jindrous Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Zdravím, líbí se mi nápad držáku na telefon v prostoru určeném pro kelímky na nápoje, ale nelíbí se mi že je pouze na menší telefony... Neví někdo prosím o něčem podobném který pojme větší telefon? Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Já řešil tímto způsobem: https://www.mironet.cz/solight-univerzalni-drzak-do-auta-s-usb-nabijeckou-s-ohebnym-ramenem-do-zapalovace+dp200885/ Vyhovuje mi to pač mám v mobilu i navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 To je dobrá "fičura" , co ti inženýři dneska nevymyslí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmarian11 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Skús odrezať vnútornú časť gumy zarovno vrchom v tom kelínku. Mne takto potom vošiel Sony Xperia T aj s plastovým obalom / predtým ani samotný / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 to je pouze na nokie tak nevím... sháním něco na samsung note II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Já řešil tímto způsobem: https://www.mironet.cz/solight-univerzalni-drzak-do-auta-s-usb-nabijeckou-s-ohebnym-ramenem-do-zapalovace+dp200885/ Vyhovuje mi to pač mám v mobilu i navigaci. Nekoliduje to s loketní opěrkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Ne. Ten odkaz byl jen informativní. Musel bych pohledat ten typ co mám já. Koupil jsem jej už nějaký rok zpět v DE. Ta tyč je dost ohebná a dá se natvarovat dle potřeby. Já jezdím s opěrkou plně vysunutou a no problem. Ale chce to vyzkoušet. Tím že u O3 je zásuvka blízko u řadicí páky, tak no problem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 co toto? Má to bezdrátové dobíjení https://www.tsbohemia.cz/nokia-cr-201-indukcni-dobijeci-02741c4-_d185469.html Jen tak mimochodem, máte někdo zkušenost s tím indukčním dobíjením? Tu funkci musí podporovat i telefon ? A jak je to rychlé? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Telefon to samozrejme musi podporovat. Rychlost nabijeni muzes ocekavat cca 2x pomalejsi nez klasicky pres kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Zajimave, tak asi zalezi na konkretnim telefonu a nabijecce. To, ze nabijecka bere vic VA nez klasicka nabijecka jeste samo o sobe nic neznamena. Jak dlouho trvá nabití? Kompletně vybitý Samsung Galaxy S4 se nám z nuly na sto dobil za 4 hodiny 45 minut. Přes klasickou nabíječku trvá dobíjení 2600mAh baterie zhruba 2 hodiny. Rozhodně nedoporučujeme nechávat dobíjet telefon přes noc na nočním stolku. Při přenosu jsou totiž nepatrně slyšet vysokofrekvenční pulzy, které vás mohou rušit. Počítejte také s mírným zahříváním. Citovano ze smartmania.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ty zvuky jsou otazka, kazdy slysi trochu jinak. Ale taky bych se toho nebal.. Daval jsem to sem hlavne kvuli tomu casu dobijeni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.