kecka Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Co chceš klíčovat vem měřák nebo žárovku a koukni kde máš volnou pozici na pojistkovnici a je to..... záleží podle výbavy co bude volné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Jen aby se to s tou zarovkou nejak nevyzkratovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 V 3. 2. 2017 na 14:39, JayBee1 napsal: Tak co, už jste někdo rozklíčovali, odkud se dá z pojistkovky vyvést nepřerušitelný zdroj napájení a odkud spínaný klíčem v zapalování? Rozšířit JayBee1, spínané pro tebe na zadní stěrač, pojistka 26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 V 3. 2. 2017 na 17:51, osobne napsal: Jen aby se to s tou zarovkou nejak nevyzkratovalo? Rozšířit Právě že ne... Tou žárovičkou poznáš kde je štrum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 A mam tou zarovkou propojit oba kontakty pro pojistku, nebo jen jeden kontakt s kostrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Samozřejmě jednu stranu na kostru a druhou stranou hledat to plus.... stačí nějakou 5w z parkovačky Pokud nemáš měřák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Diky. Mam jen takovouto podobnou zkousecku napeti: http://www.conrad.cz/zkousecka-napeti-voltcraft-ms-100.k123066?gclid=CLS0udLr99ECFY8Q0wodae8HbQ Tou by to mozna take slo co? Detekuje to i 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 S tou z Conradu to ani nezkoušej, jak bylo psáno výše, použij 5W žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Chlapi, myslíte že umístit kameru na sluneční clonu řidiče (případně spolujezdce) je blbost? jedná se o A119 (malá placatá), Pořád řešim kam ji dát a nemůžu nic kloudného,praktického a málo viditelného vymyslet, https://www.google.cz/search?q=a119&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjF06Gn9qvSAhXBDiwKHfDSD7QQ_AUICCgB&biw=1400&bih=904#imgrc=5KBpp4lFgqKH4M: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Ja osobne bych ji nalepil primo na celni sklo tesne vedle zpetneho zrcatka. Take o ni uvazuji. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Mám ji a dal jsem to za zrcátko na ten černý pruh .... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Super, dík za foto No já pravě nevím kde ji dát , kvůli policajtům,stk a zlodějům. Jinak jak? Spokojenost? Příjde mi v pondělí mám i GPS modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Jo spokojený.. Jenom nemám GPS Na STK jsem ji kvůli focení musel dát dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Na Ebay se dá modul koupit za cca 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 V 25. 2. 2017 na 19:31, kecka napsal: Jo spokojený.. Jenom nemám GPS Na STK jsem ji kvůli focení musel dát dolů... Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Protože se auto fotí z venku.... Říkal ať to sundám aby zbytečně nebyl problém je to sundane za 2 sekundy... Musel jsem sundat asi řetízek že zrcátka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Rovnaká skúsenosť ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Práve preto to mám za zrkadlom na druhej strane, kde to nie je vo výhľade vodiča. Tým pádom policajt, alebo technik na STK nemôžu namietať (aj keď toto je u nás dosť nepravdepodobné). Editováno: 26. Únor 2017, autor: e1. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Netušil jsem, že řeší takové ptákoviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Taky ji budu dávat napravo. Ono "zorné pole" ten termín je dost diskutabilní. Podle mne je to vpodstatě celé okno. Proto ještě budu zkoušet ji dát na tu clonu, ale to musí vyzkoušet a hlavně mám obavu, že tam nebude GPS signál. No a dohadujte se pak někde s někým: Stanovisko ministerstva dopravy k umísťování navigačních systémů na předním skle vozidla: Obecné určení míst, kde je možné umístit navigační systém připevněný přísavkou na čelní sklo, není možné, protože zorné pole řidiče, tj. pole výhledu řidiče, je nutno posuzovat pro každý typ vozidla individuálně. Plocha čelního skla není u všech silničních vozidel totožná se zorným polem řidiče. V důsledku konkrétních konstrukcí čelních skel a předních částí vozidla dochází v některých případech například k tomu, že řidič čelním sklem vidí na části karoserie a ne na vozovku a okolí vozidla (např. výhled je i na kryt motoru) a tato plocha čelního skla tedy není zorným polem řidiče. Další plocha čelního skla, která není zornou plochou řidiče, je horní část plochy čelního skla se sníženou propustností (horní ztemňovací pás). Tyto plochy čelního skla jsou uvedeny jako příklady, kdy celá plocha čelního skla není zorným polem řidiče, neznamená to však, že jde o schválení možnosti montovat předmětná zařízení do těchto míst, bez kontroly plnění všech požadavků v konkrétním případě. Při silniční kontrole může policie např. ověřit, zda navigační systém je v konkrétním případě umístěn tak, že nezakrývá výhled řidiče. Zdroj: http://mobil.idnes.cz/navigace-na-celnim-skle-vas-muze-vyjit-draho-nemusite-ani-projit-technickou-1b3-/navigace.aspx?c=A091203_075012_navigace_kor Editováno: 26. Únor 2017, autor: Alma . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 No mě by jen zajímalo, jestli fotka z STK s kamerou na skle automaticky vede ke správnímu řízení o zakrytí zorného pole kamerou. Prt. pokud ne, tak mi to vážně přijde jako zbytečné hrocení fotek, na které se nejspíš nikdy nikdo dívat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 (editace) Tak A119 právě dorazila, vypadá že vše funguje jak má, obraz pěkný. Dám ji vpravo vedle zrcátka. Editováno: 27. Únor 2017, autor: Alma . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Ešte lepšie spravíš, ak tú kamerku dáš pred zrkadlo. Veď ty na ňu počas jazdy nemusíš vidieť, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Výhled na kameru se hodí u těch, které mají GPS a databázi radarů, ale samozřejmě lze jezdit I jen podle akustichého upozornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) Tak první "ostrá" zkouška, jsem spokojen, vše funguje jak má ,ale zjistil jsem, že mi nestíhá počítač při přehrávání a doufám, že mi někdo nevysklí okno jak se mu to bude líbit. SW na zobrazení funguje perfektně. Editováno: 28. Únor 2017, autor: Alma . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.