hruskin Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 ad1-benzina prestala svuj benzin aditivovat, takze pokud se budeme divat podle testu, tak nejlepe je tankovat na agip, ktery mel po benzine nejlepsi benzin co se mazivosti tyka Pokud vím, tak jen N95, Verva 100 je pořád s aditivy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Dnes jsem tankoval N98 na Lukoilu v Ostravě. Měl jsem pocit jako by smrděl jinak. Takový ostřejší zápach. Pak jsem měl pocit jako by byl motor hlučnější, ale třeba je to jen můj subjektivní pocit. Setkali jste se s něčím podobným? Kdo zásobuje Lukoil? Čepro Loukov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Mol Bratislava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radik11 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Já beru dlouhodobě na Eurobitu v centru Ostravy + aditivum VIF, zkusím teď po dlouhé době Shell (rozdíl 1kč). Uvidíme jestli bude nějaká změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Tak jsem zjišťoval a Lukoil zásobuje Čepro Loukov - Ostravu, Nový Jičín, Hranice...No doufám, že benzín není špatný a neposere motor. Třeba je to jen můj pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Globus-Zličín = nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Nafta - Globus Černý Most, Tesco Letňany, ONO kdesi u hostivaře (nevím, jak se to tam jmenuje). Jezdí to, nežere to ... takže cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 N95 Agip Hradec Králové, OMV Dvůr Králové. V Trutnově je ONO, ale tomu moc nevěřím, takže tam raději ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Lusto, přečti si na stránkách ČOI udělené pokuty a klidně u ONO tankuj - proč platit jinde více za to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 ONO a Černý ovce http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/215452801080318/video/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Tak u ONO dál tankovat nebudu, ale je pravda, že se to asi může stát u kterékoliv čerpačky a proto si vždy nějakou dobu nechávám učtenky od tankování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Tvrzení majitele vozidla proti tvrzení ČOI i ONO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Carrera 100, auto diabel...len tak na skusku, bezne super natural 95 na benzinol Bratislava Vajnory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) ve Svet Motoru 7/2015 je clanek na tema ceny benzinu a "Tajemstvi nizkych cen Tank ONO" - zajimave a nebal bych se teto firmy. Editováno: 27. Březen 2015, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Já beru ONO v Praze nebo Globus Cerny most/Cakovice. Ono beru do ruznych aut asi 10 let a nikdy nebyl problem. Jsou na 4. miste co do prodaneho objemu paliv v CR a to maji jen par benzinek. Kdyby byli spatni, bylo by to davno slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 (editace) Včera jsem chtěl natankovat jako obvykle na Lukoilu. Přijel jsem na čerpačce funkční jen dva stojany ze čtyř, tzn. čtyři pistole z osmi. Vystoupím a na stojanu napsáno Natural98 mimo provoz. Tak jdu dovnitř a ptám se: Já: Teta, kdy bude v provozu ta 98, stavím v týdnu, ale ať nejezdím zbytečně? Čerpadlářka: Natural98 už nebude nikdy. Já: Prosím? Čerpadlářka: Nebude, už ho nebudou vozit. Já: A kde ho mám tankovat? Čerpadlářka: Já: To se jako prodával málo? Čerpadlářka: Ne dost, ale už ho nebudou vozit. NECHÁPU!!! K čemu chtějí zase lidi donutit? Editováno: 10. Květen 2015, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Až doma na internetu jsem vyčetl, že Lukoil koupila skupina MOL, kterou vlastní asi Slovnaft. http://molcesko.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 MOL je majitel Slovnaftu, v ČR koupil sítě Lukoilu, Agipu, PapOilu. Tady najdeš i N98, tak nevím, co ti tetka nakukala. Čerpačky Lukoilu se předělají do barev MOLu, to samé platí i pro Agip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Hmm, tak mi to řekla, že N98 už nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Jedině, že by byl k dispozici jen u některých čerpaček. To by pak mohla mít pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Představa, že bude jezditi pro 98 minimálně 15km tam a 15km zpět, ne-li víc, mě děsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Shell V-Power Racing 100, nic jineho netankuju. Cena se pohybuje mezi 35 - 41 Kc/l, naposledy jsem bral myslim za 36,90/l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.