Publikováno Leden 12, 201510 r Zdravím, pokud zakládám totožné téma tak se omlouvám. Mám problém se zadním okénkem na straně spolujezdce... Při stahování či vytahování mi skřípe :-( Snažil jsem se rozebrat tapec ale narazil jsem na tu zábranu proti vodě která je na nýtech a nechtěl jsem to odvrtávat (možná budu muset)... Nevíte někdo co s tím?
Leden 12, 201510 r Nekde se to tady urcite resi. Mne vrzaly obe predni okenka. Staci to poradne vystrikat napriklad WDckem a je po problemu. Idealni je sundat tapec a potom tu listu, ktera je mezi okenkem a tapcem. Vzniklou mezerou uz neco uvidis a muzes zacit s mazanim...
Leden 12, 201510 r Sundas tapec (bez toho to nejde) a potom ji vysunes smerem nahoru. Uvidis tam nejake kladky a lanka. Tohle vsechno jsem poradne prostrikal WDckem.
Leden 12, 201510 r Autor A tu zábranu (hliník či co to je a je to přidělané pomocí nýtů) tam mohu nechat?
Leden 12, 201510 r Muzes. Samozrejme by se to delalo lepe, kdyby jsi ji oddelal, ale jde to namazat jen tou mezerou, ktera vznikne mezi sklem a plechem dveri... Ja to delal se stahnutym okenkem, abych tam poradne videl. Okenko je potom cele od oleje, ale to neni problem utrit.
Leden 12, 201510 r Autor Dobře, zkusím to během tohoto týdne udělat a výsledek napíšu, díky za tip a radu ;-)
Leden 13, 201510 r Autor Okno hotové :-) Rozebral jsem tapec, vyndal tu lištu mezi ním a okénkem a zjistil jsem, že se mezi těmi gumami skrývala tyčka od lízátka... :-D Nicméně jsem udělal nějaké foto dveří a mechanismu a zjistil jsem, že dole na dveřích (vevnitř) je už koroze... :-( Přikládám foto Auto je 3 roky staré Upraveno Leden 13, 201510 r od Lap Dog
Leden 13, 201510 r Neni to jen spina? Podle me to jako rez nevypada. A vidim, ze na dne dveri mas jeste malou gumovou figurku s prisavkou z Lidlu. Ja zase nasel pod kobercem pod zadnima sedackama kosticky od lega...
Leden 13, 201510 r Autor :-D po pravdě nevím, co to je, nějak jsem to nezkoumal, jen vyfotil a dal sem, mam v planu to ještě rozebrat (všechny dveře) a zjistit to podrobněji protoze mi přijde divné, aby to byl rez když je to 3 roky staré
Leden 13, 201510 r proc divne?ja sem mel na rok stare oktavce uz puchyre jak svina pod hagusama,jinak si myslim ze to bude vosk+spina
Leden 14, 201510 r Autor proc divne?ja sem mel na rok stare oktavce uz puchyre jak svina pod hagusama,jinak si myslim ze to bude vosk+spina Je to možné ale raději se přesvědčím, pro můj klid na duši :-)
Leden 14, 201510 r no a neříkej, že tě ty puchýře nepřekvapily :-) uprime ani ne,byl to facelift a o tom si myslim svoje najeto 17tis a sedacka jak kdyby mela 200tis.km repraky tragedie,dily malajsie sla hned pryc a jeste to byla zdechla 1,6tdi
Leden 17, 201510 r Jinak na to skripani mi pomohlo WD s dlouhym sosasek a z venku nastrikat cca v polovine kde se nachazi mechanismus stahovacky. Nedaval jsem moc a je klid:)
Květen 12, 201510 r Jinak na to skripani mi pomohlo WD s dlouhym sosasek a z venku nastrikat cca v polovine kde se nachazi mechanismus stahovacky. Nedaval jsem moc a je klid:) Myslis aniz by jsi rozebral tapec?jen vyhnout gumu a zarazit tam sosacek?
Květen 13, 201510 r nic nerozebírám, strčím sosáček za gumu a stříkneš na střed a pak mírně do prava i doleva. Okno měj nahoře, ať ho nemáš od oleje.
Květen 13, 201510 r Mně vrže sklo od výměny v servisu a o "sosákové metodě" jsem taky přemýšlel, zvlášť v létě je ten zvuk silnější a nepříjemný.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.