leos Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem mám oddělit seřizovací kolečko nastavení polohy bederní opěrky + kolečko polohy opěradla, které jsou z boku sedačky. Chci natáhnout na sedačku potah a proto nechci dělat do potahů větší díry. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 normálně ho silou sloupni je tam nacvaknuté. Sundával jsem ho nekolikrat a nikdy neprasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Zkusím to, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Tak jsem to zkoušel a nějak mi to nejde. Mám strach, abych to nějak nezničil, není tam nějaký zajišťovací kolíček, nebo tak? Nebo nějaký fígl, třeba do strany, nahoru, nebo tlačit dolů- když to tahám k sobě? Díky za reakci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 kolíček tam není, páčit trochu do strany...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Vyzkouším to a napíšu, jak jsem dopadl. Díky!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 9. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Tak jsem to zkoušel, a nejde to. Radši to nebudu lámat přes koleno, abych něco neutrhnul. Vyřeším to jinak, ale díky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.