MichalV123 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zdravím ve spolek, neví někdo náhodou , jaký rozměr plechových disků 15-ti palcových lze použít na novu Š-Fabia combi? Nevím jestli to bude stejné jako u dvojkových Fabii - 6Jx15 5x100x57 ET43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Je to napsano ve velkem technicaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Bohužel, ten ještě neexistuje stejně jako auto.. Ale už jsem tu našel to, co jsem hledal.. Editováno: 25. Listopad 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 V Etce jsou plechové disky 5Jx14 ET38 5x100 a 6Jx15 ET38. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 26. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 a jaký rozměr je tam uvedený středové díry u kol 6Jx15 ET38?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Tipujem že ostane 57 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 a jaký rozměr je tam uvedený středové díry u kol 6Jx15 ET38?? Takové detaily tam nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 29. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Pawouk: 57 jsem našel. Ale v manuálu o tom není ani zmínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Tak dnes jsem řešil také kola. V pondělí si jdu pro novou Fabii ale je na letních ALU kolech. Myslel jsem že tam dám na zimu své z předchozí Fabie II ale prý tam nepůjdou. Jak už tu bylo napsáno nová kola mají ET 38 a ty mé ET 43. Jaký máte názor vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Jezdím s Rapidem také na plecháčích z Fabie II. Žádný problém, S ET-43 máš na každé straně jen kolo o 5 mm dovnitř a ničemu to nevadí. Jde také o to, jestli máš 15" Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Ano mám originál škoda ALU 15 na Fabii II. Dneska je vezu aby je tam zkusili dát ale moc se jim nechce že tam nepatří atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Jednou jsem potkal tudle tu kombinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Ano mám originál škoda ALU 15 na Fabii II. Dneska je vezu aby je tam zkusili dát ale moc se jim nechce že tam nepatří atd. Tak mám jednu radu - dej si je tam sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 No asi budu muset. Nemíním kupovat další disky. Zimní pneumatiky jsem dnes koupil, tak to nechám přezout a jakmile ji v pondělí privezu přehodím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Já podobný problém řešil u FII, ale obráceně - jestli půjdou 15" alu kola z OI (ET38) na FII (ET43). Nakonec je tak vozím 4 roky a těch 5mm, o kolik kola koukají ven je hned znát. U FIII bych se bál, aby kola s ET43 nebyla moc zapadlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 (editace) Jak jsem psal na Rapidu ET45 mám nějak hrozné to nevypadá. Co to je 5mm na každé strane Editováno: 9. Prosinec 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 mp390- A o co je to znát? Ale do blatníků to nedře ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Zdravím hoši. Včera jsem si přivezl "novušku". Kola normálně pasují z F2.Všechno v pořádku.Nemusíte mít obavy.Měl jsem F2 /2012. Celkový okamžitý dojem- -ostřejší řízení -mnohem lepší brzdy --tišší Jinak řazení ještě tuhé,jízdní vlastnosti parádní,posez dost nízký(nejsou opřená stehna o sedák),motor nehodnotím,protože jsem to nijak nehonil-normální jízda. S ostatním se seznamuji. Nejhorší dojem byl,když jsem nasadil tažné zařízení (obj.z výroby).Ten výřez vymyslel totální KOKOT.Díra jak do pr.. a v plastech nalepené vatové výplně (asi kvúli rezonanci)..Budu to muset upravit. Kastlík v palubce taky děsnej-žádná výplň-nic.Tam bude chrastit i kapesník. Až bude hotovo dám fotky. Mám 1,2 81kW St+,+ další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 mp390- A o co je to znát? Ale do blatníků to nedře ne? Je to znát na vzhledu, auto vypadá rozkročeněji (mám srovnání s druhou FII, kde jsou kola se správným ET). Vliv na jízdní vlastnosti - tady bych ze sebe nerad udělal blba, ale pocitově lepší stabilita při bočním větru, při míjení protijedoucích kamionů, ale možná jde o placebo. Do blatníků kola nedřou, 5mm je nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 mp390- A co geometrie? Pokud je mi známo. tak maj skoro všechny moderní předohrabový auta na přední nápravě tzv. negativní poloměr rejdu. Nemáš díky těm kolům trošičku slabší odezvu od kol na volant při přejíždění nerovností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Tak to opravdu netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Jen tak pro představu. Pokud o 5mm posuneš osu kola ven z auta, tak změníš síly působící na součásti nápravy a řízení. http://www.ssamp-krnov.cz/upload/soubory/00208.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Jen tak pro představu. Pokud o 5mm posuneš osu kola ven z auta, tak změníš síly působící na součásti nápravy a řízení. http://www.ssamp-krnov.cz/upload/soubory/00208.pdf No jestli to nevidíš až příliš tragicky,třeba v technickém průkazu bývá uvedeno jaká kola muže být použito na daném voze,všiml jsem si že bývá uvedena možnost jiného ET,což znamená že muže kolo trčet nebo být vice schováno,je tam určitá korkce a nevěřím tomu že by nějakých 5mm hrálo roli,třeba já mám rozsah et 35-40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 No já mám právě v TP rozměry a jiný prostě nejsou přípustný. Jinak jako ráfky z výroby mam 6Jx14 ET37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 FabIII má zimné kolesá tie isté čo Rapidy tj 185/60 R15 5x100 ET38 tuším ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.