miklisek Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Já jsem povoloval sedačky i s kolejnicemi. Čtyři šrouby na sedačku, za dvě minuty je venku. To je taky řešení, já neměl ale ten velký "tisícíhranný" bit na ty šrouby M10X30, takže ty matice byly jediné řešení. Editováno: 13. Duben 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 No je to pěkné, ale ta práce mi za to nestojí. Vsadím se, že pokud dáš vedle sebe dva Rapidy jeden se zakrytými kolejnicemi a druhý ne a postavíš k tomu člověka co nebude vůbec Rapida znát a vědět o co go, ať najde rozdíl, možná by ho ani nenašel. Ale chápu člověk to nedělá pro ostatní ale třeba i pro svůj dobrý pocit. Pořád je to jen plast ať s nebo bez a už tak má Rapid plastů dost, tak proč tam ještě plastové plochy přidávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 (editace) Oplastování se mi líbí více a je to celkem dostupný zlepškovák, ale dost jsem si zvykl zejména při úklidu na ten krásný přístup kolem sedadla. Vy co jste to dodělávali, můžete porovnat, jak se změnila přístupnost? Editováno: 28. Duben 2015, autor: Sinus z Arcusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Nijak se to výrazně nezměnilo kvůli tomu, že to není zepředu zakryté. Navíc jde sedačka vypumpovat nahoru a tenkou hubicí se tam normálně dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Oplastování se mi líbí více a je to celkem dostupný zlepškovák, ale dost jsem si zvykl zejména při úklidu na ten krásný přístup kolem sedadla. Vy co jste to dodělávali, můžete porovnat, jak se změnila přístupnost? přesně tak, tohle byl pro mě porod vysávat první Fabku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Namontované zakrytí na funkci nemá žádný vliv.vysávání pod sedadly bez problémů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Kua vy uz mate namontovane a ja este cakam na diely, nemaju stale spolujazcov plast skladom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 (editace) Jen pro informaci pro ty co uvažují o montáži, já jsem to dělal po vánocích a tady někdo psal že ty šrouby M10 mají vnitřní torx 50, ani to nezkoušejte a pořiďte si bit krátký XZN 10. Jinak to akorát ožvejkáte a nepovolíte. Já vyndal jednu sedačku a zjistil že díry na držáky nemusím vrtat protože tam jsou, ale to je možná tím že je to model 2013 výroba 12-2012. Druhou jsem vyndal jen kvuli úklidu, je to pár minut. Editováno: 30. Duben 2015, autor: ok1zfp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Díky za doplnění info o rozměru bitu pro šroub sedačky (i když o torxu 50 tu nikde nebyla řeč :-) ). Zajímavý s těma otvorama, výroba 30.4.2013 a otvory tam nebyly, asi tedy držáky a plasty tam měli být od počátku, ale v rámci ořezávání nákladů je zrušili a teď je zase zavedou. A proto stojí RAPID teď o tolik tis.Kč víc..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Když jsem to objednal u ŠA, tak říkali že se plasty ,, prodloužený,, jak jim tam řikali, dávali na vývoz?? nevim jen jak řekl známý, proto asi ty otvory. Ještě jsem tam měl jedno překvapení, třetí silnější kabel, když jsem za něj zatahl tak byl jen zastrčen pod kobercem. Jsou tam vyhřívané sedačky ale bez kabelů a spinačů. To jsem samozřejmě dodělal. V té době to asi moc lidu nechtělo tak jsem dal za jeden plast 244 Kč a držáky po 28 Kč. A to se mi zdálo dost, dnes je to asi kvalitnější za tu cenu co tu čtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Ty vyhrivane sedacky zni zajimave. Mas ty obycejne nebo dynamic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Mam 12/2012 a ziadny treti kabel tam neni, to je nejaka blbost, tusim ze sa ti dostal nejaky kus ked omylom tam dali sedacky co tam jednoznacne nemali byt a preto kabel zastrcili pod koberec, to je moje vysvetlenie. No a na mojom 12/2012 uz mam predvrtane diery na drziaky plastov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 tak bylo by to super kdyby v kazdym sedadle byli vyhrivane decky jen ne zapojene ale skutecnost bude nekde jinde .... osobne jsem se nedival kolik tam mam dratu ale vim ze u 2.oc tam byla jedna asi 8pinova svorkovnice navic + u ridice tam bylo vic svorkovnic a pochybuju ze by tam vedli jen 3 draty 2 jsou airbag a 1 na vyhrev? urcite ne minimalne 2 draty s predpokladem ze rj vyhrevu bude mimo sedadla coz pochybju v ramci usetreni par metru kablu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 No schvalně jsem se byl podívat a díry tam nemám, ale mám 3 kabely ze sedadla a zapojené. Vyhřívání nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Schema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Já mám vyhřívané sedačky Dynamic tak tu přidávám ty kablíky doufám že to někomu pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Kabel vede určitě pro bágly a ešte signalizace zapnutí pásů + nějaký zátěžové čidlo aby auto vědělo že tam někdo sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) Bylo to tak jako foto od ,,Motaaa,, vyhřívání-snímač tlaku se spinačem zámku pasu-airbag. Pro ,,hardb,, dráty tam žádné nemám, jen tři kabely se osmi vodiči licnového typu. Tak jak napsal ,,Temik.sk,,je to take 12/2012 a neměli asi jine sedačky koncem roku. Editováno: 2. Květen 2015, autor: ok1zfp 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Jenže Motaaa má 4 kable a né 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 No vydíš, mě stačí tři s osmi vodiči a čtyřmi konektory, když na tom tolik záleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lado86 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Tak moj rapid je vyrobeny v januari 2015 , z fabriky prisiel bez krytov kolajnic , dnes som ich tam montoval a zistil som ze diery v sedacke su uz predpripravene v mojom pripade.Teda som nemusel vyberat sedacky!!!!Tak si to najprv skuste prekontrolovat predtym nez ich vyberiete,usetrite kopec casu a roboty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Odkaz na návod na montáž zakrytí se objevil na britském fóru...http://www.briskoda.net/forums/topic/340812-new-enginesfacelift/page-4#entry4270113 Editováno: 3. Červen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Už si známy aj v anglicku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Ty se divis? To neni poprve preci. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Kam to ten chlapec až dotiahne . tuším aj na ruskom sa objavil :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.