wirer Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 No daj vediet. Aspon sa mi potvrdi predpoklad na zaklade https://www.drive2.ru/l/6963010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 No vypadly dratek a nefunkční virtual sub? To by přece nehral jeden z reproduktoru vubec pak by se logicky nezapnul. A ta ruska stranka je o dodělávce zadnich repro. Ale je tam zajimave sw nastaveni, to by mělo zajímat zájemce o externí zesilovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Mechanický problém to asi nebude. Někdo tu psal, že mu ŠS přestal fungovat po update SW v Boleru. Ale je dobře, že se tím bude zaobírat další autorizák. Třeba to do konce roku stihnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Přesně tak, tady je v 99,9% problém v SW ne HW .... Tak jsem jim to nějak naznačil kde mají hledat a v čem bude nejspíš problém. Pán v AS byl docela překvapený co všechno vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 No možná je i HW problém ale někde jinde v radiu a při řešení tohoto vypnuli tamto. Nebo třeba funkce surr ovlivňuje něco jiného tak ho vypli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 (editace) Páni, na FB sa našla táto fotka Bolera... Číslo zariadenia aj hw je rovnaké ako mám aj ja, ale tu je sw 361. Výroba auta 11/2016 a údajne Škoda Surround funguje! Stretol sa ešte niekto s touto verziou softvéru? Editováno: 25. Květen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Já mám výrobu 10/2016 ale starší soft (nefunkční SS).... no uvidíme s čím příjde příští týden AS ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 SW 361 neznám. Je už i SW363 a tam to prý taktéž nefunguje. Příští týden budu zase prudit a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Veď toto.. tiež som vedel o nefungujúcej 359ke, ktorá myslím bola ešte vo výrobe aj tento rok.. nie? A nedávno písali o nefungujúcej 363ke, na ktorej tiež nefunguje.... a tak ma prekvapila údajne fungujúca 361ka. Chcelo by to potvrdiť aj z iného zdroja. V mojom servise veľmi neprekypujú ochotou riešiť túto vec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 359 dostalo moje a to je vyrobené přelom leden/únor letos. U mě je to s ochotou lepší, i když už mě bylo řečeno, že vědět jak dlouho se to potáhne, "odbyli" by mě s tím, že je to funkční a nic by neřešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Já mám 363 a SS nefunguje. Výroba konec března 2017. Čekám s čím přijdou v KT22 a pak jdu prudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Po dnešní návštěvě AS mi bylo řečeno že nejsem první kdo to reklamuje, o problému ví a usilovně se škodovka snaží o nápravu. Takže se mám asi za 3 měsíce ozvat znovu.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 O 3 mesiace? To teda naozaj usilovne pracujú.. či to už rátali aj s letnou dovolenkovú sezónou, počas ktorej určite nehnú ani prstom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Tak hlavně je super, že lidi jako idioti za to platěj a dealer mu to doporučuje jako super výbavu. Hrozný sračky teď prodávají. Já tam budu volat zase po neděli. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Tak 3 mesiace je úplne mimo, koľkým vozidiel skonči záruka za 3 mesiace ....... to nieje sranda, proste na to prdia. Many, many, many.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Eric_ tento problém majú autá s dátumom výroby 9/2016 alebo novším.. čiže tam záruka ešte nehorí. Ale inak máš pravdu.. v podstate dnes všetci len naháňajú nových zákazníkov a o už chytených zákazníkov sa veľmi nestarajú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 (editace) Teď je otázka, jak by se k tomu stavěly nějaké vyšší orgány, je pravda že to vesele prodávají a dál a prokazatelně to nefunguje. Editováno: 2. Červen 2017, autor: smekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Treba skúsiť kontaktovať ČOIku/SOIku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Nové zprávy. Volali mě ze servisu a už je na světe nový SW pro Bolero. Dnes to prý zkoušeli na svých autech a konečně se to zdá být funkční. Zítra ráno jedu na přehrátí. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likorian Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Super tak to jsem zvědavý na výsledek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Dnes přehráno. ŠS funguje. Zbytek uvidíme časem. Snad tam nestihli nic rozdrbat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 (editace) Paráda, díky za info, skúsim sa ozvať môjmu servisu.. Editováno: 22. Červen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 je pri to aktivovani ŠS naozaj poznat ten virtualny subwoofer? lebo mne sa zda ze aj bez toho subwooferu to basuje celkom pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 (editace) hubyk.. Surround pridá basy aj do zadných reproduktorov, čiže tie basy by potom mali pôsobiť priestorovejšie. Bez Surroundu vychádza zozadu iba plechový zvuk bez basov. Čiže minimálne tí vzadu by mohli mať trochu lepší pôžitok z hudby. Fungujúci Surround som mal možnosť vyskúšať iba krátko v dvoch autách, ale v oboch to so zapnutým Surroundom znelo o niečo lepšie ako bez. Samozrejme to asi bude závisieť od konkrétneho typu hudby, niektorí tu totiž spomínali presný opak, že Surround tú hudbu kazí. A áno, niektorá hudba naozaj dokáže pekne vydrnčať spätáky aj bez aktívneho Surroundu.. Dnes som sa objednal do servisu na jeden úkon, termín mám o dva týždne. Využil som príležitosť a opýtal sa na aktualizáciu. Pán na príjme zatiaľ nemal žiadne info, tak som ho poprosil, aby to skúsil prezistiť za tie dva týždne. Som zvedavý.. Inak, nedá sa tá aktualizácia niekde stiahnuť a nahrať bez servisu? Na oficiálnom update portáli škodovky asi ponúkajú len mapy a logá staníc. Editováno: 28. Červen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
power3 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 V 22. 6. 2017 na 16:52, Adam Široký napsal: Dnes přehráno. ŠS funguje. Zbytek uvidíme časem. Snad tam nestihli nic rozdrbat. Ahoj, v jakém servisu jsi byl? Já mám sw 359 :-( . Funguje ti to vše jak má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.