Martab Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 (editace) Tak už víme i jak bude vypadat zvenku: https://www.autorevue.cz/renault-clio-2019-oficialne-design-exterier-interier EDIT: Změn není mnoho, ale mne se to nějakým zvláštním způsobem líbí Rozhodně teda víc než to pádlo v interiéru Editováno: 29. leden 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 (editace) Toto je vývoj správným směrem, otázka je, kolik si za to nechají zaplatit :/ https://www.autorevue.cz/autosalon-zeneva-2019-novy-opel-corsa-2019-matrix-led Editováno: 8. Únor 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Očekával bych cenu podobnou Peugeotu 208. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 208 je v současné generaci asi menší. Navíc spíš jsem to myslel tak, jaká bude cena ve výbavě s tím Matrixem apod. To bych čekal pak něco kolem současného Pola a Fiesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Ten displej rádia nízko považuju za pořádný přešlap. Ani celkově se mě nelíbí, ale cílovku to asi najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Ale ty fotky jsou současná Corsa, nevím proč to tam mají, ta má interiér nic moc. Nová už snad bude lepší a hlavně bude mít ty Matrix světla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 No jo no demence autorevue. Takže se můžeme těšit na tablet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 (editace) Má ho tam! Ikdyž já dement si pletu clio s corsou ? Editováno: 10. Únor 2019, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Tak ty tablety v palubovkach to je opravdu nehezké. Ale motory mají Renaulty super. Osobně jsem v roce 2004 koupil nové Twingo a nalital 300tis bez jediného problému. Pravda, nebyl to turbomotor. Ale tlachání o tom že turbo nevydrží se jen směju. Jsem z oboru a vím že to není pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 http://www.auto.cz/peugeot-208-unikl-na-verejnost-jeste-pred-premierou-je-to-prcek-inspirovany-508-127854 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Proč ne? Ono je to asi jako s holkama. Každýmu se líbí něco jiného. Mě se koncern zkrátka libi. Když už něco kulatejsiho, tak Baleno. To je po modernizaci fakt moc pěkné! A v té 1.2 to bude super volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 http://www.auto.cz/peugeot-208-oficialne-francouzsky-prcek-je-stylovejsi-nez-kdy-driv-a-ma-diesel-127900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Tak jak současné (resp předešlé generace) francouze nemusím, tak od 508 a nyní i 208 vypadají k světu a mají něco do sebe. Akorát snad je to chyba, ale 220 litrů kufr je i na tuto třídu myslím hodně podměrečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 No, tak tady se Fabie opravdu nechytá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Tak to už je desingovka pro mladý holky nebo starší dámy na dojíždění po městě. Combi už nemají, zbytek bere universálnější 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 2008 bude mít letos také nástupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Suzuki ne-e? :) Rodiče teď po Citigo půjdou do Balena. Nejdříve jsem byl trochu v rozpacích ale to auto je vážně moc fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Má jako jedno zmála ještě atmosféru 1.2 bez filtru ne? Kolem komína a vesnic ideál. Tak jestli ta 2008 bude mít stejnou palubku, ta je pěkná. Na té součastné mi tam nějak nesedí ta chrom u střechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 https://www.autorevue.cz/novy-opel-corsa-2019-nebude-vazit-ani-tunu-vuci-predchudci-zhubne-az-108-kg?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Nevím, Opel mi dnes přijde že se hledá a volí cestu největší záchrany. Nelíbí se mi jejich design, ani nenabízí nic, proč si koupit zrovna tuto značku. FIII bych dnes určitě nezvolil, ale Corsu asi taky ne.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Me se zase design oplu celkem líbí. Tady v Británii je to celkem oblíbená značka. Vauxhall se tady dokonce i vyrábí takže je to tady braný jako Anglická značka. Narozdíl od některých jiných automobilek si nemůžu vybavit na nějaký typ auta který by vyloženě zmastili. Kadet držák, astra držák. Corsa držák. Snad jen vektra se jim moc nepovedla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 No nevím, léta jedničkové Vectry a F-kové Astry nebyla zrovna kdoví jaká, zvláště pak diesely (vlastní zkušenost), elektrika, spotřební díly, či nedej bože Polská výběhová druhovýroba Classic.. Nechápej mě zle, já Opely v těch letech měl rád a dnes mi nevoní ani Škodovky, ale realisticky ani ty Opely žádné terno zrovna nikdy nebyly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Mě se hodně líbí Suzuki Baleno. A teď po faceliftu je fakt moc pěkný. Chtěl jsem kombi takže jsem vloni koupil fabii ale baleno bylo jako druhé v hledáčku. A za dva roky bude opět v první trojce při výběru auta pro ženu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Tak momentálně mají motory Opelu docela problém s LSPI, což řeší příchod motorů od PSA. U Opelu je hlavně pěkná výbava, která u jiných konkurentů není dostupná ani v o třídu větších autech (viz. současná Astra a její LED MATRIX, nebo to samé u nové Corsy). Ale uvidíme jak bude nakonec vypadat a jak to bude jezdit a další [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Opel Corsa: https://www.auto.cz/novy-opel-corsa-prozrazen-podivejte-se-na-nemecky-hatch-s-nemeckou-technikou-129341 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.