MichalV123 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) Tak mě napadá, kdy kdo řeší ochranu laku popatláním nějakého vosku?? Je dobré to nechat ošetřit hned, nebo počkat nějaký ten měsíc, až lak vyzraje? Mám v plánu auto nechat nano voskem... Editováno: 28. leden 2015, autor: MichalV123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AUTOSTORE Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) Ahoj, co myslíš konkrétně tím až lak vyzraje? U nano vosků je cena vysoká. U nás prodáváme NANO4 CSC4 Carprotect ale 500 ml balení vyjde na 2.279 Kč. Editováno: 29. leden 2015, autor: AUTOSTORE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Je to jen můj osobní názor, ale já bych asi raději s voskováním přeci jen chvilku počkal a zatím jen myl vodou, než to trošku vyzraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 co já mám informace, tak nový lak by se měl cca 4 týdny nechat být a hlavně nejezdit do myčky na kartáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Klidně hned na nic čekat nemusí s. Já používám do do Juice supernatural hybrid. V klidu vydrží 4 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AUTOSTORE Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Tyto nové laky jsou zcela vytvrzené už předtím než to ty dostaneš do rukou, nemluvě o tom, že to ještě pár týdnu možná měsíců někde stálo, když si to koupil. Pokud máš nové auto, nemáš na co čekat a co nejrychleji to navoskuj. Nejlépe hned první den. Já konkrétně používam HD vosk od Autoglymu. Z toho balení lze navoskovat auto i 20x. http://www.autostore.cz/voskovani/autoglym-tuhy-vosk-high-definition-hdwaxkit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 29. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2015 AUTOSTORE - pokud se nepletu, tak nové auto běžně koupené na objednávku nestojí pár týdnů, natož pár měsíců. U Škodovky je to pár hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Minimálně týden jo než se dostane k tobě. Editováno: 29. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AUTOSTORE Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Promiň, ale to já nevím jak si to kupoval. Neřeš teď kolik dní to auto stálo a kde, radím ti ohledně voskování. A jak jsem ti už psal tyto nové laky jsou zcela vytvrzené už předtím než to ty dostaneš do rukou jestli je to pár dní nebo pár týdnů. A abych se doplnil při novém laku se vyhýbej hlavně leštění(to znamená nepoužívej leštěnky) pokud nebudeš mít časem nějaké menší vady v laku. Editováno: 30. leden 2015, autor: AUTOSTORE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Lak je díky ustalovačům vytvrzen během několika málo hodin. Koncern používá akrylové rychleschnoucí vodou ředitelné gelové laky. Rozhodující pro ně je pouze chemické ustálení lakové-barevné směsi. Díky tepelnému urychlení chemického procesu je to pak otázka jen několika hodin. Tedy než se auto dostane k zákazníkovi, byť ihned po jeho výrobě, je už lak odolný všem povětrnostním a běžným mechanickým vlivům. Výrobci se ale v návodu chrání vůči lidské blbosti nebo šťouravosti a raději dají upozornění na zvýšenou opatrnost na nový lak vozidla. Voskování není nic proti ničemu, bez ohledu na časový odstup od dodání vozu zákazníkovi. Zohlednit je potřeba jen klasické postupy při údržbě laku. Novému laku určitě prospěje ochrana. Autovosky s abrazivními částicemi jako je např. TEMPO, vyhlazují jemným zábrusem jen lakovou vrstvu. Ovšem stejně u starého i nového laku. Starý lak oživí, ale nový lak pouze zeslabí a proto není přínosem z dlouhodobějšího hlediska. Před nanesením vosku je potřeba absolutně!!! dokonalé umytí a to platí i u starého laku. Pak je vosk skutečnou a dlouhodobou ochranou. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 No když napíšu že lak na nových autech nestojí za nic, tak pak není ani čím ho chránit. Dnes jsem manželce opravoval dvě pěkná dirkyna kapotě. Ty dnešní laky to je fakt hrůza a děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 mě v prodejně řekli že oni to voskují tak, že to proženou myčkou. Máte prosím tip v Praze a okolí na nějakou myčku do jejíž péče se mohu svěřit případně nevíte o někom kdo voskuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Jestli nechceš lak zničit,tak do žádné péče myčky se nesvěřuj... A navoskovat auto si snad zvládneš nic na tom není... Editováno: 7. Březen 2015, autor: Boleslavák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 ja na to skusim dat nano alebo nejaky natural vosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 > gabuliatko Nevím jakou myčku měli na mysli. Já jezdím jen tam, kde mají bezkontaktní (Wapku) a její součástí je i voskování a oplach demi vodou. V Praze např. v Podbabě, ale myslím že se budou rozrůstat. Zkus googlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AUTOSTORE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Raději tam dej natural vosk. Na nano mám svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Čo si myslíš o nano...máš nejaké skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AUTOSTORE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) Nano je spíše velká reklamní bublina jako byly teflonové vosky. Nanotechnologie a autokosmetika nemají nic společného. Je to jen nějaký výmysl na základě syntetiky. Dokonce vím o výrobcích kde slovo NANO vůbec nebylo a s příchodem této mediální bubliny si přidali do názvu toto zázračné slovíčko V našem obchodě se "nanokosmetika" prodává, ale do budoucna s ní nepočítáme. Jediné dobré řešení nanodproduktu i cenově je produkt na čelní sklo. Dále bych nešel. Ověřené značky jsou nejlepší řešení. Osobně bych ti doporučil HD vosk pro slovenské zákazníky http://www.autostore.sk/voskovanie/autoglym-tuhy-vosk-high-definition-hdwaxkit a pro české zákazníky http://www.autostore.cz/voskovani/autoglym-tuhy-vosk-high-definition-hdwaxkit Dokonce Autoglym Slovensko udává, že HD WAX Vám dokáže při správném použití vyrobit 50 - 70 aplikaci. Ale samozřejmě jsou i další špičkové vosky, které momentálně neprodáváme. Stačí si vybrat. Ale je to jen můj názor. Nechci se pouštět do žádných debat ohledně "NANO" Editováno: 11. Březen 2015, autor: AUTOSTORE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 ok aj to je pomoc...starú feldu umývam na ručnej...tak som chcel na nove auto vyskúšať niečo kvalitnejšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Tak nano vosk moc nezafungoval... dneska jsem na přední kapotě našel dvě rýhy co mi tam udělal kámen (ani nevím, jak dlouho je tam mám). Hold jednou to muselo přijít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Som nevedel že vosk chráni pred nárazmi kamienkov... to musí byť nejaký NASA vosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 no to ne.... bylo to brano s nadhledem. Ale i tak me překvapilo,ze lze lehce utržil takový vryp do plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Možná blbá otázka. Chystám se o víkendu voskovat auto , voskují se i skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Čelní nedělej,jak pustíš stěrače tak se to matlá,boční a zadní můžeš,jen pozor na gumy,nejde to z nich moc dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Pokud chceš něčím pajcovat i skla, tak bych použil nějaký anti rain prostředek, konkrétně ti nebudu radit, existuje jich spousta, v různých cenových relacích. Osobně mám http://www.detailingpro.cz/soft99-glaco-de-cleaner?search=Soft%2099%20Glaco%20De%20Cleaner Teprve potom bych voskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.