Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

prodávám páskovací, balicí, lepicí a ovijecí stroje

obalové materiály (PP pásky, streč folie, teplem smrštitelné folie, lepicí pásky i s potiskem, ocelové pásky) a kde co kolem balení a expedice zboží

pokud potřebujete něco balit (ne vánoční dárky) tak můžu poradit

post-18-1158302063.jpg

Editováno: , autor: kadlec
Vloženo

No vida... ten dela to a ten zas dodle... ja delam programatora PLC (hlavne SIEMENS SIMATIC), mereni a regulace v prumyslu. Prevazne vodarenstvi (cista i spinava voda), ale delame i ve sklarnach a jinych prumyslovych odvetvich. Samozrejmne delame i vizualizace a taky kompletni dodavky elektro.

Vloženo (editace)

Tak já zase dělám montáž všech autoskel (přední, zadní a boční). Osobní, nákladní a bus. Při vykradení auta rychlá montáž i o víkendu nebo uzavření auta na noc do garáže. Po dohodě také lepení autofólií. Dále leptání VIN kódů na skla nebo jiných motivů. TADY UŽ NEDĚLÁM - ZMĚNA FIRMY ALE STEJNÝ OBOR

Editováno: , autor: žralok
Vloženo

delam zde :-)

www.metrostav.cz

stavime toto :-)

www.uzameckehoparku.cz

je to cca 650 bytu za necely dva roky takze ja ani nic nenabizim spis me zajima jestli tu nekdo nedela u chocholouska lol

Vloženo

Tak jsem si to tady četl od všeho něco, pěkné....

Tak já se taky přidám. Dělám ve statní správě, dále to rozvádět nebudu... :ph34r:

Co můžu nabídnout, spíš poradit- v problémech s Policii, dále trestní právo a vše kolem zákonu. Rozvody nedělám ;) .

Slevy: folie ty jsem tady nabídl, dále vše ze Škody, mám kamaráda co má salon, ale moc velké slevy mě nedává tak 10-20% na díly. Spíš nové auta, tam je to lepší. Pak ještě nějaké ty dílky...

Vloženo (editace)

Tak že bych se taky přidal?!

No dělám ve spediční firmě v oddělení nadrozměrných přeprav (přepravu elektráren, turbín, generátorů, strojů apod) zajišťujeme pro zákazníky přepravu od A do Z po souši, na vodě a vzduchem... ;) takze pokud máte něco většího k přepravě, tak se ozvěte... :)-_-

Editováno: , autor: Crake
Vloženo (editace)

tak sa pridam ;)

som MCSA, kto pozna pochopi co robim a s akou poziadavkou ma moze kontaktovat

EDIT: Tu nehadame kto co robi, tu nabizime ;)

EDIT: upraveny text aby to nevyznelo ako hadanka ;)

Editováno: , autor: redliner
Vloženo

Tak abych se taky pridal, jenze ja skoro nic nedelam :D:D

Pro nadmerne pany kteri maji v pase nad 12cm siji obleky a vse dalsi kolem hader.

Jinak pres leto to jsou vodni sporty:wakeboard, vodni lyze, tuby a samozrejme vodni skutry, komplet servis a prodej.

Vloženo

Já mám 16 let malou živnost na opravy autoelektro,montáž autoHifi,zabezpečení-autoalarmy a hlavně opravy starterů a alternátorů,dále dělám diagnostiku koncernu VW.

Vloženo (editace)

MALEJ NAPAD MEZI TYM: PISTE I KTOMU ODKUD JSTE:.....

je to pak mozna jednoduchejsi (nebo jak se to pise)

Muzu vam nabidnout jen to ze bydlim v nemecku a jezdym do cech.

Jestli treba potrebujete neco s www.ebay.de

a nemecky SPZ taky neny problem...tak jak to je ted v CZ moderny

Muzu dostat slevy na FK dily (snizeny atd...) --- www.fk-automovive.de

a taky od Firmy Sandtler (Motorsport) www.sandtler.de

Jinak jsem Elektrikar na vysoko a nizko proud. Umim programovat Siemens Simatic a jeste vse hodne veci kolem elektroniky. ale to vam v cechach asi nepomuze.

Editováno: , autor: Schlumpf
Vloženo

Dělám v origo servisu Škoda v Českých Budějovicích, můžu nabídnout pomoc s vyhledáním dílu v nejaktuálnějších programech, slevu na origo díly až 10%, odhad škody na autě pro pojišťovny, dost kontaktů ohledně aut, seženu levné pneu (i na motorky), levnější díly od www.aci.cz, autoskla a tak, jinak se hrabu v pc a chutná mi pivko.. B)

Vloženo

Zdarec, jsem z Brna

Dělám v jedné firmě, kde vyrábíme různý vecičky na CNC mašinkách, takže kdyby někdo chtěl lodní převodovku, nebo převodovku do vlaků, nějakej ten motor, lopatky do turbíny, atd. můžu dodat :) , ale spíš co by vás mohlo zajímat je, že pro vás můžu cokoliv vyrobit ze dřeva - tvarově náročné - využití asi pouze a jen pro hudbu do auta. Ještě bych mohl zajistit euro okna a dveře :)

Vloženo

Já většinou dělám ostudu :smich::smich::smich::smich:

Ale jinak právníka ve státní správě. Zastupovat jako advokát nemůžu /bohužel :( /, ale poradit zvládnu taky ;).

A když se s manželkou dohodnete tak Vám napíšu i rozvod :D

A když by jste chtěl někdo otvírat hospodu tak přesně vím co a jak a poradím a můžu i doporučit odborníka na HACCP, protože to patří do našich kompetencí. :palec2:

Vloženo

Ahoj kluci. Taky se přidám, jsem elektrikář a dělám údržbáře na lakovně T.P.C.A. nedaleko Kolína. Asi neprozradím tajemství, že se tam vyrábí auta Toyota AYGO, Peugeot 107 a Citröen C1.

post-18-1159633227.jpg

Vloženo (editace)

takze ja som z Presova, takze ak niekto potrebuje pneumatiky, elektony a podobne.

co bolo to bolo, momentalne je zo mna statny zamestnanec ... a niesom vojak

Editováno: , autor: Soprano_Tony
Vloženo (editace)

www.carcentrum-mb.cz .... tady delam ja ...( VELKOOBCHOD s ND SKODA-cca 7000 polozek) ) obcas mame zajimve veci i ceny ... ale to necham na vas .

Editováno: , autor: jELDA
Vloženo

a ja :rolleyes:

Robim elektro udrzbara vo firme co robi nakladne pneumatiky.

Riadiace systemy siemens a vsecko kolo toho. :punk:

... ale pneumatiky sa zohnat nedaju iba ak by si si prisiel pre ne vrtulnikom,inac ich zo zavodu nedostanem :smich:

Vloženo

Tak to co delam ja asi nikdo nedela :-) Mam PR agenturu, tzn. komunikujeme s medii, verejnosti a pohybujeme se v politickem lobbyingu. Pracoval jsem pro znacky Cesky Telecom, Oskar, Dell, Zentiva atp. Nevim, co bych mohl nekomu nabidnout - manualne nejsem moc zrucnej :-) tak jedine pokud by nektera z vasich firem hledala PR agenturu, muzu dat lepsi ceny :-)

Jinak nekdo se tu ptal na Chocholouska :-) Herec Vaclav Lohnisky (hral i Hujera, smrtaka v Darbujanovi atp.) je muj prastryc :D

Vloženo (editace)

No a kdyby chtěl někdo reklamu v televizi a měl volnejch pár mega, stačí říct -_- jinak jsem v mediální agentuře tzn. všechny média B)

Editováno: , autor: Doktor
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Jsem z Brna a pracuju jako programátor v .netu (weby a aplikace pro Windows i WindowsMobile), dále se věnuji překladům z/do angličtiny (dokumenty, knihy, prezentace, ...).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...