JiricekHacicek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Chtel bych se zeptat,jestli je normální když brzdim do uplnyho zastaveni,tak je slyset do vnitrku auta par metru pred zastavenim soupani desticek o kotouc (kotouce).Auto nikam netahne pri brzdeni,brzdi taky v pohode,jen to soupani je neprijemny zvukove.Auto ma najeto 32tis. Diky za vic info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcintosh666 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Mám najeto 31tis. a ničeho podobného jsem si nikdy nevšiml. Dělá ti to delší dobu a pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiricekHacicek Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) tak dva tydny zpatky jsem si toho vsimnul.driv to bejt nemohlo,protoze tohle me zarazilo...Kola jsem jeste nesundaval,neni na to pocasi. Editováno: 4. Únor 2015, autor: JiricekHacicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 určitěto to máš v záruce, takže ať se stará servis. U novýho auta to úplně normální není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.