pac.martin Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Ahojte, dneska mi upadl gumový kryt který je ve spodním rohu čelního skla. Po bližším prozkoumání je nalepena oboustrannou páskou která už nelepí. Mě ty gumové kryty odstávali v rozích už od té doby co jsem auto koupil, a myslel jsem že to tak má být. No ale upadlá guma má samolepku až ke špičce tudíž by to mělo být přilepené po celé délce. Díval jsem se na netu po nějaké fotce ale z žádné to není moc patrné jak to teda má být. Moji závadu nafotím zítra za světla. Pokud by mohl někdo poslat detailní fotku budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pac.martin Vloženo 10. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Zde jsou slibované fotky. Budu rád za informace či foto jak to máte, v pondělí se totiž hodlám zastavit v servisu na reklamačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Toto jsem absolvoval už v roce 2013 na podzim. Od té doby bez závady. Jukni do mého topicu. Reklamace bez problémů. Editováno: 10. leden 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pac.martin Vloženo 10. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Já auto kupoval jako předváděcí vůz čili starší a ježděný a právě už od začátku to bylo stejně odchlíplé tudž jsem myslel že to tak má být. Se divým že si toho nevšimli samy na prodejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pac.martin Vloženo 10. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2015 A dali ti tam nové nebo jenom vyměnily přichycovací pásku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ne, výměna za nové. Buď špatně nalepeno při montáži nebo změnili typ pásky. Jak říkám, drží to doteď a to mi to dělali borci v servisu, odkud jsem kvůli nekvalitě práce přešel do jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Mám to taky takové odchlíplé - budu tedy reklamovat. Editováno: 11. leden 2015, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Mám to taky tak na jedné straně, na druhé drží dobře a reklamovat nebudu, na jaře přilepím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Chlapi díky tomu Vašemu příspěvku jsem teprve dnes zjistil, že já tam ty gumy vůbec nemám , zdálo se mně sice divné, že tam to místo je takové odhalené, ale že tam patří nějaká guma mi vážně nedošlo , auto jsem kupoval rok staré takže ta guma tam asi nebyla už při koupi. Budu muset zajít do Škodovky a objednat, nemá náhodou někdo číslo z ETKY této gumy ať jim nemusím složitě vysvětlovat co vlastně vůbec chci, a případně cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Tuším z hlavy 5JA819447A 9B9 a 5JA819448A 9B9 , mení sa to pri výmene čelného skla alebo blatníku , tie čísla nech ti niekto ešte overí v ETKE , je to tam tak blbo nakreslené ale malo by to byť ono , stálo to pár kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Díky za info, takže objednáno a dnes zakoupeno a nalepeno, jsou to čísla 5JA819447B 9B9 a 5JA819448B 9B9 cena za obě tuším 181kč, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Tak mňa trápi opačný koniec. Príde mi to ako keby to bolo nalepené vysoko a potom mi to dobre nedrží v tej záražke (foto 2) a stále to vyskakuje. Na fotke 3 vidno celkový pohľad v záražke ako to nelicuje. Čo myslíte je to na reklamáciu? Minimálne sa na to spýtam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 O krycí liště blatníku jenom toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 jo je to jenom nalepeny. dej tam nejakou pevnou oboustranku a budes mit pokoj. v servisu ti to taky jen prelepej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Spýtal som sa a je to normálny prejav, pozerali sme to na pár autách a mali to tak tiež, dokonca na jednom sa im odlepovala ta guma nahore ako to má pac.martin. Takže meniť to nebudem, možno dám do rohou kvapku sekundového lepidla aby to držalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theanttis Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Zdravím vespolek, prosím vás, nevíte kde se dá pořídit gumové těsnítko u čelního skla viz. obrázek? Jedno mi chybí úplně a druhé je takto vyviklané a počítám, že brzo uletí. Bohužel ani nevím, jak tento "dílek" pojmenovat, abych mohl googlit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Až pojedeš kolem servisu Škoda, tak se tam zastav a oni ti to jistě rádi objednají. Ne všechny díly seženeš na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 (editace) To co hledáš jsou díly 5JA819447A a 5JA819447B, říkají jim "krytka", ve ŠA to mají za cca. 100,-, a např. skoda-dily.cz za 92,- Btw. divím se, že to Pawouk nezamk, viz Editováno: 20. Červenec 2018, autor: LiveBomb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Hm, toho jsem si nevšiml. Dík za nápovědu, témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 já to mám odlepený, ne takhle moc, už od převzetí auta před 5 rokama a ještě to neuletělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.