Září 10, 20186 r Priamo nie je, nepriamo je... Je tam ktora ziarovka co znamena, a su priklady ako vypnut, resp. zmenit zdroj (typ) ziarovky na LED Spoiler Leuchte4 - type of load - > allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnoze Leuchte5 - type of load - > allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnoze Upraveno Září 10, 20186 r od wirer
Září 10, 20186 r cez vikend opat parkovacie ciary... pri zapisani do modulu hlaska "Out of range", mam len zadne senzory: Vehicle Path Display 10-Park/Steer Assist 07-Coding LongCoding Helper Byte 1 - Bit 4 (checked, enabled) Byte 1 - Bit 5 (checked, enabled)
Září 12, 20186 r Kluci mám dotaz, jde nakódovat aby při zapnutí vyhřívání zadního okna vyhřívali i zrcátka?
Září 27, 20186 r Podle návodu od wirera jsem nakodoval upozornění na zapomenutí klíče a Green drive. Obojí funguje mr 2015. Upraveno Září 27, 20186 r od zwan
Září 29, 20186 r V 10.09.2018 na 17:57, ilmirec napsal: cez vikend opat parkovacie ciary... pri zapisani do modulu hlaska "Out of range", mam len zadne senzory: Vehicle Path Display 10-Park/Steer Assist 07-Coding LongCoding Helper Byte 1 - Bit 4 (checked, enabled) Byte 1 - Bit 5 (checked, enabled) Tak u mě to funguje, mám ale i přední senzory.
Září 29, 20186 r Pokud jsem pochopil správně, tak podmínkou jsou parkovací senzory vpředu, pouze se senzory vzadu to nefunguje, je tak?
Září 29, 20186 r to není automaticky z výroby ? já to tam mám u MR 2018..tedy na předku zcela určitě, ty čáry zatáčí s kolama a vzadu to nevím, protože se mi spouští parkovací kamera, ale ta má vodcí čry statické.
Září 29, 20186 r U starších ročníků to automaticky nebylo, pokud má auto jen zadní parkovací senzory, tak to tam není ani teď u MR18/19 (pokud jsme nepřehlídnul).
Září 29, 20186 r před 2 hodinami, Martab napsal: Pokud jsem pochopil správně, tak podmínkou jsou parkovací senzory vpředu, pouze se senzory vzadu to nefunguje, je tak? ano, mam len zadne a pise "out of range" tj jednotka "iba zadne" je asi ina ako "zadne + predne"
Září 29, 20186 r @Galaxy64 Zdravím. Mám dotaz. Vidím, že máš lepší infotament, snad Bolero. Jde toto dokódovat i u infotamentu Swing 5" s Bluetooth? Mám Fabii 3/2017 s oběma senzory. Předpokládám ale, že typ infotamentu má vliv jen na zobrazení a mělo by to jít. Dík předem za odpověď.
Říjen 1, 20186 r koho by to zaujímalo, vonku je nová verzia 18.9.0...len škoda, že som sa to nedozvedel už v piatok. ale inštalácia úspešná, uvidíme, čo to urobí po pripojení kábla :) http://www.ross-tech.com/vcds/download/current.php
Říjen 25, 20186 r V 10.09.2018 na 17:57, ilmirec napsal: cez vikend opat parkovacie ciary... pri zapisani do modulu hlaska "Out of range", mam len zadne senzory: Vehicle Path Display 10-Park/Steer Assist 07-Coding LongCoding Helper Byte 1 - Bit 4 (checked, enabled) Byte 1 - Bit 5 (checked, enabled) Netušíte co znamená na výše zobrazeném screenu "limited operation active/enabled"?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.