YAMAHA Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 už jste někdo zkusil namontovat anténu třeba do předního nárazníku,nebo jinde, případně jak prostrčit kabel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek 835 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Mohl bys napsat co tě vede k tomu-montovat anténu do nárazníku? To vážně o takových věcech přemýšlíš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supermarine_Spitfire Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 (edited) jde to, já mám na škodovce 120 antenu vpravo u pravého blatníku u pravého dolního rohu čelního skla, ale pro dobrý příjem je fajn mít anténu co nejvýš. Jinak celá úvaha je dosti absurdní. Edited December 26, 2014 by Supermarine_Spitfire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubo44 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Do motoroveho priastoru to dostaneš lahko a do kabiny je priechdka ako ide lanko otvaranie prednej kapoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek 835 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 To se snad ani nemusí tady psát o tom,že nejlíp je mít anténu co v nevyším bodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misumi Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 (edited) Anténa má nejlepší příjem, když je umístěna co možná nejvýše, co nejdál od motoru a počítačů a její sklon je cca 45st. I tzv. protiváha hraje svoji roly. Je v tomto případě nahrazena plechem střechy. Zkrátka, to co vymyslel YAMAHA je všechno ŠPATNĚ! To nemluvím o impedanci, kterou ovlivňuje vzdálenost samotného zářiče od kostry. V nárazníku je kovová výztuha . Edited December 27, 2014 by misumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHA Posted December 27, 2014 Author Share Posted December 27, 2014 už mě nebaví měnit antény, žádní pořádně nehraje, at drahá nebo levná, tahat drát přes celé auto, přístup ve střeše, ta poslední anténa se rozpadla při pokusu o vyšroubování prutu před myčkou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Combi2002 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Mám origo anténu a je v poho, nikdy se nerozpadla a auto je dost staré. Ale dej si ji kam chceš je to na tobě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHA Posted December 27, 2014 Author Share Posted December 27, 2014 koupil jsem auto s anténou na skle za zrcátkem, taky nestála za nic, kdejaký zgarb líp hraje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misumi Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Calearo FLEX 60°, AM-FM aktivní anténa/RAKU 546,- doporučená cena bez DPH 661,- doporučená cena s DPH na cestě dostupnost Calearo FLEX 60°, AM-FM aktivní anténa/RAKUCalearo FLEX 60°, AM-FM aktivní anténa/RAKU Podrobný popis produktu Anténa CALEARO 7677918 Střešní anténa do zadní části střechy se zesilovačem – fantomové napájení - úhel sklonu: 60° - nesnímatelný prut – lze ohnout a zaaretovat - délka prutu: 40cm - bez svodu - konektor u antény: RAKU2 - rozměry základny: 6x4,3cm - instalace do kruhového (O19mm) nebo čtvercového otvoru (15x15mm) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 snadné řešení... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/130-3-anteny/5/348-stresni-antena-se-zesilovacem-Skoda-VW ...jen pozor na stropnici aby jsi ji nezlomil...lepší je demontovat postranní plasty a zadní madla aby se stropnice prověsila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts