Jirka65 Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Ne. Zatím nemám čas na znovu nastavení telefonu. Možná o víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Tak potom dej prosím vědět. Já dělal restart začátkem prosince a tak se mi to nechce dělat teď znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan W Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Zdravím pánové, řeším stejný problém. Nepomohla ani návštěva servisu. Můžete mi dát vědět pokud se vám to podaří nějak rozchodit. Díky za radu a pomoc. Galaxy A7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Volal jsem na podporu samsung, podívají se na to a zítra prý dají vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan W Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 (editace) Pánové nefunguje ani když dáte do továrního nastavení! Dnes odzkoušeno. Škoda servis bezradný. Samsung A7 musí mít nějakou zasranou krpu v aktualizaci. Sere mě. Editováno: 19. leden 2020, autor: Jan W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan W Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 To mi řekli už pred 10 dny a stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Aha, takže nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan W Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Před hodinou, Woody napsal: Volal jsem na podporu samsung, podívají se na to a zítra prý dají vědět. To mi řekli už pred 10 dny a stále nic. Nikdo se neozval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanha Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Ahojte, pro udržení spárování s autem, je potřeba ponechat odemknutý telefon (Samsung A7) , funkci nastavit v : - nastavení telefonu - Zamknout displej - Smart Lock - důvěryhodná nastavení snad to v příští aktualizaci zase opraví S pozdravem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Takže dnes mi volali ze Samsung podpory. Údajně máme smolíka, že na stránkách Škoda-auto našli, že není v seznamu kompatibilních zařízení. To mě vytočilo do běla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan W Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Ahoj, nefunguje ani tato finta. Stále se připojuje a odpojuje. Ze samsungu se mi nikdo neozval serou na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Psal jsem ztížnost na vedení, chtěli nějaké další info a pak email, že musíme počkat. Prý to řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 V 22. 1. 2020 na 8:51, Milanha napsal: Ahojte, pro udržení spárování s autem, je potřeba ponechat odemknutý telefon (Samsung A7) , funkci nastavit v : Zkoušel jsem, stále stejný, odpojuje se a připojuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Zdravím.Ja mám starý Samsung S4 GT 19505,pripojuje sa mi k Swingu bez problému.Chcel by som Smartlink,ale vraj ten model nie je s ním kompatibilný.To je zaujímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 U klasického Swingu ti stejně Smartlink fungovat nebude. To umí až Swing+ nebo Bolero a Amundsen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 (editace) Keď stlačím APP,tak sa mi zobrazí,funkcia nie je aktívna,kontaktujte predajcu.Pri konfigurácii som sa pýtal predajcu,povedal,že Smartlink sa dá objednať aj dodatočne.Takže možno mám Swing+ Editováno: 26. leden 2020, autor: 1.4 tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Jaký máš swing, dotykový nebo ten starý? Telefon se ti připojuje přes bluetooth. Smartlink přes kabel. Smartlink musí podporovat i telefon. Mám dodělávaný smartlink. Šlo to bez problému u prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 před 7 hodinami, Jirka65 napsal: Zkoušel jsem, stále stejný, odpojuje se a připojuje ... Dnes najeto cca 25 km a ani jednou se telefon neodpojil, že by opravili chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Woody,mám ho dotykový,6,5 palca.Ak má Wifi dosť silný signál v garáži,aj z Youtube v pohode prehráva skladby.Koľko stál Smartlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 (editace) Smartlink stál bez pár haléřu 5000,-. Ale musíš mít i telefon co ho podporuje. Editováno: 27. leden 2020, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Swing po přechodu na EA211 Starý Swing Swing+ od FL tedy ty máš Swing+ a SmartLink musíš nechat aktivovat v ŠA. https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartlink-000054830ax + práce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 @Martab Díky za takové srovnání. V Rapidu mám Swing+ (r.v. 2019). Nedávno (17.1.2020) jsem přímo na ŠA odesílal přes jejich e-shop dotaz, zda je možné k mému vozu dokoupit zmíněný produkt Smartlink+. Uvedl jsem spolu s dotazem i VIN-ko a odpověď byla následující: "Váš vůz není od výroby kompatibilní s funkcí Smart Link a tudíž ji nelze dodatečně dokoupit." A tak se ptám - je možné Smart Link dodatečně aktivovat jen u některých rádií Swing+, nebo se pán ze zákaznického centra ŠA plete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Rapid 1.0 tak to som zvedavý,či mi na to v servise prikývnu.Mám Swing+ číslo dielu sa začína na 5JA,tak by to malo ísť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Pokud se po stisku tlačítka APP zobrazí hláška že pro aktivaci se má navštívit servis, tak by to jít mělo. Zkusil bych kdyžtak jiný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.marek Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 (editace) Pokud nemáš sound systém tak bych místo Alpine použil Hertz K 165 . Mám je namontované od ahifi.cz . Kvalita zvuku je stejná jako v octavii 2 se sound systémem. Editováno: 27. leden 2020, autor: martin.marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.