii

Okolí 30km?

Upraveno od vejbuch

Dnes návštěva u Ferdy a povedlo se úplně vše bez problému. A se vším maximální spokojenost, vše funguje jak ma. Fabia III skrývá spoustu tajemství ... Zbývá je jen odhalit ...

Tak včera mi došiel nový orig. VCDS 16.8.0cz a dnes už som si urobil  odstavenie StartStop, Pretočenie budíkov, Zobrazenie koľko doplniť paliva.

Mám problém aktivovať HHC.  Mám návod :

HHC: jednotka na adrese: 03 -> kódování: byte 22 bit 0

Ale ja mám Motorizáciu 2017 a tu som našiel HHC na adrese: 03 -> kódování: byte 16 bit 0

Moje kodovanie je : 41F5487D492433C6091D10690052821292CC9008000DCAF98F00

Akú mám možnosť ale odmieta: 41F5487D492433C6091D10690052821293CC9008000DCAF98F00

Keď ho zaškrtnem tak mi kodovanie zamietne že mám pravdepodobne nevyplnený číslo dílny a importera ako možnú príčinu, ale to mám, vie niekto poradiť ??

Upraveno od Eric_

Cislo dilny nesmi byt nuly musis v nastaveni zmenit na hodnoty treba 12345,123,12345 viz ross-tech.

Byt 16 je ve vcds spatne popsany platy byte 22

To som skúšal Cislo dilny nesmi byt nuly musis v nastaveni zmenit na hodnoty treba 12345,123,12345 viz ross-tech  to mi aj VCDS ponúklo.

Len v v byte 22 nemám bit na označenie iba v 16 čo teraz ?

Alebo nemôžeš mi sem hodiť správne kodovanie a skúsim ho tam dostať ?

Ešte pridám foto, čo to je za poznámka v treťom obrázku ? Nieje tu problém ?

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Upraveno od Eric_

Byte 22 bit 0 prepsat na 1, bit 0 je ten posledni. 

Myslíš tu zmeniť na 1 označené červenou ??

Edit: Tak som to urobil takto a funguje to :rolleyes:

Ďakujem   h2o   -_-

3.jpg

Upraveno od Eric_

Supr

Zdravím páni,

Takže na základe všetkých informácií, čo som našiel, som spísal všetky funkcie aké sa mi podarilo vypátrať.

Niektoré som skúšal, niektoré budem dnes a niektoré mne nešli ale iným očividne áno.

Ak by ste mali ďalšie funkcie, prípadne výhrady, napíšte mi

Dúfam, že neporušujem týmto žiadne pravidlá

FabiaMk3_VCDS_Coding_Tweaks_CZ.pdf

Palec nahoru, dobrá práce!

Chlapi ešte Vás chcem upozorniť, že kódy som našiel na fórach atď. Nenesiem za ne žiadnu zodpovednosť.

Dalej...

Skusal som ich prave teraz a neviem ci nieco robim zle ale nic mi nejde okrem HHC a Refuel Volume a este kolegovi sme vypli signalizaciu nezapnutych pasov

Pri corner funkcii tam skratka nemam Leuchte12NL... Leuchte13NL...

Pri blikani ledky s blinkrom tam nemam Leuchte 2 ani 3

Pri pretoceni ruciciek nemam pri Byte 1 ziadny bit

Aktivacia jazdnej drahy rovnaky problem

Start/Stop system tak isto nemam. 

Pipnutie/Zatrubenie pri zamknuti odomknuti tiez nemam

Je mozne ze sa to jednoducho inak vola ?

Mam Fabiu MR2016 (vyrobena 2015/12) vo vybave Style Plus

Teraz sme to skusali s kolegom na jeho Fabii ktora je starsia a ma to uplne rovnako.

Pouzivame VCDS 15.7.1

Neviete mi niekto pomoct? Prehladal som uz vsetko co sa dalo vsade su rovnake kody, rovnake postupy ako som uviedol v PDF

Podle me chyba v kabelu - nejspise nemas HEX-CAN verzi nebo neco podobneho. Mam 15.7.1 verzi taktez a temer vsechno tebou zminovane mam dokodovane. A ne, nejmenuje se to jinak ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.