Publikováno Prosinec 26, 201410 r už jste někdo zkusil namontovat anténu třeba do předního nárazníku,nebo jinde, případně jak prostrčit kabel ?
Prosinec 26, 201410 r Mohl bys napsat co tě vede k tomu-montovat anténu do nárazníku? To vážně o takových věcech přemýšlíš?
Prosinec 26, 201410 r jde to, já mám na škodovce 120 antenu vpravo u pravého blatníku u pravého dolního rohu čelního skla, ale pro dobrý příjem je fajn mít anténu co nejvýš. Jinak celá úvaha je dosti absurdní. Upraveno Prosinec 26, 201410 r od Supermarine_Spitfire
Prosinec 26, 201410 r Do motoroveho priastoru to dostaneš lahko a do kabiny je priechdka ako ide lanko otvaranie prednej kapoty.
Prosinec 26, 201410 r To se snad ani nemusí tady psát o tom,že nejlíp je mít anténu co v nevyším bodě.
Prosinec 27, 201410 r Anténa má nejlepší příjem, když je umístěna co možná nejvýše, co nejdál od motoru a počítačů a její sklon je cca 45st. I tzv. protiváha hraje svoji roly. Je v tomto případě nahrazena plechem střechy. Zkrátka, to co vymyslel YAMAHA je všechno ŠPATNĚ! To nemluvím o impedanci, kterou ovlivňuje vzdálenost samotného zářiče od kostry. V nárazníku je kovová výztuha . Upraveno Prosinec 27, 201410 r od misumi
Prosinec 27, 201410 r Autor už mě nebaví měnit antény, žádní pořádně nehraje, at drahá nebo levná, tahat drát přes celé auto, přístup ve střeše, ta poslední anténa se rozpadla při pokusu o vyšroubování prutu před myčkou
Prosinec 27, 201410 r Mám origo anténu a je v poho, nikdy se nerozpadla a auto je dost staré. Ale dej si ji kam chceš je to na tobě.
Prosinec 27, 201410 r Autor koupil jsem auto s anténou na skle za zrcátkem, taky nestála za nic, kdejaký zgarb líp hraje
Prosinec 27, 201410 r Calearo FLEX 60°, AM-FM aktivní anténa/RAKU 546,- doporučená cena bez DPH 661,- doporučená cena s DPH na cestě dostupnost Calearo FLEX 60°, AM-FM aktivní anténa/RAKUCalearo FLEX 60°, AM-FM aktivní anténa/RAKU Podrobný popis produktu Anténa CALEARO 7677918 Střešní anténa do zadní části střechy se zesilovačem – fantomové napájení - úhel sklonu: 60° - nesnímatelný prut – lze ohnout a zaaretovat - délka prutu: 40cm - bez svodu - konektor u antény: RAKU2 - rozměry základny: 6x4,3cm - instalace do kruhového (O19mm) nebo čtvercového otvoru (15x15mm)
Prosinec 28, 201410 r snadné řešení... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/130-3-anteny/5/348-stresni-antena-se-zesilovacem-Skoda-VW ...jen pozor na stropnici aby jsi ji nezlomil...lepší je demontovat postranní plasty a zadní madla aby se stropnice prověsila.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.