Losky83 Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Kdyby dali do F3 2.0 tak by to skoro nikdo nekupoval, protože by zase lidi prskali, že to žere[emoji16]A 1.5? To asi taky nehrozí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Však kdo si to koupí tak se spotřebou musí počítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Presne tak, nie každý kupuje autá podľa spotreby.. a hlavne nie tí, ktorí by si 1.5 a 2.0 aj naozaj kúpili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Jel jsem kdysi v Fl s motorem 2.0 po německé dálnici a až jsem se chvílema i bál. Jelo to jako prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 To jo, ale Polo má prostě v Evropě fandy, kdežto Fabia moc ne. Je to pořád druhořadá značka. Myslel jsem to tak, že stejně většina lidí by šla i tak radši do Pola či Ibizy. Prostě tahle auta vždycky měly své sportovní verze. A ruku na srdce, kolik z nás by dalo za F3 2.0 TSI třeba 650tis a víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Stejně jako se neprodávala F2 RS no. V zahraničí jsou tyto auta mířený na mladý řidiče, to jen v zaostalé ČR máme peníze max na Fábii jako hlavní RODINNÉ auto. Teď mimochodem Fabia předběhla v žebříčku prodejů vše a teď nějak do května byla první. Asi histerie z 1.0TSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 osobne vidim jeden z duvodu proc se F2 RS moc neprodavala v tom, ze byla k dispozici jen s automatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 DSG s pádly je super, to si nemyslím, že by to bylo tímhle. V Čechách to nešlo podle mě jen kvůli tomu, že to byl benzín. První generace RS byla z doby, kdy byl každý tuner jak hovado a kdo měl TDI, byl King co jezdil za 5L[emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 FII RS se neprodávala především z důvodu nesmyslný ceny - cena začínala pár tisícovek pod 500tKč. Pochopitelně to bylo dano pekelne jedoucim (ale taky složitým a jak se později ukázalo, i nespolehlivým) motorem v kombinaci s DSG. Auto to dramaticky prodražilo. A navíc, ruku na srdce, FII ani ve verzi RS nebyla zrovna fešák. Proporce to nedovolily. A tak za stejnou cenu byla mnohem zajímavější alternativa Ibiza Cupra nebo Polo GTI. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Co se týká nového Pola, vnější design je pro mě zklamáním. Minimální změna. Interiér za mně OK, byť se jedná jen o obdobu interiéru Ibizy. Jsem ale upřímě zvědavej na cenu Pola GTI, už jen v kontextu výše zmíněné tehdejší ceny FII RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Fll byla strašně ošklivá vysoká koza. Proto jsem ji ve svém autoparku vynechal... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Stejná situace je teď u Rapidu. Ceny automatu po faceliftu klesly, ale 1.4TSI se k 1.2 nepřiblížila. Prostě není zájem ten motor prodávat. Tak jako nebyl zájem do faceliftu prodávat vybavená provedení Rapidu. Občas důvody nejsou vidět na první pohled, ale jsou. Nevěřím ale, že by se rozumně naceněný 1.5TSI neprodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Souhlasim, stačí se podívat na strukturu aktuálních prodejů. Když to porovnám s minulostí (FI, FII), podíl top motorizace (1.2 TSi 81kW, TDi neberu v potaz) a top vybavoveho stupne (Style, i pomerne drahe MC) vyznamnym zpusobem narostl. Prisuzuju to zmene/snizeni cenove hladiny v poslednich letech a zaroven rostoucim (mohly by klidne i vic ) prijmům. Verim, ze by si 1.5TSi s manualni prevodovkou (kvuli cene) naslo solidni pocet zakazniku. Otazka je, zda by jich bylo tolik, aby se vyplatilo tento motor zaradit do nabidky. Mohla by to alespon naznacit Ibiza. Pripadne Polo, jeho zakaznici jsou ale obecne ochotni utratit vice penez nez zakaznik Fabie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 U Fabii asi ne, ale u Rapidu mne prijde, ze silnejsi benzin je snad nejprodavanejsi motorizace. To hlavni, tedy realne statistiky prodeju, bohuzel nezname. Jsou zase zeme, kde benziny prakticky nejsou nabizene a nebo jsou motorizace silne vazane na vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 http://www.autoforum.cz/predstaveni/srovnani-vw-polo-a-seatu-ibiza-2017-dobre-ukazuje-s-cim-prijde-nova-skoda-fabia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Ceník a předprodej nového Volkswagenu Polo bude koncem letošních prázdnin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Funkční konfigurátor nového Volkswagenu Polo.Zatím omezená nabídka motorizací a příplatkové výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Tady je odkaz https://cc.porscheinformatik.com/cc-cz/cs_CZ_VW/V/drive/034 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Další motorizace a AID přístrojová deska u Pola: 1.0 TSI 85 KW od 45KT/17. 1.5 TSI EVO 110 KW od 36KT/18 Digitální přístrojovka půjde objednat od 45KT/17. Cena bude známa od konce září 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 V 17. 6. 2017 na 2:48, Maverick napsal: FII RS se neprodávala především z důvodu nesmyslný ceny - cena začínala pár tisícovek pod 500tKč. Pochopitelně to bylo dano pekelne jedoucim (ale taky složitým a jak se později ukázalo, i nespolehlivým) motorem v kombinaci s DSG. Auto to dramaticky prodražilo. A navíc, ruku na srdce, FII ani ve verzi RS nebyla zrovna fešák. Proporce to nedovolily. A tak za stejnou cenu byla mnohem zajímavější alternativa Ibiza Cupra nebo Polo GTI. Nevím jak před lety, ale <500 tisíc za hot hatch s dvouspojkou by dnes bylo parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Má GTI vzadu víceprvek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 mp390 - nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Díky Habi Takže o příštím autě už je rozhodnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 ten infotainment sa mi viac paci v skodovkach... pride mi to uz taky francuzky styl... tie klavirne laky okolo... trosku ma mrzi, ze prestali vyrabat kombi verzie, tak ako polo aj ibizu... nad ibizou som rozmyslal, ale uz nevyrabaju combi, tak som zostal pri fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.