TOMUS Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Já mám v Boleru SD 128GB, skoro plnou. Limit 1000 skladeb je myslím jen v knihovně (nepoužívám), po složkách lze pouštět cokoliv. Mám zapnuto náhodné přehrávání celé karty, asi 3 úrovně složek, v každé složce alba folder.jpg 500x500 pixelů. Nic už neřeším, je hraji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Koukám že o Boleru se tu již napsalo dost. Sice musím uznat že když hraje dá se to poslouchat ale jinak si to dělá co chce a to už mi vyměnili kde co a nakonec měnili i nový panel a stejně mi to neustále zamrzá apod. Takže škodovka mi to kompenzovala jinak ale tohle je jediný co bych ihned vyhodil. Swing hraje bez problému a Bolera blbnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 No já musím zaklepat, ale nikdy mi zatím nezamrzlo. A to s ním dělám psí kusy i s AndroidAuto a CarPlay, včetně SmartGate. Mám tam ale jen starou 4G kartu, zbyla mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 @Hkubes vymen za Swing, @Lukason by sa potesil Nie si ani prvy, ani posledny co mu Bolero obcas strajkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Nemam s tim problem,.... kdy a kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Neřešil jste to už někdo? Opět nefunkční Bolero. Dělalo to na SW 359 a nyní i na SW 366 po přehrátí. Zvuk atd... jede. Displej KO. Po pár vypnutí/zapnutí se to chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 fúha, no pekne.. toto mi nikdy nespravilo na 359 a ani na 366.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Taky se mi nestalo (359 ani 366), kdyžtak zkus restartovat jednotku (dlouhé podržení tlačítka vypnutí, krátkým stiskem se jednotka nevypne uplně). Každopádně by to s tím videem chtělo asi zajet do ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Taktiež som sa s týmto nestretol, a to sa občas poriadne kúrilo v lete a v pohode. Skús to reklamovať kľudne môže byť aj nejaká hardwarová chyba, že to prehriatie už nezvláda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 @Adam Široký pokud nepomůže ten tování restart tím dlouhým přidržením tlačítka zapnout tak reklamovat, nic jíného s tím neuděláš..hlavně to měj nahrané, protože jestli to dělá jen občas, tak v servisu jim to určitě jako naschvál dělat nebude a řeknou, že je to ok.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Tovární jsem nezkoušel, nicméně dělal se už i SW update z jiného důvodu a problémy přetrvávají. Přehrání SW bych označil za dostatečný restart. Škodovka tradičně žádný problém neregistruje, jsem první a bude složité řešit. Mám takový pocit, že to asi zase skončí u "vlastnosti". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 @Adam Široký neblázni, jaké složité řešení ? máš to přece nahrané, ti snad chtějí zpochybnit nahrávku, že to třeba není tvoje auto ? jen tvrdě do nich..pokud se budou v servisu cukat, tak se obrat přímo na fabriku..tohle není přece možné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Máš nahrávky, a hodne pomôže aj aký máš servis ako to opíše a zhodnotí, ja som menil servis a hodne rozdiel aj v riešeniach reklamácii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nylix Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Mám otázku. Mám Rapida MR2018 rádio Bolero a SmartLink+ ale bohužel se mi můj telefon Samsung J5 a hlavně aplikace Škoda OneApp nechce připojit. Nevíte čím to je? Pokud se to tu již řešilo tak se omlouvám za duplicitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 A ide ti ten mobil pripojiť cez Mirrorlink? Škoda OneApp sa pripája cez neho, ale pokiaľ viem, tak Samsung J5 nepodporuje Mirrorlink. Od Samsungu myslím podporuje Mirrorlink až drahšia Ačková a Sková séria. Cez J5 by si mal vedieť rozbehať akurát Android Auto, avšak cez neho nefunguje OneApp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nylix Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Telefon bohužel Mirrorlink nemá. Android Auto mi jede bez potíže. Jen to škoda OneApp ne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 @Nylix no a to je přesně ono, jak říká brrrrm..škoda one app jede přes mirrolink, který tvůj telefon nemá, takže tu to nemůže jít..android auto je úplně něco jiného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nylix Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 vyzkoušel jsem to ještě i v Kodiaqu a tam mi to jede. Stejný telefon. Stačilo připojit kabel a už OneApp byla připojená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 tak to je celkem záhada, protože J5 by mirrorlink mít neměl a ta onneapp přes to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 V Kodiaqu to náhodou nejde cez wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nylix Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Právě jsem si to ověřil. Bylo to přes wifi. :-). Takže je to jak se píše. Pokud není wifi tak jedině přes mirrorlink jinak oneapp nejede. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Někde na zahraničních forech jsem se dočetl, že když změníte kodováním v rádiu Fabii na Superba, že zvuk bude mnohem lepší, prý optimalizace pro větší prostor a umístění repro. Nu což, učinil jsem tak, ale nic jsem neslyšel, žádný rozdíl. Říkám si, nechám to tak, uvidíme (uslyšíme). Ráno cestou do práce přepnu na CAR a koukám, symbol auta v dojezdu, informacích i park. asistentu "Superb". Takže se zvukem to nemá nic společného, ani to nezkoušejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 @Galaxy64 A máš zapnutá Surround? Tam by se to jediné mohlo projevit (ikdyž nevím jak by ho to mohlo vylepšít). Jinak ty jednotky jsou napříč modely stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Trošku oživím. Dnes jsem si vyzvedl auto po výměně jednotky Bolera, kvůli sporadicky nefungujícímu displeji. Nová jednotka má sice stejné číslo dílu, nicméně novou verzi HW. Snad bude ta změna k lepšímu. Bohužel je nějaký problém se SW, takže mě čeká ještě jedna návštěva a update. Podstatné je ovšem to, že od května je skutečně k dispozici SW367. Bohužel nevím, co má odstranit za problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.