Publikováno Listopad 12, 201410 r Měnil jste už někdo palivový filtr? Jak je to náročný? V servisníc úkonech se to nikde nezmiňuje ale už mám 310tkm tak myslím že by mohl mít nárok
Listopad 12, 201410 r Nemělo by to být vůbec složité. V údržbě je opravdu zmínka jen o paliváku pro diesel. Tak jako tak si ho nech vyměnit, po těch km na to má právo.My ho nechali měnit u 3.6ky po asi 40 tis. km :-D (ale to spíš z důvodu stáří, ne km)
Listopad 12, 201410 r Autor Děkuju a byla znatelná nějaká změna po výměně? Prijde mi ze bude ucpany protoze jsem pujcil auto kamaradovi a ten vyjel nadrz uplne do sucha az se auto zastavilo a od ty doby ma takovy divny chod ale diagnostika nic Upraveno Listopad 12, 201410 r od LadaT
Listopad 12, 201410 r 1K0201051K 6,6BARU , mení sa to v poho len niekedy odistiť tie plastové poistky je umenie ,...
Listopad 12, 201410 r Po výměně žádná změna, my ho ale nechávali měnit pouze z důvodu, že tam byl od 2008 (pouze preventivně) a když už bylo auto v servisu na výměně náplní a filtrů, tak jsme nechali udělat i tento filtr.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.