Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Od Faceliftu ne

EDIT: jozzi: Byly vzadu na sedačce poutka na pásy, aby ti pás nezajel až dozadu a nemusel si ho tam lovit.

Upraveno od Galvi

• Autor

Jojo, byly tam odepínací poutka. Dokonce je pak i modifikovali, aby se daly lépe odepínat a to všechno jenom proto, aby je nakonec z těch sedaček odstranili. Taky mě to štve.

post-4297-0-07230900-1426106106_thumb.jp

Jo tak to jsem si říkal která hlava pomazana to tak zmastila a ono to podelali až z faceliftem ... Nezbývá mi nic než vymyslet alternativu

• Autor

Tak o to se už tady na fóru někdo pokoušel. Bezvýsledně pokud vím.

by si musel jedině  pořídit staré sedačky, ovšem nebudou ti hrát potahem

pred FL boli kusy "látky", teda skôr popruhy, v spodnej časti prišité, vo vrchnej to je na cvok. oco tom v Roomovi má

Je to maličkost, ale dost to člověka štve. Jak ten pás zajede dozadu, blbě se tam loví.

No já si všiml ze tam jsou díry v bocnicich , ale moji jsem to ještě nenaučil to tam strkat

Někomu to stačí říct jednou, někomu ne[emoji2] Ale je to trapný. Radši bych oželel ozdobný kryt motoru. Každopádně mě překvapilo, že zespodu kapoty je ten filc, myslel jsem, že benzinové verze to nemají.

Já bych to do těch děr ten pás klidně strkal, ale ten koho vezu vzadu toho to nikdy nenapadne a další pás najít nemůže. Co naděláme :-D

Asi tak[emoji6]

Tak to beru :-)

len ako to urobiť , ak chceš hoď do SZ adresu a pošlem ti ich ... 

Chválím litá kola na zimu, plech nemá smysl.

Vašku vsponbel jsem si teď na tu diskuzi ohledně nalepek se stromem , dostaneš ji , včera jsem ji nasel v navode :)

Ten pas jsem resil ja a doted se mi to nepodarilo nejak udelat. No navody je treba cist najdou se tam i zajimave veci :D

• Autor

Vašku vsponbel jsem si teď na tu diskuzi ohledně nalepek se stromem , dostaneš ji , včera jsem ji nasel v navode :)

Tak párada. Hned si jí tam nalepím.

Ta se někam lepi ? jsou tam k tomu i zviřatka :) mam dojem že junior za nějakou dobu bude mit s toho radost :)

• Autor

No ten strom ve tvaru Český republiky si máš právě nalepit někam na okno, aby to každej viděl :) Ty zvířátka neznám, to je nějaká novinka..

• Autor

Rumík je doma.

1. V předávacím prostoru u prodejce. post-4297-0-80232600-1426272726_thumb.jp

2. Takhle kdyby to počítadlo zůstalo napořád :-D post-4297-0-64827800-1426272735_thumb.jp

3. a 4. Naši Roomsteři (2015 a 2006). Dneska jsem jel s obouma a během těch devíti let, který je dělí, to auto ve Škodovce opravdu hodně zlepšili. post-4297-0-88918700-1426272880_thumb.jppost-4297-0-40977400-1426273031_thumb.jp

5. Na čtvrtém a pátém obrázku lze krásně vidět tu zvýšenou přední nápravu u modrýho kousku. Červenej má standardní podvozek. post-4297-0-36652800-1426273051_thumb.jp

Upraveno od Václav Š.

Dívám se, že si se dočkal, moc hezký kousek. Tak hlavně ať se ti vyhýbají nehody a Room složím tak jak má  :kol-47:

Spoustu štastnych kilometru přeju :)

Soudruzi v Bolce hlavně moc vylepšili čumák! Auto vypadá prostě líp po FL :) taky přeji mnoho spokojených a bezproblémových km :)

Taky se připojím ke gratulantům...Bo-Roomster.... :kol-47:

moc krásný kousek a panoramu závidím :kol-47: , jinak konečně vidím když tak stojí čunáky u sebe ty rozdíly před a po face (hlavně jak je rozeznat), nebavím se o spodku ale světla maska, kapota

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.