Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím pánové, řeším stejný problém. Nepomohla ani návštěva servisu. Můžete mi dát vědět pokud se vám to podaří nějak rozchodit. Díky za radu a pomoc.

Galaxy A7

Vloženo (editace)

Pánové nefunguje ani když dáte do továrního nastavení! Dnes odzkoušeno. Škoda servis bezradný. Samsung A7 musí mít nějakou zasranou krpu v aktualizaci. Sere mě.

Editováno: , autor: Jan W
Vloženo
Před hodinou, Woody napsal:

Volal jsem na podporu samsung, podívají se na to a zítra prý dají vědět.

To mi řekli už pred 10 dny a stále nic. Nikdo se neozval.

Vloženo

Ahojte,

pro udržení spárování s autem, je potřeba  ponechat odemknutý telefon (Samsung A7) , funkci nastavit v :

- nastavení telefonu

- Zamknout displej

- Smart Lock

- důvěryhodná nastavení 

snad to v příští aktualizaci zase opraví

S pozdravem

Vloženo

Takže dnes mi volali ze Samsung podpory. Údajně máme smolíka, že na stránkách Škoda-auto našli, že není v seznamu kompatibilních zařízení.

To mě vytočilo do běla!!!

Vloženo
V 22. 1. 2020 na 8:51, Milanha napsal:

Ahojte,

pro udržení spárování s autem, je potřeba  ponechat odemknutý telefon (Samsung A7) , funkci nastavit v :

Zkoušel jsem, stále stejný, odpojuje se a připojuje ...

Vloženo

Zdravím.Ja mám starý Samsung S4 GT 19505,pripojuje sa mi k Swingu bez problému.Chcel by som Smartlink,ale vraj ten model nie je s ním kompatibilný.To je zaujímavé.

Vloženo (editace)

Keď stlačím APP,tak sa mi zobrazí,funkcia nie je aktívna,kontaktujte predajcu.Pri konfigurácii som sa pýtal predajcu,povedal,že Smartlink sa dá objednať aj dodatočne.Takže možno mám Swing+

Editováno: , autor: 1.4 tsi
Vloženo

Jaký máš swing, dotykový nebo ten starý? Telefon se ti připojuje přes bluetooth. Smartlink přes kabel. Smartlink musí podporovat i telefon.

Mám dodělávaný smartlink. Šlo to bez problému u prodejce.

Vloženo
před 7 hodinami, Jirka65 napsal:

Zkoušel jsem, stále stejný, odpojuje se a připojuje ...

Dnes najeto cca 25 km a ani jednou se telefon neodpojil, že by opravili chybu? 

Vloženo

Swing po přechodu na EA211

image.thumb.png.8910b5689e1d42530af0abed23c24bdc.png

Starý Swing

image.thumb.png.63eeec25780a68d909f3f387e76d6f66.png

Swing+ od FL

image.thumb.png.bfbcc93c8d4fc0ceb432e240d47d1009.png

tedy ty máš Swing+ a SmartLink musíš nechat aktivovat v ŠA.

https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartlink-000054830ax + práce

Vloženo

@Martab Díky za takové srovnání. V Rapidu mám Swing+ (r.v. 2019). Nedávno (17.1.2020) jsem přímo na ŠA odesílal přes jejich e-shop dotaz, zda je možné k mému vozu dokoupit zmíněný produkt Smartlink+. Uvedl jsem spolu s dotazem i VIN-ko a odpověď byla následující: "Váš vůz není od výroby kompatibilní s funkcí Smart Link a tudíž ji nelze dodatečně dokoupit."

A tak se ptám - je možné Smart Link dodatečně aktivovat jen u některých rádií Swing+, nebo se pán ze zákaznického centra ŠA plete?

Vloženo (editace)

Pokud nemáš sound systém tak bych místo Alpine použil Hertz K 165 . Mám je namontované od ahifi.cz . Kvalita zvuku je stejná jako v octavii 2 se sound systémem. 

Editováno: , autor: martin.marek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...