Přejít na obsah

Zlata

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

792 zobrazení profilu

Oznámení Zlata

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Zlata

    Nestihá dobíjet?

    Děkuji za info. Ještě kdyby mi to někdo udělal. Nevím zda není potřeba nastaveni počítači. Cena je parádní.
  2. Zlata

    Nestihá dobíjet?

    Za kolik jste koupil.
  3. Zlata

    Nestihá dobíjet?

    Zdravím všechny přítomné. Prosím o radu, mám Fabii ||| Style 1,2 66 kw TSI 6,5 roků z 2015, spěji k vymněně baterky v servisu mi řekli , že je možnost EKO za 4500 Kč a originál 8000 Kč. Jsem na vážkách, kterou je to hodně peněz. Ta EKO je něco jako repase, tak jsem mu v servisu rozumněla. Prosím o názor.
  4. Bohužel trysky mám nevyhřívané, tak to jsem zaváhala. Zvednutí malinko stěrače jdou na kontrolu gum.
  5. Také má zkušenost, najednou přestaly přední ostřikovače stříkat, tak cestou do servisu a, že mám zamrzlé trisky. Nemrznoucí kapalina -20, ale stejně zamrly a to bylo jen asi -2, faktura na 380 Kč. Jsem zatím zklamaná, ale ještě se mi nestalo v jiném autě, aby při tak malém mrazu se stalo toto. Potom ty utopené stěrače taky není nic moc, když teď padá sníh jsou úplně zapadlé jen co jsem chvili v obchodě.Ten prostor mezi palubkou a přední kapotou je dosti hluboký, špatně se sníh odstrňuje. Parkuji venku a je to vždy horor to očistit, ty klouby od stěračů jsou úplně zamrzlé a špatně se očišťuji, než to vše rozmrzne, tak to je hrůza. Vymyšlené nic moc, zklamání.
  6. Zlata

    FIII vs konkurence

    ZTP, ZPT/P to berou na podporu, ale jen jakou vysokou částku dostanou schálenou , není to vždy 200 000 Kč a je to na 10 let a nedej bůh když někdo to nepojistí jak má, tak peníze vrací. A nebo když dotyčný zemře rodina vrací, záleží jak dlouho příspěvek byl užívám , potom se vypočte zbytek.
  7. Zlata

    FIII vs konkurence

    Škoda má slevu 6% z ceny auta pro ZTP a ZTP/P mají 12% a potom také, zda vám prodejce ještě něco nepřidá. Hundai má ZTP/P 15%. A vrácení daně je tehdá když dostane žadatel zdravotně pstižený, příspěvek na koupi auta. Vím určitě.
  8. Zlata

    Dodací lhůta

    To byla dlouhá, ale stálo to za to. Moc se mi líbí je capuccino, první jízda paráda. Jen ještě není velký techničák, tak snad zítra a hned přihlásit a frčím na dovču, konečně.
  9. Zlata

    Dodací lhůta

    Zdravím, tak konečně zítra přebírám Fabii combi.
  10. Zlata

    Dodací lhůta

    Tak dnes již Fabie combi dorazila do autosalonu, je zaplaceno jen čekám na předání, ale až po neděli ještě tam musí nainstalovat construct, najednou nestíhají. Viděla jsem ji a vypadá pěkně v té capuccino elegantně, už bych s ní nejraději odjela dom. Dnes jich přivezli hodně a ve všech barvách a typů. Tak vám všem co čekáte, držím palečky ať je to brzy.
  11. Zlata

    Dodací lhůta

    Fabie combi 1.2Tsi 66kw Style capuccino , objednáno dne 21. dubna a konečně informace od prodejce, že tento týden bude přivezena do autosalonu a příští týden předávání tj. za 18 týdnů. Už jsem myslela, že to vzdám, ale kdo počka se dočka.
×
×
  • Vytvořit nový...