myckei Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Díky. Říkal jsem si, že to asi nepůjde. Hledám s kódem 6V0035871B a na allegru se bojím, protože potřebuji mít 100% jistotu, že to je legální kus a že mi prodávající poskytne VIN auta. Což u těch polských přátel nevím... Jsem překvapen, že se to v ČR nedá moc sehnat. Nejrozšířenější značka auta a rádia nikdo neprodává ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 (editace) Zavisi od predajcu. To bola jedna z mala otazok, ktore som mal hned ked som s poliakom komunikoval Obratom mi poslal cenu aj VIN. Navyse nie vsetky servisy VIN pozaduju, i ked je fajn ked ho mas. Cize neostava nic ine len cakat kym sa objavi. Moje je predane, @milanxxsvoje predal tiez Samozrejme ze nerobim reklamu ani s allegrom nic nemam. Len poukazujem na to, ze som tam bral 2 radia a zatial v poriadku. Asinzavisi na koho natrafis. Odzubkat ta mozu aj v CR Editováno: 16. Prosinec 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 @wirer pěkna polština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 translator :D veď preto som tam pre istotu písal aj po slovensky. pochopili sme sa. všetky maily som mu posielal takto a nemal s tým problém 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Swing+ 6V0 035 871 H: Swing+ 6V0 035 871 J: hlavné rozdiely: niečo málo som sa rozpísal i na webe https://wirer.sk/f3_swing-plus-871j/. kto chce niečo zmysluplné doplniť, kľudne. J-index skutočne podporuje cúvaciu kameru :) dokonca aj čínsku ak má niekto starší ročník a menšie madlo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 (editace) Lidičky prosím: teď jsem narazil na inzerát, kde nabízí rádio s označením 6V0035871 BEZ jakéhokoliv dalšího písmena. Dle fotky je tam bluetooth, ale vůbec nevím z jakého je auta (psal jsem prodejci dotaz). Díky! Editováno: 18. Prosinec 2019, autor: myckei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 @myckei já tedy nevím..to nám oznamuješ nebo se na něco tážeš ? já jsem ten inzerát našel a je tam jasně napsáno, že je z Fabie III, tak jak nevíš, z jakého je ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 No já ho našel na sbazaru a tam to nebylo. Takže děkuji za odhalení. Nicméně, co to je za typ, když všude, co jsem kde našel až doteď jsou za tím ještě písmena? :-) Hele sorry, ale nejdřív jsem si myslel, že koupím rádio + mikrofon a je po starostech. Potom jsem zjistil, že těch rádií je x typů a navrch je potřeba to nějak odkódovat a to nechtějí udělat všude. Tak se radši 10x zeptám, než potom plakat, že jsem měl koupit s B na konci nebo C na začátku a teď to nejde. Říkal jsem si, že to je tak rozšířené auto, že na něm každý už všechno 500x řešil a ono ejhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 @myckei ok v pohodě, já to nemyslel zle, klidně se ptej..nemáš třeba profil na Facebooku ? tak je skupina, kde se to v poslední době často řeší a je tam dost už lidí, kteří tohle absolvovali. Jestli nemáš, doporučuji vytvořit..je tam mnoho užitečných rad a všelijaké inspirace ohledně F3. jinak to, že tam není na konci žádné písmeno, nic neznamená, ty první prostě žádné neměly..a ano, musí se po výměně navštívit AS, kde se musí odstranit ochrana komponent a ne všude to dělají, zatím to spíše nechtějí dělat, ale už jsou vyjímky, kde s tím problém nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 @myckei koukej zde : swing bolero https://allegro.pl/listing?string=radio%20%205Q0035840&bmatch=baseline-cl-dict43-uni-1-2-1127 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 @myckei https://m.oemvwshop.com/6v0035871-izy-radio-satin-black-high-chrome-skoda-fabia-3v-p324842/ 2015 este nepodporuje ani loga radiostanic. Pozeral by som nieco novsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Díky za všechny rady. Tomuto rádiu se vyhnu tedy. Mám auto z roku 2016, takže bych nerad "downgradoval". Takže hledat budu s písmenky na konci ;-) Facebook nemám, ale pevně věřím, že se mi to podaří zvládnout i s vaší pomocí tady. Mikrofon jsem si objednal z aliexpresu "originál" VW, teď už jenom to rádio :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Prisiel mi dalsi tip na messenger. Tentokrat Ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 budes menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 ja nie. späť na H bez kamery? nemá to zmysel, DAB nepotrebujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilo22 Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 V 8. 3. 2019 na 19:45, HjM napsal: Tak mluvil jsem s prodejcem, a potvrdil mi, že to je na reklamaci. Prý se stejným problémem teď setkal u dvou Octavií. Dám vědět, jak to dopadne. Ako si dopadol?Mam ten istý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 (editace) Ahoj, měl bych dotaz. Mohl by mi někdo odpovědět jaký je přesný rozdíl v infotainmentu ve Fabii III style nejnovější model, swing a swing plus? Všem moc dík za odpovědi Editováno: 7. Únor 2020, autor: ESkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 @ESkaba tak nejhlavnější rozdíl je v tom, že nový swing plus má větší diplej a má možnost smartlinku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Já myslel že displeje jsou totožné 6,5 palců, swing a +, a smartlink má jen teda +? Protože nikde na netu nemohu najít přesný popis čím který infotainment swing disponuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Kolega myslel swing před fl. Teď nové mají stejný 6,5 displej , a + má možnost mít BT, DAB a SMARTLINK. Smůla jen když smartlink nejde tak chybí tlačítko Sound. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 @ESkaba sorry, špatně jsem pochopil tvůj dotaz..já to pochopil rozdíl starý swing a nový swing+..ale @milanxx to napravil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindra2320 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Zdravím, porosil bych o radu. Dnes jsem v servisu zakoupil aktivační klíč na Smartlink do Rapidu a nachal zprovoznit. Koupil jsem nový datový kabel na propojení mobilu s autem a při propojení s mobilem Xiaomi redmi 5 plus se mi na displeji radia objeví: USB datový nosič nelze přečíst. Podotýkám, že AA mám nainstalován a na mobilu normálně běží. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 (editace) @Jindra2320 jsi trochu v jiné skupině, tady je fabia III a ne rapid, ale je to podobné..takže spároval jsi infotaiment s mobilem ? Jen instalace AA do mobilu nestačí a druhá věc mít povolené v mobilu datové spojení. Editováno: 7. Únor 2020, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindra2320 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 (editace) Data mám, ale o sparování jsem nevěděl. Jak na to? Prostě jsem to jen propojil a na radiu se mne to zeptalo zda chci androidauto nebo mirrorlink. Zadal jsem androidauto a pak se objevila uvedená hláška. Pokud jde o sparování přes bluetooth, tak to funguje, ale myslel jsem, že když to propojím kabelem tak bluetooth nefunguje. Editováno: 7. Únor 2020, autor: Jindra2320 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.