Jump to content

Černá kola GEMINI v paketu Challenge

bisak

Recommended Posts

Ahoj,

mam objednanou O3 RS s paketem Challenge. V tomhle pripade jsou kola GEMINI cerna a obrazek v konfiguratoru vypada, jakoby celni hrany kol mely jinou barvu. Kolega kdesi na ulici videl auto s celnimi hranami v privedeni bud bila nebo bez barevne upravy, ale vsechny RS, ktere jsem videl, maji kola kompletne cerna. Pak jsem narazil na obrazek http://www.carblogger.nl/wp-content/uploads/2013/08/skoda-octavia-rs-18.jpg a tak si nejsem vubec jisty, co vlastne dorazi. Mate nekdo informaci, jak to s temi koly je?

Diky, M.

v Challenge pakete su cele cierne (kedysi boli v cenniku oznacene ako antracit, v aktualnom cenniku su uz spravne uvedene cierne, v katalogu su aktualne zobrazene vsetky tri moznosti). ako prislusenstvo, resp. ako volitelnu vybavu (kod PJ7 - SK cennik) sa daju objednat aj tie antracit (s lesklymi hranami) a uz som take videl - napr. na skodahome zraze v prahe ich mala RSa z AAciek https://www.dropbox.com/sc/a8zsy2lnza1vig5/AAD2tWmRV0TFl-JJ9oQgLYcza

Edited by PistaTT

• 1 month later...
  • 2 months later...

objednám přes škodovku co mám nejblíž a když nebude pasovat tak vrátím...

4x   Krytka BEZPEČNOSTNÍ ŠROUBY ŠKODA original - černá - 8D0 601 173 E 9B9

16x KRYTKA PRO ŠROUBY KOL ŠKODA original - černá - 1Z0 601 173 041

přesně jak píše Aleš, musej ti to dodat :-)

není nic jednoduššího

Edited by Hurikan88
  • Pozitivní 1