toknitram Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ahoj, stává se mi že když nastartuju rozběhne se čerpadlo sekundárního vzduchu na plné točky je to takovej rachot že se až lidi otáčejí, občas se mi to stává i při zahřátým motoru když stojím na semaforu a běží to chvíli na volnoběh pokud normálně jedu tak se mi nerozbíhá. Díky všem za nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 to že občas sepne i při zahřátem motoru je normální . Je tam nějaký program kdy to jednotka spíná někde už to tu bylo psané.Hlavní funkce je rychlejší zahřátí katalyzátoru.Taky se tu psalo, že odcházejí nýty na čerpadle a čerpadlo pak krom toho že podfukuje tak vydává hluk, já ho vymontoval nýty nahradil šrouby a matkou a čerpadlo není skoro slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 11. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2015 OK zkusím také, děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Super, je absolutní klid, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.