mirahrd Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Zdravím prosím o radu jak seřídit ocko které drží dva šrouby u sloupku do kterého se zacvakává zámek dveří .Při nerovnostech mě drnčí zámky dveří . Šrouby jsou dotažený v zámku. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 a jsi si jistý, že to dělá v tom zavíracím mechanismu? když zacloumáš dveřmi tak mlátí? Když bouchneš pěstí v místě zámku, tak se něco ozve? Může to taky dělat plech stahovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahrd Vloženo 10. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Plech stahovacky je na nejty neprijde me to , kdyz bouchnu do zamku tak nic ozve se to pri zhoupnuti vse dotazene .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Skor si myslim či nebude uvolneny pant dveri horny alebo dolny. Ešte som nestretol že vybity zamok dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 ono to může být cokoliv. Mě kdysi na seatu mlátil ve dveřích utržený bodový svár. Přišlo se na to až při prodeji auta, před tím jsem to nebyl schopný odhalit. Také se mi zdá, že vy ta "petlice" byla vyčvachtaná. Teoreticky mohou být dveře příliš volné v zámku (závora je příliš vystrčená), ale to by mlátilo i kdyby jsi zacloumal za kliku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.