Martas9 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 To asi myslel ze srandy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramrod Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 stačí jazdiť v smere vetru a nebude piskať Inak asi veľa závisí od počasia, či fuka vietor atd, ak to robi ten stlpik, tak je to kozmeticka chybyčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Dnešní jízda se svojí F3cobmi 1.2TSI 81kW mi žádné pískání neprojevila.. nechci to zakřiknout, myslím si že prostě záleží na povětrnostních podmínkách, kdy se projeví aerodynamika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Už jsme psali, že to pískání dělá jen modrá race, tak můžeš být v klidu. V pátek budu mít na cca hodinu a půl půjčeného kombíka 66kW, tak se na to zaměřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Dneska vyzvednutá Fabia 3 1.2Tsi 66kw modrá race ,najeto dnes 125 km a nic nepíská!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ani mne nic nepiska. Tiez som presiel dnes prvych 100km a pohoda jahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tak sme radi dufajme že su to len citlive uši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Takže co - je to aerodynamický svist? Pak to přesunu do sekce "Exteriér". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Dnes jsem jel s kolegovou Octavii III 1.2 TSI 77 kW a taky pískala, tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Zdravím všechny a jsem rád, že nejsem jediný, komu při jízdě "pískalo v hlavě". Po několika málo zkušenostech v jizdě s předváděčkami jsem ono pískání zaznamenal... Zvuk neměl nic společného s motorizací, jednalo se o důsledek prodění vzduchu, který, jak tady někdo uváděl, se nějak láme o ostrou hranu zrcátka. Byl jsem z toho docela paf. Jak uvádíte, potvrzuji, že to dělalo někde v rychlosti kolem 50 - 60 km/hod. nejvíc, resp. nejslyšitelněji. Budou v tom asi hrát roli povětrnostní podmínky, páč to nepískalo vždy. Jen pro zajímavost uvádím auta, všechny v metalické barvě: - F 3 hatchback, abition, 1,2 (66 kW), r.v. 2014...silné pískání - F 3 hatchback, style, 1,2 (81 kW), r.v. 2014...téměř žádné pískání, jen slabě - F 3 combi, style, 1,2 (81 kW), r.v. 2015... ABSOLUTNĚ bez pískání Takže z výše uvedeného plyne, že byďto jsou už nové kusy bez problému (a výrobce to nějak ošetřil), nebo záleží jak zrovna fouká vítr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Asi opravdu pískala jen nějaká první série HB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 ja mam vyrobu 2015 a môžem potvrdiť, že mne nič nepíska. Síce mám zatial len 350km ale nič som nepostrehol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacov-al Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Dnes jsem stejný problém řešil u svého VW Pola (stejný motor 1.2 TSI). Dle autorizovaného servisu je to známý problém těhlech motorů (minulý týden prý to řešili u Fabie III). Zatím bez řešení. Prostě díl konstrukčně udělaný tak, že začne pískat když jím prochází vzduch. Prý píská odvětrávání palivové nádrže. Takový ten černý husí krk nahoře na levé straně motoru. Prý se mám za nějakou dobu ozvat, jestli je kolem toho už něco nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Odvětrání palivové nádrže ústí do motorového prostoru a je vystaveno náporu vzduchu??? Zdá se mi to nesmysl. .... Prý píská odvětrávání palivové nádrže. Takový ten černý husí krk nahoře na levé straně motoru... Editováno: 27. Únor 2015, autor: Pepav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacov-al Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Vyznám se v tom jako "koza v petrželi", takže přikládám foto, ať si každý udělá obrázek sám, co to je. Prý je po odpojení téhle hadice pískání mnohem větší. Ten husí krk označen červeně. Co to je podle vás? http://forum.skodahome.cz/gallery/image/55399-fabia-03a-1/ Editováno: 27. Únor 2015, autor: kacov-al Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 To by dávalo smysl, jak jsem psal dříve kolegova Octavia 1.2 TSI 77kW píská taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 A co to je za hadičku? Odkud a kam to přesně vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Tak Fábie rok 2015 se zdají být vychytané. Dnes jízda komíbekm 1.2 TSI 81 kW - absolutně bez pískání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Dnes mi v domovskem servise oznamili ze to piska turbo uz od pocatku serie EA211 a ze o tom vi ale VW ani Skoda to nijak neresi protoze to nema zadny negativni vliv na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 nejsou to sterace? prvni zrcatko, pak odvetrani nadrze, pak turbo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Aerodynamicky hluk to podle me neni, ale nechtel jsem delat nepotvrzene zavery. Muj nazor je ze je to nekde z motoroveho prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Turbo to, myslím, není. Pískání je aerodynamického původu, nezávisí na otáčkách motoru, jen na rychlosti vozu, se kterou vzniká i zaniká. Pískají krátké fábie r.v.2014. Kombíky (později vyrobená auta) nepískají vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Jenze v mem pripade auto piska pri konstantnich otackach, jakmile truchu pridam plyn nebo uberu piskani okamzite prestane, u aerodynamickeho hluku by prestavalo postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 a to ti dela v jakekoliv rychlosti? tzn ze ti to dela pri konkretnich otackach? taky se muze stat, ze se tady resi dve ruzne veci (motor a aerodynamika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Dela mi to zhruba v nizsich rychlostech kdy jsem schopny piskani pres aerodynamicky hluk slyset zhruba do 100 km/h, nedela to vzdy ale dela jen pri ustalene rychlosti kdyz jedu delsi dobu treba 60 km/h tak to zacne ale staci lehce pridat plyn a piskani okamzite zmizi. Piskani bych popsal jako elektronicke piskani nejakeho zdroje ale opravdu jemne piskani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.