martt Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 No pokud byla změna k lepšímu i úprava 1,2 od Cimbu, tak to chápu , že jsi z tohodo unesen, přijeď na měření a uvidíš rozdíl proti 63. Pokud máš tempomat, tak vyzkoušej, zda ti jde na 4 a 5 rychl. st.. No hele... za prvé...nic jsem v tomto vlákně nepsal o Cimbu k motoru 1.2TSI...takže?...a pokud mám teď v ŘJ SW 77kW a vím jaký byl rozdíl před a nyní tak nevím voco ti gou... Za druhé už vůbec nechápu co máš k tempomatu...samo ho mám...takže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Asi mysli jestli mas po tom zasahu ještě dobře nakodovany tempomat a event.jak nyní funguje. On je s tím někdy potíž :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ta fota jsou focena při tempomatu...takže bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Viz níže foto z 90 a 100km/h. 90km/h - 2100ot/min 100km/h - 2300ot/min Ano, v mém prvním příspěvku je - tam, kde jsem chtěl jet s 63kW 90-100km/h musel jsem točit o cca 500 ot/min víc než nyní s 77kW... a mělo být - tam, kde jsem chtěl jet s 63kW 90-100km/h JSEM MĚL POCIT, ŽE TOČÍM o cca 500 ot/min víc než nyní s 77kW... A proto se hluboce omlouvám a to předefším - MBDusanovi a Pawoukovi, za případnou závažnou újmu na zdraví a tímto slibuju, že nikdy nenapíšu neověřené info. , možná... ... Přesto nevím ale jak to reálně točí Room 63kW...kdo má ať dá foto. Ale tohle malé nedorozumění nemění nic na tom, že je to je jasná změna k lepšímu... Je ti teď už (doufám) naprosto jasné, že převody čipováním nezměníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Dle mého, je to spíš u každého pocit z toho, že to auto na tyto rychlosti zrychluje o mnohem svižněji a ještě s mnohem menší spotřebou. Nedávno mi jeden pán referoval jak jel se svým takto "přehraným" Golfem 6 na Plzeň a v druhém autě(taky Golf6) jel jeho známý s motorem 1,4 tsi jen s turbem a při zrychlování ta auta byla stejně rychlá a spotřebou on měl skoro o litr a půl menší. A to mu naposledy, když měl ještě jen 63 kw, ujížděl a aby se ho udržel tak spotřeba mezi auty byla skoro stejná. Snadno lze spočítat, že při snížení spotřeby o 0,5 litru se celá akce vrací při ujetí 20000 km. Editováno: 15. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Hm, takže je vidět, že to slušně nejede. Zamykám tedy téma a po promazání ho možná i otevřu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Téma jsem promazal a žádám oba aktéry, pokud mají chuť zde nadále přispívat, o dodržování pravidel fora. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Zkoušel se někdo ptát v autorizovanému servisu o přehrání SW z 63kW na 77kW? Mám už po záruce a rád bych chtěl tu originál verzi SW 77kW. Ale bojím se že mě servis pošle do háje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 já jsem zrovna ve čtvrtek poslal mejla vedoucímu servisu škoda...s dotazem o přehrání z 63 na 77 a kolik by to stálo...tož uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Tak děj vědět co ti odepsaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Dle mého odpověď bude, že to nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Nelze než s tímto souhlasit. Oni ani jako servis moc možností nemají.Pouze aktualizace sw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Dle mého odpověď bude, že to nelze. a to na 100% ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) tož to by mě pak zajímalo kde jste vy dva vzali potom ten origoš soft...od škodovky těžko..leda jste si ho zkopírovali při čipování...ale tož to už není orginál ale kopie Editováno: 17. Listopad 2014, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Já osobně ho mám online od Škody, dají se sehnat i aktualizační cd, kde jsou pouze data v jiné podobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak jsem zkusil taky napsat do autorizaku. Tady je odpověď. Dobrý den, Žádný org. software od výrobce na zvýšení výkonu není a tak Vám bohužel nemám co nabídnout. Provádíme jen aktualizace stávajícího sw. S pozdravem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) ale tady se bavíme od přehrátí sw z Fabie 77kw na fabii 63kw a ne o sw na zvýšení výkonu Editováno: 17. Listopad 2014, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tohle mi odepsal. Toto jsem napsal. Dobrý den měl bych zájem o přehrání sw škody fabie 1,2 tsi 63kw r.v. 2010 na verzi 77kw. Mám již po záruce a rád bych si chtěl nechat přehrát SW řídící jednotky z 63kw na verzi 77kw. Můžu si to nechat načipovat u různých společností ale chtěl bych originální verzi. Prosím o cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 tož to je už jiné..před tím to vyznělo jinak ...no uvidím jak pořídím já....jezdím do servisu ještě ohledně klepání..už mě měnili tyčky řízení teď asi dojde na silentblok převodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 ak chcete mat origo soft, nie je jednoduchsie zohnat rj - ecu zo 77kw verzie a prisposobit/prekodovat ju na vase auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 To je správná otázka, pominuli otázku zřejmě vyšší ceny. Zdroj softwaru je internet. Kde jinde. Ověření zda se jedná skutečně o správný software je 100% i přes původ souboru z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Pokud byste sehnali legálně od Škodovky origo SW 77 kW, domnívám se že bude za cenu minimálně takovou, jaký je rozdíl mezi novými auty 63 a 77 kW. Jinak by se našlo více takových šikulů jako vy, že by si koupili levnější auto a za pár šupů by si z něj pak udělali dražší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 oficialne skodovka upravu nespravi ani za milion kc. rozdiel medzi 63 a 77kw, nie je len v rj, ale su aj ine brzdy. rovnako su aj ine rozmery pneu (165/70 R14 na 77kw verziu nedas) ... a takisto by ti museli vydat iny technicak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 U sousedů na západě se i úprava musí do TP zapsat...to tady nic takového není. Tady stačí číslo na motoru...software nikdo nekontroluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 netvrdim, ze sa to neda, clovek je tvor vynaliezavy, vzdy si nejaky sposob najde ale skodovka to oficialne nespravi a teda nema zmysel chodit do autorizovanych servisov a pytat sa ich na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.