Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Přes Mirrorlink jde zrcadlit obrazovka, zkoušel jsem YouTube, docela to šlo. Akorát auto musí stát na místě. Při jízdě se z funkce zrcadlení obrazovky stane nepodporovaná aplikace.

Tak proc se za jizdy nekouknout na film, ze? Aspon to rychlejc utece... :kol-31:

Tak o to nejde za jizdy aby to slo. Ale spis kdyz clovek nekde ceka na nekoho a mohl si treba neco pustit :) bouzel mam iphona a ten mirror link nepodporuje :/

Koukat se dá ale trochu se to seká MR 2015.

Potěšil mě automatický přechod na zimní čas  :kol-47:

U mňa bohužiaľ nie, niekde sa to nastavuje?

Upraveno od akubus

Nic jsem nemastavoval.

Ano, je tam nieco ako: automaticka zmena zimneho casu ...... super, nemusim nastavocat cas :-)

Aha, tak som nemal začiarknuté automatickú zmenu na letný čas ani časovú zónu GMT +1 hod. Akonáhle som to nastavil, čas za automaticky zmenil na správny, tak super drobnosť, ktorá poteší.

• 1 měsíc později...

Ahoj, jakou máte prosím poslední verzi SW v Boleru na své nové Fabii resp. víte někdo jaká je aktuální verze SW? Děkuji za info.

• 2 týdny později...

Jdu volat do servisu, každé ráno mi zatuhne dotykový displej. Ovládání přes volant funguje a reaguje to i na tlačítka okolo. Odpoledne už to pak funguje vždycky. Dneska už to ale stávkovalo i odpoledne, navíc už to nereaguje ani na ta tlačítka podél displeje.

Mám stejný problém. Navíc mi nefunguje ani SmartGate a Mirrorlink. Na SG mi při reklamaci řekli, že mám verzi androidu 5.0.2. a že SG spolehlivě komunikuje se starší verzí 5.0.1. Pak to všude recenzují, viz. Škoda magazín, že infotainment musí být vždy aktuální. O Mirrorlinku nemluvě. To je kapitola sama o sobě, tam nefunguje zhola nic a to jsem si kupoval kvůli tomu jiný mobil.

Upraveno od Pawouk
Necituj bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují!

Vyriešil už niekto to zamŕzanie dotykového displeja ?? Tiež sa mi to už stáva, inokedy ide normálne.

Máte někdo zkušenost že Bolero nehraje že nenajde stanice jen šumí ? 

Mám stejný problém s bolerem, ráno když je k nule tak display doslova zamrzne nereaguje na dotyky ale tlačítka okolo a ovládání na volantu funguje tak jsem se stavil v servisu a technik mě řekl, že škodovka o problému s bolerem ví, ale že chcou důkaz tak jsem jim natočil krásný ranní video jak jim to krásný rádio nefunguje a 11.1.2016 jdu na výměnu. Tak snad bude klid.

Když jakkoliv blbne nebo nereaguje rádio tak to natočit a zajet do škodovky a chtít výměnu.

V návodu k rádiu je uvedeno, že by mělo umět zobrazit spotřebu pro "komfortní spotřebiče" jako klima, vyhr. sedačky.

U dvou Fabii, kde jsem měl možnost vyzkoušet, jsem to nenašel.

Naopak u dvou Octavií ano.

Jedna se o funkci pouze pro OIII? V návodu není rozlišeno.

Diky

Ano, FIII tohle zobrazit neumi.

Ahoj, jakou máte prosím poslední verzi SW v Boleru na své nové Fabii resp. víte někdo jaká je aktuální verze SW? Děkuji za info.

5Q0035840A

H24

0241

5Q0035840A

H24

0241

Díky moc a prosím tě updatují se ti loga stanic na rádiu?

Loga jsou obsazena v lokalne (v radiu) ulozene databazi, pokud chces updatovat, musis stahnout novy stav a importovat do radia.

čau kluci. Mám Bolero a v menu je funkce Mirrolink a ted sem koupil Samsung A5 android 5.02 který podporuje tuhle funkci. Co potřebuji abych rozhodil Sygic navi. Mám koupenou verzi ale na Mirror potřebuji jinou. Klidně bych je ještě koupil ale ted myslíte že stačí propojit radio s kabelem?? Děkuji předem

Mělo by.

Ja sice jedu na AndroidAuto, ale pokud umi Samsung A5 MirrorLink 1.1, pak by to melo chodit po propojeni kabelem.

Tak mám Sygic pro Mirrorlink a připojí se to a jede to se zkušební 7 dnení verzi ale po rozjezdu se to vypne jede jen hlas. Jde to nějak obejít? Napsat do Sygic?

post-8276-0-05906800-1451413929_thumb.jp

Umi tvuj telefon MirrorLink 1.1 nebo pouze 1.0? Pokud jen 1.0, za jizdy se to bude vypinat.

EDIT: Koukam, ze by mel umet 1.1, cili by to melo jet bez potizi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.