wombat Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Napište jak byste si to cca. představovali a zkusím nad tím přemýšlet.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlodys Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 zkusenost jak dostat ikony radaru ci jinych POI do AID (display misto budiku) nekdo ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Je tu někdo kdo spravuje https://www.poi-radary.eu/? Už delší dobu je ve Stráži nad Ohří úsekový radar který posílá dosti výškově pokuty i za překročení o 1km/h (po odečtení tolerance 3km/h). V poi radarech však stále není zaveden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Musíš ho přidat na www.poi.cz a pak se to sesynchronizuje s poi-radary. eu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Budinský Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 (editace) Zdravím, jsem tu nový a jako první věc bych si rád dal do svého Amundsena r.v. 2017 radary. Stáhl jsem si balík ze stránky poi-radary.cz v tom formátu USB/SD. Rozzipoval na SD kartu kde byl v rootu a jediný soubor. Karta byla FAT32. V autě pak ve správě paměti import zvláštních cílů. Ale je tam mnoho složek a vlastně u žádné mi nejde nic importovat. Může mi někdo prosím poradit jak to udělat? Jde mi hlavně o to zvukové upozornění. EDIT: Tak nyní mám tento problém. USB se stále načítá a načítá. Díky předem :) Editováno: 26. Srpen 2020, autor: František Budinský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 (editace) Ahoj Wobat můžeš aktualizovat prosim poi-radary.eu. Par úsekových radaru k včerejšimu datu jsem zadal na poi.cz. Tak, abych to mohl naprat do karůčka. Diky Editováno: 9. Listopad 2020, autor: Vendys88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Ok, force update, je to tam. Ale jinak se to děje samo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Ahoj, existuje ještě jiná obdoba webu http://mydestination.skoda-auto.com/POIs ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Moje zvláštní cíle (POI) byly ŠA podporovány do 08/2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 (editace) Ahoj Wobat můžeš aktualizovat prosim poi-radary.eu. Par úsekových radaru k dnešnímu datu jsem zadal na poi.cz. Tak, abych to mohl naprat do karůčka. Myslel jsem, že se to aktualizuje samo, ale nic. Diky Editováno: 19. Říjen 2021, autor: Vendys88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Ahoj, ok, máš to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravo Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Ahoj, nefunguje mi pípání na POI ....mám Columbuse v O3 rv.2015 předFL. Vůbec tam nemám položku k zaškrtnutí v sekci zvuky. Pomůže update Columbuse (ale netuším jak, jen jsem dělal update map a přidával POI)? nebo někde něco přes VCDS povolit? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Ahoj, nenačítá se mi stránka https://www.poi-radary.eu/ Vyzkoušeno z různých PC a připojení. Měsíc zpět byl web ještě funkční. Má někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Potvrzuji nefunkčnost webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuginek Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Zdravim, pokud Wombat jeste toto forum cte, mohl by site nakopnout zpet, prosim? Je to velmi zasluzna cinnost.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 stačí se podívat na jeho profil @wombat zde byl naposledy 6. února, na konkurenčním fóru dokonce 24. května 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Zdravím, není tady někdo, kdo má stažené radary z https://www.poi-radary.eu ještě předtím než byla stránka zrušená a kdo by byl ochotný je poskytnout ke stažení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 mam ulozene len toto, je to podla nazvu z 24.02.2023 https://uloz.to/file/kMceIiMmmNCP/tsd-eu-speed-sign-2023-02-24-zip#!ZGAvZmR2AwWvZQOvAQIzLmN1BTD1A1OQGz1JZxR5BUO6HmL1ZN== 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Skoda ze skoncila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Díky wirer aspoň za toto. Vypadá to, že nikdo nic mladšího nemá. V každém případě je to velká škoda, že stránka https://www.poi-radary.eu už neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 17. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2023 Vážení, psal jsem si s "wombat" a stránku www.poi-radary.eu by neměl být problém obnovit a nadále provozovat ku prospěchu nás všech. Je ovšem potřeba podělit se o náklady na chod webu, jste ochotni se na tomto projektu finančně spolupodílet? Podle dat používalo stránku poměrně dost lidí (za 8 měsíců roku 2023, vygenerováno přes 3.000 archivů) Na samotný provoz webu je potřeba +/- 1.000,- Kč/rok Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 17. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2023 Za mě souhlas, jde o to, jak to zpoplatnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2023 asi jednorazovy poplatok za registraciu? alebo potom jedine poplatok za kazde stiahnute. alebo skusit len DONATE, ale to nie kazdy zaplati a nemusi sa vyzbierat dostatok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2023 @wirer donate už tam bylo od začátku, ale očividně se na to každý po stažení souboru vyprdnul. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 17. Ledna Sdílet Vloženo 17. Ledna Vážení čekal jsem větší ohlas! Například jsem doufal, že se tu najde alespoň 20 lidí, kteří budou ochotni poslat 50,- Kč/ rok na chod webu To i jedno pivo v hospodě stojí víc. Bohužel jsem se spletl, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.