Únor 26, 20187 r Já mám v Boleru SD 128GB, skoro plnou. Limit 1000 skladeb je myslím jen v knihovně (nepoužívám), po složkách lze pouštět cokoliv. Mám zapnuto náhodné přehrávání celé karty, asi 3 úrovně složek, v každé složce alba folder.jpg 500x500 pixelů. Nic už neřeším, je hraji.
Duben 10, 20187 r Koukám že o Boleru se tu již napsalo dost. Sice musím uznat že když hraje dá se to poslouchat ale jinak si to dělá co chce a to už mi vyměnili kde co a nakonec měnili i nový panel a stejně mi to neustále zamrzá apod. Takže škodovka mi to kompenzovala jinak ale tohle je jediný co bych ihned vyhodil. Swing hraje bez problému a Bolera blbnou.
Duben 10, 20187 r No já musím zaklepat, ale nikdy mi zatím nezamrzlo. A to s ním dělám psí kusy i s AndroidAuto a CarPlay, včetně SmartGate. Mám tam ale jen starou 4G kartu, zbyla mi.
Duben 11, 20187 r @Hkubes vymen za Swing, @Lukason by sa potesil Nie si ani prvy, ani posledny co mu Bolero obcas strajkuje
Květen 28, 20187 r Neřešil jste to už někdo? Opět nefunkční Bolero. Dělalo to na SW 359 a nyní i na SW 366 po přehrátí. Zvuk atd... jede. Displej KO. Po pár vypnutí/zapnutí se to chytne.
Květen 28, 20187 r Taky se mi nestalo (359 ani 366), kdyžtak zkus restartovat jednotku (dlouhé podržení tlačítka vypnutí, krátkým stiskem se jednotka nevypne uplně). Každopádně by to s tím videem chtělo asi zajet do ŠA.
Květen 28, 20187 r Taktiež som sa s týmto nestretol, a to sa občas poriadne kúrilo v lete a v pohode. Skús to reklamovať kľudne môže byť aj nejaká hardwarová chyba, že to prehriatie už nezvláda.
Květen 28, 20187 r @Adam Široký pokud nepomůže ten tování restart tím dlouhým přidržením tlačítka zapnout tak reklamovat, nic jíného s tím neuděláš..hlavně to měj nahrané, protože jestli to dělá jen občas, tak v servisu jim to určitě jako naschvál dělat nebude a řeknou, že je to ok..
Květen 29, 20187 r Tovární jsem nezkoušel, nicméně dělal se už i SW update z jiného důvodu a problémy přetrvávají. Přehrání SW bych označil za dostatečný restart. Škodovka tradičně žádný problém neregistruje, jsem první a bude složité řešit. Mám takový pocit, že to asi zase skončí u "vlastnosti".
Květen 29, 20187 r @Adam Široký neblázni, jaké složité řešení ? máš to přece nahrané, ti snad chtějí zpochybnit nahrávku, že to třeba není tvoje auto ? jen tvrdě do nich..pokud se budou v servisu cukat, tak se obrat přímo na fabriku..tohle není přece možné..
Květen 30, 20187 r Máš nahrávky, a hodne pomôže aj aký máš servis ako to opíše a zhodnotí, ja som menil servis a hodne rozdiel aj v riešeniach reklamácii.
Červen 22, 20187 r Mám otázku. Mám Rapida MR2018 rádio Bolero a SmartLink+ ale bohužel se mi můj telefon Samsung J5 a hlavně aplikace Škoda OneApp nechce připojit. Nevíte čím to je? Pokud se to tu již řešilo tak se omlouvám za duplicitu.
Červen 22, 20187 r A ide ti ten mobil pripojiť cez Mirrorlink? Škoda OneApp sa pripája cez neho, ale pokiaľ viem, tak Samsung J5 nepodporuje Mirrorlink. Od Samsungu myslím podporuje Mirrorlink až drahšia Ačková a Sková séria. Cez J5 by si mal vedieť rozbehať akurát Android Auto, avšak cez neho nefunguje OneApp.
Červen 22, 20187 r Telefon bohužel Mirrorlink nemá. Android Auto mi jede bez potíže. Jen to škoda OneApp ne :-(
Červen 22, 20187 r @Nylix no a to je přesně ono, jak říká brrrrm..škoda one app jede přes mirrolink, který tvůj telefon nemá, takže tu to nemůže jít..android auto je úplně něco jiného..
Červen 22, 20187 r vyzkoušel jsem to ještě i v Kodiaqu a tam mi to jede. Stejný telefon. Stačilo připojit kabel a už OneApp byla připojená.
Červen 22, 20187 r tak to je celkem záhada, protože J5 by mirrorlink mít neměl a ta onneapp přes to jede
Červen 22, 20187 r Právě jsem si to ověřil. Bylo to přes wifi. :-). Takže je to jak se píše. Pokud není wifi tak jedině přes mirrorlink jinak oneapp nejede. :-(
Červenec 14, 20187 r Někde na zahraničních forech jsem se dočetl, že když změníte kodováním v rádiu Fabii na Superba, že zvuk bude mnohem lepší, prý optimalizace pro větší prostor a umístění repro. Nu což, učinil jsem tak, ale nic jsem neslyšel, žádný rozdíl. Říkám si, nechám to tak, uvidíme (uslyšíme). Ráno cestou do práce přepnu na CAR a koukám, symbol auta v dojezdu, informacích i park. asistentu "Superb". Takže se zvukem to nemá nic společného, ani to nezkoušejte.
Červenec 14, 20187 r @Galaxy64 A máš zapnutá Surround? Tam by se to jediné mohlo projevit (ikdyž nevím jak by ho to mohlo vylepšít). Jinak ty jednotky jsou napříč modely stejné
Srpen 10, 20187 r Trošku oživím. Dnes jsem si vyzvedl auto po výměně jednotky Bolera, kvůli sporadicky nefungujícímu displeji. Nová jednotka má sice stejné číslo dílu, nicméně novou verzi HW. Snad bude ta změna k lepšímu. Bohužel je nějaký problém se SW, takže mě čeká ještě jedna návštěva a update. Podstatné je ovšem to, že od května je skutečně k dispozici SW367. Bohužel nevím, co má odstranit za problémy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.