Září 7, 20159 r Autor tak jelikož uz jsem dlouho nic nenapsal tak teda : Dovolená chorvatsko: 1567km Průmerná rychlost 93km/h Průměrná Spotřeba : 5,4 l/100km Jinak i v chorvatsku mel rumík úspech dokonce jeden chorvat chtěl adresu kde sehnat náraznk ze má taky rooma :-) par foto :-)
Září 14, 20159 r Autor Taaak aby se nereklo ze se nic nedeje :-) Prisel cas na zadní brzdy jelikož brzdy jsou důležité zvolil jsem osvečenou kvalitu a to zimmerman destičky /Ferodo kotouče. Vyzkoušeno u několika aut a vždy perfektne brzdilo :-) Jinak s kotoučema se rovnou vymení orezlé zadní kryty brzd a dají se samo do barvy aby to nejak vypadalo jinak footreport z výmeny snad ve stredu. Jinak pro zajímavost jak je room schozen :-) a pak foto s mladším bráchou ve správné barve :-)
Září 15, 20159 r Autor aby jste neřekly ze o úpravě výkonu jen kecám :-) opravdu pomalu sháním díly a potřebné informace :-) bohužel to bude běh na delší trat :-) musím ještě vyměnit spojku a takový a tak to nebude úplně honem :-) Jinak : Trysky , C-čidlo. první díl výfuku , redukce VB na turbo doma c:-) Jinak dnes jsou na řade zadní brzdy :-)
Září 18, 20159 r To jsou z nejakeho RS skodovky bo se mi zdaji nejake povedome ? Urcite budou vypadat lepe nez ty stare
Září 20, 20159 r Jo tak to je jasny, daji se najit i horsi disky Ale ta bila je vzdy peklo, co jsem mel sanci vyzkouset...
Září 21, 20159 r Autor Peklo to sice je, ale vypadá to super:-) a když se o ne trochu staras a mas jako ja osvedcený přípravky není to uplne nejhorší:-)
Září 23, 20159 r Autor Takze brzdy na míste :-) pretazený i horní ulození na pravé strane trochu klepalo.Jinak kopupil jsem kryt ve skodovce a díry nesedeli jenze kryty nalakovaný tak se prevrtávalo. No a když se slozily brzdy prislo to sklamání.Nasadil jsem spidery a z toho auta byla nuda . Takze se daly zpet aliesa a spidery pujdou zrejme na kamosovu octavii. zde par foto nejak jsem nestíhal fotit :-)
Září 23, 20159 r Pěkná práce. S kolama plně souhlasím. Každý o nich mele jaká to je pecka. Možná tak v roce 2003[emoji2]
Září 24, 20159 r Nechce sa mi riešiť zapisovanie 17" pneu a diskov do techničáku. Skúsim zohnať Comety tie sa mi tiež páčia.
Září 25, 20159 r ty jo, takova krasna kola, na Fabii sedi, na Octavii taky, ale Roomsteru moc neslusi skoda
Září 26, 20159 r Je možné, ze bych te viděl dneska kolem 16h na Štileckem moste? Jel si směr CB, ale nebyl jsem si jist. Hlavně myslím, ze víc takových pěkných Roomsteru nejezdi.
Září 29, 20159 r Autor Jasně ze je to možný jel jsem z lovešic z rallye :-) a ano opravdu vic takových roomsteru nejezdí :-) Mozná jestli koupim i zene roomstera tak ji udelam brasku ale jinak nic :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.