Marousek Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 to bohužel není žádná novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Přesně tak, pěkná myšlenka, ale realita je horší u autoplus. Ještě tak v Auto Jarov Praha mě vždy řekli na rovinu, co vše autu je a bylo :-D Jinak mazec je ten výkup u dealerů Škody. Dával jsem pro zajímavost na odhad mou Fábi a rozdíl byl 20000kč a to mezi dealery byla vzdálenost 35km :-D Největší držgrešle je výkup v Autodružstvo Fýdek-Místek, tam mě nabídli méně, než v malých bazarech v Ostravě s hodně pohnutou pověstí a to už je co říct... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 No tohle je akce centrály,do toho se nepustili prodejci.Prosimte jak stihas sledovat i konkurenci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 xtrack: O ročních vozech samozřejmě vím (sám mám současnou Fábii z tohoto programu), ale nic mě tam neláká. Navíc mám teď průkaz ZTP s kterým mám nárok na 6% slevu na nový vůz, tudíž roční vozy se mi už nevyplatí. Nevíte jestli i Hyundai poskytuje nějaké takové slevy? Hyundai má slevy pro držitele ZTP pro určité modely... ty slevy jsou docela dobrý... přesně teď nevím, ale myslím, že je to kolem 15 % z ceny auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 nic moc teda.......ztp-čkaři to stejně většinou berou na státní podporu a navíc jim odečtou dph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 nic moc? hmm... tak jo no... mě to přijde docela dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 ZTP jsem chtěl pořešit před dvěma roky na babičku, byla tam i sleva v podobě odečtu DPH a největší slevy nabízel Peugeot včetně realizace v podobě koupě předváděcích vozů. Chtěl jsem P5008 a po všech slevách auto bylo za cenu jeté Fabie. Bohužel se to pak nečekaně zvrtlo a byly důležitější věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlata Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Škoda má slevu 6% z ceny auta pro ZTP a ZTP/P mají 12% a potom také, zda vám prodejce ještě něco nepřidá. Hundai má ZTP/P 15%. A vrácení daně je tehdá když dostane žadatel zdravotně pstižený, příspěvek na koupi auta. Vím určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Příspěvek na auto byl schválen, neuvedl jsem tuhle drobnost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlata Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 ZTP, ZPT/P to berou na podporu, ale jen jakou vysokou částku dostanou schálenou , není to vždy 200 000 Kč a je to na 10 let a nedej bůh když někdo to nepojistí jak má, tak peníze vrací. A nebo když dotyčný zemře rodina vrací, záleží jak dlouho příspěvek byl užívám , potom se vypočte zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Zdar chlapi, tak jsem si zašel do showroomu ještě jednou. Snažil jsem se opravdu na max, ale dosáhl jsem nejvíce toho, že kolena jen mírně tlačila na přední sedadlo. Prostě pohodlně si za sebe nesednu. Jak jsem psal mám 180cm a ve Fábii II má za sebou cca 4 cm před koleny místa... Jinak strop včetně madel a světel je z Fábie II, trochu to kazí dojem z jinak pěkného interiéru, alespoň bych dal LED osvětlení, trochu změnil tvat madel... Takhle to chytá low-cost pocit trochu:-) Jinak mám pocit, že je trochu odfláknuté čalounění kufru, ale možná to byl jen nepovedený kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 No dá-li pánbůh příší týden se stavím do Renault Show Roomu a sednu si za sebe v Cliu Grandtour, to jsem zvědav :-), dám pak vědět, kdyby mě nějak tady zcenzurovali, tak to napíšu do fóra HTP klubu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Bobane, kolik peněz chceš investovat do nového auta? Fabia III nebo to tedy nakonec bude její konkurence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 To bude konkurence jak vyšitá, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyk72 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Zdar chlapi, tak jsem si zašel do showroomu ještě jednou. Snažil jsem se opravdu na max, ale dosáhl jsem nejvíce toho, že kolena jen mírně tlačila na přední sedadlo. Prostě pohodlně si za sebe nesednu. Jak jsem psal mám 180cm a ve Fábii II má za sebou cca 4 cm před koleny místa... Jinak strop včetně madel a světel je z Fábie II, trochu to kazí dojem z jinak pěkného interiéru, alespoň bych dal LED osvětlení, trochu změnil tvat madel... Takhle to chytá low-cost pocit trochu:-) Jinak mám pocit, že je trochu odfláknuté čalounění kufru, ale možná to byl jen nepovedený kus. Já mám také přibližně 180 cm, ale tyto problémy nemám, protože ve svém autě nikdy za sebou nesedím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Vcelku logicky, ze zadních sedadel se blbě řídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 taky nechápu, proč bych měl potřebu si za sebe sedat A LED osvícení do segmentu B ? a že něco vypadá lowcost v segmentu B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Vcelku logicky, ze zadních sedadel se blbě řídí. To mi pripomenulo jednu scenu z Policajnej Akademie. Apropo, nikto si za seba sadat nemusi, akurat je to informacia o tom, ze clovek vysky rovnej alebo vacsej si za mna nesadne. A to uz je dolezitejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 to už pak je otázka, jak často někoho takového vzadu vezu, na jakou vzdálenost a jestli mi vůbec vadí, že si musí víc skrčit nohy, aby mě nekopal Pokud se nejedná o rodinu, je mi úplně putna jak se lidem vzadu sedí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Už zase OT? Můžete mi prosím říct, proč je napříč fórem největší problém s tímto nešvarem právě v sekcích fábie 3? A proč s tím mají diskutující zde problém to pochopit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Nejčastěji vozím vzadu dvě děti, ale bohužel, snad každý měsíc někoho příbíráme sebou, švagrovku,tchýni, neteř, synovce(taky 180cm :-D ) atd. a to je mazec, pokud není místo na nohy. Pak občas jedu na lyže a beru jen dospělé chlapy a to už je úplně mazec :-D Jinak už jsem to psal, Kia Rio má vzadu místa dost, takže do jde. Hynudai i20 má také více místa na nohy... Ale ani o to mi nejde. Jde o to, že viděl jsem asi 6 velkých video recenzí, ve Světě Motorů četl asi 10 testů nové Fábie a všude psali, že vzadu je místa dost na nohy i pro chlapy - viz video test SM jak jedou na Ještěd. Tak to už mě fakt nebere jak jsou testy ohnuté podle sponzora :-) Ale nebaví mě furt prudit, jen vím, že nejde kupovat auto ani podle Světa Motorů, který jinak beru jako seriózní časopis. Zkrátka jsem se nasr..(vulgarismus), jak SM kecá, jak kecají recenze na auto.cz :-) Takže v plánu je buď asi Rapid Liftback, protože RIo je super, ale nevím jak se vypořádat s kufrem(mám ale "rakev" na střechu). Favoritem byla Fabie kombi, ale málo místa vzadu a je předražená zatím s TSI motorem.. Dacii Logan kombi nezkousnu interiér :-D Pak už zbývají jak jsem psal auta segmentu C kombíky v akci nebo mírně jetá předváděcí v záruce... Ale už vás nechci unavovat :-D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 F3C se ucelem blizi spis Spaceback nez Liftback ne? Ma o neco mensi kufr, ale o to vic mista vzadu na nohy...? Ale asi je to zas OT, protoze Rapid mozna neni konkurence F3. Ja uz nevim, to je jak s tou hospodou, co mu tam pak chodili lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Jj Spaceback je fajn, mimo jiné je delší než F3 kombi! :-) Ale když už, tak ať co nejvíce plechů chrání děti vzadu, takže lifftback :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Už zase OT? Můžete mi prosím říct, proč je napříč fórem největší problém s tímto nešvarem právě v sekcích fábie 3? A proč s tím mají diskutující zde problém to pochopit? co je OT, že se řeší místo vzadu Fabie vs konkurence ? to dle mého názoru OT není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Nejčastěji vozím vzadu dvě děti, ale bohužel, snad každý měsíc někoho příbíráme sebou, švagrovku,tchýni, neteř, synovce(taky 180cm :-D ) atd. a to je mazec, pokud není místo na nohy. Pak občas jedu na lyže a beru jen dospělé chlapy a to už je úplně mazec :-D Jinak už jsem to psal, Kia Rio má vzadu místa dost, takže do jde. Hynudai i20 má také více místa na nohy... Ale ani o to mi nejde. Jde o to, že viděl jsem asi 6 velkých video recenzí, ve Světě Motorů četl asi 10 testů nové Fábie a všude psali, že vzadu je místa dost na nohy i pro chlapy - viz video test SM jak jedou na Ještěd. Tak to už mě fakt nebere jak jsou testy ohnuté podle sponzora :-) Ale nebaví mě furt prudit, jen vím, že nejde kupovat auto ani podle Světa Motorů, který jinak beru jako seriózní časopis. Zkrátka jsem se nasr..(vulgarismus), jak SM kecá, jak kecají recenze na auto.cz :-) Takže v plánu je buď asi Rapid Liftback, protože RIo je super, ale nevím jak se vypořádat s kufrem(mám ale "rakev" na střechu). Favoritem byla Fabie kombi, ale málo místa vzadu a je předražená zatím s TSI motorem.. Dacii Logan kombi nezkousnu interiér :-D Pak už zbývají jak jsem psal auta segmentu C kombíky v akci nebo mírně jetá předváděcí v záruce... Ale už vás nechci unavovat :-D ..... není předražená s TSI motorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.