Březen 11, 201510 r Od Faceliftu ne EDIT: jozzi: Byly vzadu na sedačce poutka na pásy, aby ti pás nezajel až dozadu a nemusel si ho tam lovit. Upraveno Březen 11, 201510 r od Galvi
Březen 11, 201510 r Autor Jojo, byly tam odepínací poutka. Dokonce je pak i modifikovali, aby se daly lépe odepínat a to všechno jenom proto, aby je nakonec z těch sedaček odstranili. Taky mě to štve.
Březen 11, 201510 r Jo tak to jsem si říkal která hlava pomazana to tak zmastila a ono to podelali až z faceliftem ... Nezbývá mi nic než vymyslet alternativu
Březen 11, 201510 r pred FL boli kusy "látky", teda skôr popruhy, v spodnej časti prišité, vo vrchnej to je na cvok. oco tom v Roomovi má
Březen 12, 201510 r Je to maličkost, ale dost to člověka štve. Jak ten pás zajede dozadu, blbě se tam loví.
Březen 12, 201510 r No já si všiml ze tam jsou díry v bocnicich , ale moji jsem to ještě nenaučil to tam strkat
Březen 12, 201510 r Někomu to stačí říct jednou, někomu ne[emoji2] Ale je to trapný. Radši bych oželel ozdobný kryt motoru. Každopádně mě překvapilo, že zespodu kapoty je ten filc, myslel jsem, že benzinové verze to nemají.
Březen 12, 201510 r Já bych to do těch děr ten pás klidně strkal, ale ten koho vezu vzadu toho to nikdy nenapadne a další pás najít nemůže. Co naděláme :-D
Březen 12, 201510 r Tak to beru :-) len ako to urobiť , ak chceš hoď do SZ adresu a pošlem ti ich ...
Březen 12, 201510 r Vašku vsponbel jsem si teď na tu diskuzi ohledně nalepek se stromem , dostaneš ji , včera jsem ji nasel v navode
Březen 12, 201510 r Ten pas jsem resil ja a doted se mi to nepodarilo nejak udelat. No navody je treba cist najdou se tam i zajimave veci
Březen 12, 201510 r Autor Vašku vsponbel jsem si teď na tu diskuzi ohledně nalepek se stromem , dostaneš ji , včera jsem ji nasel v navode Tak párada. Hned si jí tam nalepím.
Březen 12, 201510 r Ta se někam lepi ? jsou tam k tomu i zviřatka mam dojem že junior za nějakou dobu bude mit s toho radost
Březen 12, 201510 r Autor No ten strom ve tvaru Český republiky si máš právě nalepit někam na okno, aby to každej viděl Ty zvířátka neznám, to je nějaká novinka..
Březen 13, 201510 r Autor Rumík je doma. 1. V předávacím prostoru u prodejce. 2. Takhle kdyby to počítadlo zůstalo napořád :-D 3. a 4. Naši Roomsteři (2015 a 2006). Dneska jsem jel s obouma a během těch devíti let, který je dělí, to auto ve Škodovce opravdu hodně zlepšili. 5. Na čtvrtém a pátém obrázku lze krásně vidět tu zvýšenou přední nápravu u modrýho kousku. Červenej má standardní podvozek. Upraveno Březen 13, 201510 r od Václav Š.
Březen 13, 201510 r Dívám se, že si se dočkal, moc hezký kousek. Tak hlavně ať se ti vyhýbají nehody a Room složím tak jak má
Březen 13, 201510 r Soudruzi v Bolce hlavně moc vylepšili čumák! Auto vypadá prostě líp po FL taky přeji mnoho spokojených a bezproblémových km
Březen 13, 201510 r moc krásný kousek a panoramu závidím , jinak konečně vidím když tak stojí čunáky u sebe ty rozdíly před a po face (hlavně jak je rozeznat), nebavím se o spodku ale světla maska, kapota
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.