Publikováno Září 11, 200618 r Ahoj vespolek, nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna. Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-( Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo. Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***. Co s tím? Zabrat fakt natvrdo? Dík
Září 12, 200618 r Zdarec já jsem to páčil plastovou škrabkou na led a šlo to, ale chce to fakt víc zabrat. Napřed zespodu.
Září 13, 200618 r Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout?
Září 13, 200618 r Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna.
Září 13, 200618 r Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. Myslim, ze u pofaceliftu, jde vyhrivani zrcatek vypnout i kdyz hreje zadni sklo, tim joystickem na stelovani zrcatek, samostatne bez skla to nehreje.
Září 15, 200618 r no počkat pánove mam ovládání zrcatek elektrikou a rv.97 to jako mam taky vyhřev??? Dá se to někde zjistit jestli to mám stopro?
Září 16, 200618 r Na tom ovládacím joysticku na dveřích bys to měl mít označené. Já tam mám tři polohy - krajní jsou ovládání zrcátek a prostřední je topení, ale jen když je zapnuté vyhřívání zadního okna. Je tam nakreslené takové to okno.
Září 20, 200618 r no počkat pánove mam ovládání zrcatek elektrikou a rv.97 to jako mam taky vyhřev??? Dá se to někde zjistit jestli to mám stopro? Ano, myslím, že máš vyhřívaná zrcátka. V tvém případě (r.v. 97) asi nemáš u joystiku symbol okna s topením, ale při zapnutí vyhřívání zadního okna topí i zrcátka.
Září 20, 200618 r ...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče? Rekl bych,ze u ridice je PRAVA,ale pokud je mas el. ovladane tak jsöu i vyhrivane a obe.
Září 21, 200618 r ...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče? Rekl bych,ze u ridice je PRAVA,ale pokud je mas el. ovladane tak jsöu i vyhrivane a obe. Ja mel dycky pocit, ze u nas ridic sedi vlevo, ale kdyz uz jste dva, taxem si to asi myslel blbe
Září 24, 200618 r Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken.
Září 24, 200618 r Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken. Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem
Září 24, 200618 r Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken. Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem Co máš za rok? Nevím jak u starších, ale u MR2004 je rozdíl dle pohonu oken. A nebo to mají blbě napsané v dokumentaci
Září 24, 200618 r Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken. Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem Co máš za rok? Nevím jak u starších, ale u MR2004 je rozdíl dle pohonu oken. A nebo to mají blbě napsané v dokumentaci Ja mam prave jeste starsi, 98, takze to urcite u MR2004 bude uplne jiny, jak pises
Září 25, 200618 r Ahoj vespolek,nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna. Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-( Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo. Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***. Co s tím? Zabrat fakt natvrdo? Dík vem to kamenem
Září 25, 200618 r A umíte někdo sehnat skla vnějších zrcátek s vyhříváním (levé normál a pravé menší)? Díky Pasat
Září 26, 200618 r Ahoj vespolek,nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna. Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-( Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo. Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***. Co s tím? Zabrat fakt natvrdo? Dík vem to kamenem Nejlíp to jde asi tak, že sklo naklopíš (joystickem) co nejvíc k sobě aby vznikla na okraji mezera a pak opatrně šroubovákem vyloupnout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.